REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Tânăr de 19 ani, reținut pentru distrugerea autospecialei de poliție, la Cobadin

Tânăr de 19 ani, reținut pentru distrugerea autospecialei de poliție, la Cobadin

A.F. 24 noiembrie 2023 | 00:00 1987

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Secția 4 Poliție Rurală Medgidia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au reținut, la data de 22 noiembrie a.c., pentru 24 de ore, un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere. 

Tanar de 19 ani, retinut pentru distrugerea autospecialei de politie, la Cobadinfoto cu rol ilustrativ

În noaptea de 16 spre 17 noiembrie a.c., acesta ar fi avariat una dintre autospecialele din dotarea Postului de Poliție Cobadin, lovind cu un obiect contondent ambele oglinzi laterale, care ar fi fost, astfel, rupte, părăsind, ulterior, locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe bărbatul cercetat.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere legală.

A distrus mașina poliției ca să se răzbune

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au formulat, la data de 23.11.2023, propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, față de inculpatul B.N. în vârstă de 19 ani din com. Cobadin, jud. Constanța, aflat în stare de reținere, pentru comiterea infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 253, alin. (1) din Cod Penal.

Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, în noaptea de 16.11.2023, în jurul orei 23:30, inculpatul B.N. s-a deplasat la sediul Postului de Poliţie Cobadin, unde distrus în totalitate, prin lovire cu o țeavă metalică pe care o avea asupra sa, ambele oglinzi laterale ale autospecialei inscripționată cu însemnele poliției, marca Dacia Duster cu numărul de
înmatriculare MAI XXXXX, proprietatea MAI, IPJ Constanța, aflată în dotarea Postului de Poliție Cobadin, ce se afla parcată în parcarea exterioară special amenajată.

Activitatea infracţională s-a realizat în scop de răzbunare pentru faptul că, în data de 15.11.2023, inculpatul J.S.G., prieten cu inculpatul B.N., a fost arestat într-o cauză instrumentată de organele de urmărire penală din cadrul Postului de Poliţie Cobadin.

De asemenea, se reţine că infracţiunea din data de 16.11.2023 a fost săvârşită la o lună după punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului B.N., într-o cauză penală înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată (două acte materiale), faptă prev. și ped. 228 alin. 1 din Codul Penal cu aplic. art. 35 alin. 1 din Codul Penal.

Punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activități ce nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bilanțul Poliției Cobadin în anul 2023!! 2 infracțiuni și câteva amenzi. Pai găinari deasta mici sunt peste tot. Infracțiunile alea mari unde sunt?! Da ce cauta dusterul parcat in exterior și nu în interior?? Lucrurile astea trebuie prevenite nu poți lăsa o mașină pe strada mereu.
0
0
atit timp cit "justitia" e in libere, nu va pati nimic, evem=ntual va repara masina.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468