REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tânăr de 20 de ani, din Năvodari, angajat la Midia Marine Terminal, găsit mort la locul de muncă!

Tânăr de 20 de ani, din Năvodari, angajat la Midia Marine Terminal, găsit mort la locul de muncă!

C.B., A.V. 16 ianuarie 2023 | 00:00 11398

Răzvan, un tânăr de doar 20 de ani, a murit în cursul serii de sâmbătă, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, în timpul programului de lucru. Acesta era angajat în cadrul societății Midia Marine Terminal. Potrivit primelor informații, acesta a murit în timpul manevrelor de încărcare a unor vagoane. Colegii au fost cei care l-au găsit inconștient și au alertat autoritățile. Din păcate, medicii la fața locului nu au putut face nimic pentru tânăr, fiind constatat decesul.

Tânărul care a decedat la Midia Marine Terminal

La Midia Marine Terminal, ancheta, desfășurată de Inspectoratul Teritorial de Muncă, este în curs. Șeful ITM, Marian Becheanu, a declarat pentru Replica: „Acum m-am întors de acolo, am fost cu un coleg pentru a face o reconstituire, pentru a corobora informațiile pe care, până la momentul acesta, le avem ca să putem să stabilim împrejurările în care s-a produs evenimentul. E prematur să vorbim despre cauză, la momentul ăsta. Deci se fac cercetări, luăm declarații, analizăm ceea ce s-a întâmplat acolo pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, cauzele și, în mod categoric, reglementări legale și persoane răspunzătoare de nerespectarea reglementărilor legale respective.”

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de curiozitate, ia verificati cate accidente de munca s-au produs in ultimii 10 ani la Petromidia? cati vinovati si-au primit pedeapsa?
1
0
Cu mecla aia de raper retardat si cu venele pline de porcarii a crapat ca un bou!
1
11
Rog sa se autosesizeze Biroul Corp Control al I.P.J Constanta, in ceea ce priveste agentul de politie Alexandru Nitu, care in uniforma, si in prezenta a altor 5 politisti in uniforma, si-a cerut iubita in casatorie. Sa se faca control - chiar o razie adevarata, nu o imitatie - daca era in timpul programului, daca Luiza si-a mutat cuurul pe motorina contribuabilului, daca organul Alexandru Nitu si-a incalcat atributiunile de serviciu, incurcand politia cu seexul, sau daca era in timpul liber - cu ce drept a imbracat uniforma? Sa uitam faptul ca Politia Romana s-a autosesizat cand in spatiul public, doua ospatarite si-au pus chipiu de politist si dansau gaina? IPJ Constanta, te autosesizezi? Luati sporuri ca lucrati si noaptea...Lucrati? Deci, Alexandru Nitu, a incurcat politia cu seexul ?
13
9
Altceva decat INCA O COINCIDENTA!
3
5
Binenteles , nu au nici-o legatura cu vaxinul.
4
14
Bai analfabetule, scrii cu i din A precum majoritatea pensionarilor comunist , scrii "ca-ti ani ai" cu cratima ca ultimul analfabet, si ne spui ca ai ceva ani de scoala ? Taci dreaq de terminat ca de faci de kkt cu fiecare cuvant pe care-l scrii. Freci pl pe banii statului si ne vorbesti noua despre viata.
14
6
Sclavia model r*mânia
7
3
Mortul este vinovat că întotdeauna.
9
4
al d r e a q analfabet.
15
6
Pentru țăranu asta care comentează.Bai obosite nu s pensionar,dar am ceva ani de școală,pe care i am folosit.Tu cred ca te ancadrezi an rândul celor susținut de părinții pensionari. Pârnaie că-ți ani ai?
8
18
Gogule, cred ca mai bine te-ar lua Dzeu pe tine. Clar esti un pensionar fara ocupatie, prezent 24/24 pe pagina asta, comentand aiurea la fiecare articol. Fa in pwlm ceva mai util cu anii aia cativa pe care ii mai ai. Te da de gol mentalitatea si gramatica tipica comunismului, ca esti un bosorog fara minte.
13
18
dumnezeu sa l ierte! atat de tanar..
22
0
Dumnezeu să-l odihnească în pace. După ce sunt putini tineri care mai muncesc an ziua de azi ,ai ia Dumnezeu. Nu ar fi păcat sa i ia pe cei care stau pe spinarea părinților,sau se ocupa cu tot felul de prostii. PACAT.
22
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272