REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
13.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Tânăr împuşcat de două ori de poliţişti, după ce a încercat să spargă un baraj al Poliţiei

Tânăr împuşcat de două ori de poliţişti, după ce a încercat să spargă un baraj al Poliţiei

Andreea VLAICU 21 aprilie 2024 | 10:59 2277

Un tânăr de 25 de ani a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost împuşcat de poliţişti. Aflat la volanului unui microbuz acesta nu a răspuns la semnalele agenţilor şi a încerat să spargă un baraj al Poliţiei. Agenţii au tras mai multe focuri de armă, iar două dintre gloanţe l-au nimerit pe şofer.

Tanar impuscat de doua ori de politisti, dupa ce a incercat sa sparga un baraj al Politieitânărul împușcat

Urmărirea cu focuri de armă s-a produs, noaptea trecută, pe drumul dintre Dorohoi şi Botoşani, în zona localităţii Văculeşti din judeţul Botoşani, acolo unde tânărul de 25 de ani a refuzat să tragă pe dreapta la solicitarea poliţiştilor şi apoi a încercat să spargă un baraj al Poliţiei, notează jurnaliştii de la Monitorul de Botoşani.

Şoferul, domiciliat în judeţul Suceava, se afla singur în maşină atunci când a încercat să fugă de poliţişti, însă, potrivit unor surse, înainte ca poliţiştii să îl identifice în trafic, ar fi fost însoţit de alte două maşini în care se aflau mai multe persoane şi care au dispărut după ce agenţii au început să tragă cu armele din dotare.

Pentru a-l opri pe tânărul de 25 de ani, agenţii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi în direcţia maşinii, iar două dintre gloanţe l-au nimerit.

Tanar impuscat de doua ori de politisti, dupa ce a incercat sa sparga un baraj al Politieitânărul împușcat

Şoferul a fost transportat la Urgenţe, de unde a fost dus direct în sala de operaţii. "Pacientul prezenta două plăgi prin împuşcare, fără leziuni de ieşire a gloanţelor. O plagă în zona omoplatului stâng, iar a doua în zona bazei hemitorace drept. A fost stabilizat în serviciul de Urgenţe şi ulterior dus direct în sala de operaţii”, a precizat un medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru jurnalişti Monitorul de Botoşani.

În maşina condusă de tânăr, poliţiştii nu au găsit nimic, astfel că o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili motivul pentru care şoferul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, potrivit antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa se traga intr-un om care fuge si nu e suspect de vreo crima
1
0
Ce pistoale bre, eu as da la politia care face filtre cate un JAVELIN , sa traga dupa jocalarul care nu opreste!, sa vezi educatie dupa ce face pock primul!
0
1
La Constanta daca unul nu opreste la filtru fuge politia in alt loc !
1
0
Daca se intampla asha mereu invatza derbedei sa opreasca la semnalul politziei,intra frica in golani si nu va mai fi cazul sa scoata politzistul arma,daca nu este lege in sensul asta atunci sa se dea pentru ca sunt si oameni care shtiu doar de frica.
9
0
cautati mai bine in masina. are prafuri. cautati si pe aia cu care era ca il excortau. strangeti de coaie si mana cu usa. cacativa pe el. bagat 10 ani la puscarie la munca obligat
11
0
In sfarsit ! E timpul ca politia romaneasca sa actioneze ca si cea americana,cel putin. Infractorii sunt obisnuiti cu mediul favorabil lor,in contextul asa zisului drept al omului. Ei bine,e vorba de drepturile omului la siguranta,iar daca bugetul alcatuit din taxele celor ce lucreaza cinstit plateste politia,pai politia sa apere nu comfortul inrfactorilor,ci cetatenii cinstiti. Nu mi-e deloc mila daca hotii,talharii,violatorii,traficantii pica sub gloante si dau coltul. Crapa ca niste cacati ce sunt de fapt si sa tragem apa dupa ei! Daca anatomic arati ca om dar nu esti decat un pericol pentru oameni,nu meriti deloc mila. La c***t cu tine!
14
0
Regimul armelor și munitilor nu da dreptul polițiștilor de a folosi armele dacă nu șanț atacați cu foc de arma au alte mijloace de a imobiliza infractori ei sat judecători pe strada
0
17
In cap trebuia nimerit, sa nu mai existe o a doua oara !
15
1
Avem blocuri intregi de c***e romance in Hamburg, dupa ce produc bani le punem sa ne s**a zilnic hahaha
4
6
Exterminate toate ciorile care conduc microbuze ,au permise luate la Pitesti!
18
1
Dom' Semaca , nu trage , sunt eu , lăscărică ! Na , așa îi trebuie dacă nu a știut parola , dacă oprea , miliția își lua partea și se termina totul frumos și bine , dacă gușterul a vrut să facă fentă la g.abori , na , și-a luat-o rău .
9
6
A-ti facut de c***t tara in strainatate cu cuvasariile voastre. Se pise toti pe voi
18
1
Iar scrie-ți de rău despre noi tineri cei care sântem viitoru țări? Ști ce zic?
12
8
Impuscatii pe borfașii șoselelor,mai ales pe maimuțele de sex feminin pericol pe șosele.
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212