REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tânăr din Eforie, după gratii în Penitenciarul Poarta Albă, după ce a ucis o femeie. A lovit-o pe trecerea de pietoni

Tânăr din Eforie, după gratii în Penitenciarul Poarta Albă, după ce a ucis o femeie. A lovit-o pe trecerea de pietoni

Replica API 15 decembrie 2019 | 15:53 458

Un tânăr de 28 de ani din Eforie își va petrece următorii ani după gratii, fiind condamnat la 3 ani, 10 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Acesta a lovit un pieton, la Tuzla, în timp ce se afla la volanul unui autoturism ce nu avea drept de circulație în România ca urmare a lipsei asigurării auto obligatorii. Victima a decedat la spital.

La data de 13 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au depistat un bărbat, de 28 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani, 10 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Potrivit rechizitoriului, la data de 03.08.2015, în timp ce conducea un autovehicul care nu avea drept de circulație în România ca urmare a lipsei asigurării auto obligatorii, nu a acordat prioritate unui pieton care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, și l-a acroșat, cauzându-i leziuni care au determinat decesul acestuia.

Accidentul s-a produs în localitatea Tuzla. La fața locului s-au deplasat polițiștii, iar conducătorul auto, se arată în rechizitoriu, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța însă a decedat la scurt timp, iar în cursul cercetărilor s-a constatat că autoturismul înmatriculat în Bulgaria nu are asigurare de răspundere civilă obligatorie. Prin ordonanța din data de 03.08.2015 , se arată în actul de sesizare, s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, iar ulterior s-a dispus extinderea urmăriri penale sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Cu privire la cauza decesului victimei, o femeie, necropsia a stabilit că moartea a fost violentă, fiind cauzată de hemoragia și contuzia meningo - cerebrală, consecutivă traumatismului cranio cerebral grav. Fiind audiat în calitate de suspect, se arată în rechizitoriu, Dumitru F. a declarat că în vara anului 2015 a locuit la bunica sa, în localitatea Eforie Sud, iar în ziua de 03.08.2015, pentru că rămăsese fără benzină la mașina sa, i-a cerut unui prieten vehiculul pentru a se deplasa la o stație PECO pentru a cumpăra combustibil. Prietenul său a fost de acord și i-a spus să ia cheile de la bunica sa, lucru pe care l-a făcut, astfel că a pornit spre stația PECO din Eforie . Fiind aglomerat, a decis să meargă la cea din Tuzla, deplasându-se alternativ pe ambele benzi, în funcție de trafic, după sensul giratoriu, în timp ce se deplasa cu viteza de aproximativ 50 km/h , a auzit o lovitură puternică în partea din față a mașinii și a realizat că a lovit ceva, sens în care a frânat, mașina oprindu-se după câțiva metri, și a precizat că nu poate să își dea seama de ce nu a văzut victima în condițiile în care vizibilitatea era bună, drumul drept, nu asculta muzică și nici nu vorbea la telefonul mobil.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ba idiotilor, vehiculul era inmatriculatr , atat ca nu avea sigurare deci omul plateste din buzunar eventualele daune! Ca a omorat-o pa aia e cu totul altceva! Judecatori cretini! Vedeti sa nu punem de o Revolutie 2.0. Tot cu sprijin militar intern plus ceva consilieri externi!
1
2
pe pasarica cubemveu care la omorat pe mosu pe scarile fantasio ati facuto scapata
7
3
Mai bine ai invata sa scrii corect gramatical ca de agramati e plina tara
6
5
care urmatorii ani o sa stea cateva luni si iese ... se pare ca eu am fost mai norocos onor injustitiei romane
7
4
Pina nu o sa ajungem noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara
9
8
Se pare ca inculpatul este necajit. Dava avea ceva coaee, putea sa omoare 3 persoane, ca era scapat. Vezi speta Huidu. Si putea sa fie si drogat, beat ca scapa, vezi speta Iorgulescu. Hal de justitie ce avem.
37
2
pentru o crima 3 ani iar pentru un furt doi si jumatate,daca nici asta nu-i injustitie atunci ce este,pensii speciale nu
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367