REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Tâlhar, MINCIUNI la AUDIERI! CUM și-au DAT SEAMA ANCHETATORII cu cine au de-a FACE!

Tâlhar, MINCIUNI la AUDIERI! CUM și-au DAT SEAMA ANCHETATORII cu cine au de-a FACE!

Replica API 20 iulie 2020 | 00:00 2070

Căliți de situațiile prin care au tot trecut de-a lungul timpului, anchetatorii nu se mai lasă impresionați cu una cu două. ”Miros” imediat când e vorba de minciună și acționează în consecință. Acesta este și cazul legat de un individ, Menzat Sultan, care a agresat un bărbat și i-a furat telefonul. Inculpatul, la audieri, se jura că l-a găsit căzut la pământ și că doar i-a luat telefonul. Doar că oamenii legii au continuat cercetările, au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au reușit să afle adevărul.

Totul s-a petrecut în Mihail Kogălniceanu, în zona unei case de pariuri sportive. Victima a fost în incinta societății comerciale, la fel și inculpatul. La plecare, victima a fost urmărită, acostată și lovită cu pumnii de către inculpat. După ce a căzut la sol, i s-au furat telefonul mobil și suma de 1.400 de lei. A reușit să se ridice, a mers în interiorul casei de pariuri și a cerut ajutor. Angajații au sunat la 112, bărbatul fiind transportat la spital. La scurt timp a fost identificat și depistat și suspectul, care a spus că așa l-a găsit pe celălalt, întins la sol și că doar i-a luat telefonul mobil, însă fără a-l agresa. Doar că oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă și au observat cum agresorul se ținea după victimă.

În cele din urmă, a recunoscut tot. Astfel, cu ocazia audierii în calitate de inculpat în timpul urmăririi penale, a revenit asupra declarației inițiale și a arătat că l-a urmărit pe T.A., după ce acesta a ieșit din localul de pariuri sportive, apoi l-a lovit cu pumnul în zona capului și, când acesta a căzut la sol, i-a luat din buzunar telefonul mobil.

Cunoscut cu antecedente penale

Inculpatul Menzat Sultan are studii primare, nu are ocupație sau loc de muncă. Din fișa de cazier judiciar rezultă că acesta a mai avut contact cu legea penală, în anul 2017 a fost sancționat cu internarea într-un centru educativ pe o durată de 1 an și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, a fost liberat la data de 24.04.2018 și a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat la data de 22.02.2019, măsura fiind revocată la 10.03.2019 ca urmare a împăcării cu persoanele vătămate.

Internat într-un centru de detenție

Magistrații Judecătoriei Constanța l-au condamnat la măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pentru o perioadă de 3 ani de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, în mai anul curent. Decizia a rămas definitivă, la Curtea de Apel Constanța, pe 14.07.2020.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe urma o sa intre la penitenciar
1
0
Nenorociti care nu isi merita locul pe pamant.
0
0
Ce sa fac daca nu mi place munca
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212