REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TÂNĂR găsit MORT în PARCAREA de la VIVO MALL, într-o poziție NEFIREASCĂ

TÂNĂR găsit MORT în PARCAREA de la VIVO MALL, într-o poziție NEFIREASCĂ

Replica API 15 martie 2021 | 15:36 16640

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit decedat într-o poziție nefirească, asemănătoare celor care consumă etnobotanice. Acesta se afla în parcarea unui mall din Constanța când a fost găsit mort.

Sursa foto: stiridiaspora.ro

Salvatorii de la SMURD au încercat să-l resusciteze fără succes. Oamenii legii i-au percheziționat rucsacul și au găsit mai multe foițe din care se pot prepara țigări. Pentru moment există doar presupunerea că ar fi consumat substanțe interzise, având în vedere poziția corpului. „Solicitarea a fost în jurul orei 15:40, în data de 12.03. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje, unul SMURD B si unul SMURD C”, au declarat pentru Replica, reprezentanții ISU Dobrogea.

Prietenii lui organizează o strângere de fonduri pentru a-l înmormânta creștinește. Părinții lui sunt decedați, iar singurele rude rămase în viață nu au posibilități materiale.

Potrivit informaţiilor noastre, tânărul era angajat al Auchan şi a fost prins băut la locul de muncă la ora 6 dimineaţa, acesta fiind motivul pentru care a și fost concediat.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bah,nenorociti si mizerii umane sunteti toti astia care jigniti aici un suflet distrus ce nu mai este,un suflet ce nu v-a deranjat cu nimic in viata asta.Sunteti exact cancerul ala care distruge zi de zi societatea asta,scarbelor!!!
7
0
Sa va f,t in gura de patroni
7
0
@13,38...ia ma dute dracului bai inteligentule... Tot mananci cacat cu Las Fierbinti... Esti atat de prost incat nu iti dai seama ca acest serial este o parodie... Sau de fapt esti frustrat ca te reprezinta pe tine, inteligentule? Nu esti decat un prost deosebit..... Mars...
6
1
Cum il chema si in ce zona locuia? Ca am impresia ca il cunosc...
3
2
Baiatul asta a avut o copilarie trista. Mama lui a murit la nastere, apoi total a murit intr-un accident oribil fiind lovit de autobuz pe trecerea de pietoni in urma cu aproape 20 de ani. A fost crescut de bunicii lui cu un sprijin mic al unchiului dar posibilitatile familiei lui erau mereu aproape de 0. Neavand parintii alaturi, Costin a facut niste alegeri gresite in viata, dar asta e o drama care se intampla multor tineri care sunt in situatia lui. Baiatul asta nu a avut o viata usoara si a avut si o moarte ciudata, va rog sa nu mai scrieti tampenii. Familia si prietenii sufera destul !!!
76
3
Numai el stie cat de greu i-a fost singur pe lume si sa fie si concedit. Pt caca baut si-a pierdut locul de munca .Era suficienta o mustrare pt prima data .
52
2
@Costi, apreciez postarea ta: obiectiva, trista si din pacate adevarata...
28
1
Respect ptr comentariul lasat.
26
2
Odihneasca-se in pace, cine stie ce set de carti i-o fi dat viata.
38
2
zici bine man. din spatele unui ecran e usor sa comentam, dar povesti avem toti, cate si mai cate. altii traiesc zilnic ce vedem in filme, unii prind a doua zi, altii renunta.
39
1
Angajatii Auchan sau mai bine zis cei care l-au dat afara cercetati penal pentru inlesnirea sinuciderii?
25
24
In spatele fiecarui om sta o poveste, una cu zambete, alta cu lacrimi. Nimeni nu cunoaste sentimentele si trairile acelei persoane. Cati dintre postaci traiti dramele unui asemenea om. Sigur nu si-a dorit asta, sigur visa la o viata tihnita, implinita. Cand moare speranta si te cuprinde deznadejdea simti cum esti pierdut, simti cum totul se naruie, simti singuratate, deziluzie. Nu aveti dreptul moral sa-l judecati, nu cunoasteti povestea vietii lui. Dumnezeu sa-l ierte!
127
3
i-au murit parintii si apoi a murit si el, beat la locul de munca, dat afara de la servici.............a plouat cu nenorociri, poate ca se imbata de tristete, avea un motiv pentru care era beat
55
2
Ce poveste de viata trista. Va dati seama?
47
1
E bine in capitalism facem ce vrem chiar murim fiecare cum vrea si unde vrea asta e libertatea pe care am cautat o in 89?
22
14
Tot mai multi tineri aleg sa isi ruleze tigari cu tutun normal. Orice prost stie ca daca pui filtre din burete la un joint, diminueaza efectele drogurilor. Sclavi ai marilor companii de tutun care sunteti voi, dati 20-40 lei pe zi pe pachetele de tigari, cand un pachet de tutun de 50 de gr ajunge si la 46 de lei, tinand si 7 zile. Daca la autopsie se declara ca nu era consumator, v-ati supt-o singuri. Mue
20
12
De la etnobotanice i se trage . Asa ca vor fii din zi in zi tot mai multi pentru ca ETNOBOTANICE se vand pe unde nu vrei . Si pentru ca sunt si foarte ieftine sunt tot mai multi cei care se drogheaza . Autoritatile ii prind doar pe drogati . pe cei care vand , mai rar s-au deloc . Si chiar daca sunt prinsi , primesc pedepse simbolice . Cele mai multe cu suspendare .
30
10
Generatia Las Fierbinti....mitocanie, lene, incultura, prostie
15
28
Purta masca mortu?
6
42
E normal sa afisati acea reclama la pariuri 18 plus cu banana in gura domnisoarei pe pagina ziarului, all day...?!?
41
8
la ora 6 era trimis acasa si la 15 e gasit tot acolo dar mai jos parca predestinat. cine urmareste activitatea din magazin'' si parcare?? da binenteles se va afla'' ca asta e pozitia in care mori''de covid.
18
16
Efectul drogurilor..nu le mai plangeti de mila la toti boschetii.
15
80

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218