REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Tânăr în COMĂ, după ce a fost lovit de un taximetru. VIDEO!

Tânăr în COMĂ, după ce a fost lovit de un taximetru. VIDEO!

Replica API 2 iulie 2019 | 00:46 702

Un accient rutier grav a avut loc, în noaptea de luni spre marți, 1 spre 2 iulie a.c. pe bulevardul Al. Lăpuşneanu, din municipiul Constanța, în dreptul cafenelei Filicori Zecchini! Victima, un pieton de 25 de ani, a ajuns în comă la spital.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost lovit de un taximetru. Din primele informații, acesta ar fi traversat pe lângă trecerea de pietoni, însă acest detaliu va fi stabilit în urma anchetei oamenilor legii.

Tânărul a fost transporat în comă la spital.

Update: Potrivit oamenilor legii, în noaptea de luni spre marți, 1 spre 2 iulie a.c., in jurul orei 00.10 un bărbat de 25 de ani a condus un autoturism taxi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, pe a doua bandă, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu. După marcajul pietonal din zona unei cafenele, a surprins și accidentat grav un pieton, de 25 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.

Victima a rămas internată în stare comatoasă, în Secția de Terapie Intensivă, prognosticul medicilor fiind unul rezervat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
taximetristii ... spagari multi ... tragatori de alcool la bord ... e plina Cta de astfel de specimene ... nu acorda prioritate si tot ei sunt cu gura mare se cheama prin statie cand e vb de un scandal sunt primii ...
5
2
Ala a avut 3 benzi sa vada pietonul, ne mai vorbind ca indiferent de situatie in zona unei treceri incetinesti. Vezi caine cand iti iese in fata si franezi sau te feresti, dapoi un om.
5
1
Legi aspre amenzi de mii de euro , cazanele confiscate si problema este rezolvata. Ca in Austria Germania sa vezi atunci cum se civilizeaza Romanul.
8
0
sunt sofer de vreo 15 ani ,dar eu oameni dobitoci cum vad la noi nu am vazut nicaieri.Se arunca ca vitele pe trecere ,nu se asigura ,mai ales mosii si babele.Mai oameni buni masina nu franeaza in 2 m,iar domnul de mai sus spunea ca daca mergi cu 50 pe ora ai timp sa vezi si pietoni si tot.Da asa e ,ai timp dar tot nu franezi in 2 metri franezi in 10 m daca ai masina buna.Deci oamenilor uitati va bine la semafor treceti pe unde trebuie si asigurati va ca puteti sa treceti si ca nu vine nici o masina.
12
1
Aici unde traiesc eu daca un pieton care merge pe trotuar si se apropie de o trecere pentru pietoni soferul reduce viteza pentru ca in cazul unui accident pe trecere soferul este intotdeauna vinovat il baga politistul la conduita preventiva si este vinovat oricum dar cum tu ai luat carnetul cu bani nu stii tu ce inseamna conduita preventiva.
14
5
hai sa incercam sa mergem cu 50-ciu si sa vedeti cu se vad toate. Si pietoni si zebre si indicatoare. Nu vrei 50 ciu ? nu e problema man. Despagubesti tu si ma-ta si mai si mergi 7 -10 ani la facultate.
10
3
Eu cand trec strada pe trecere de pietoni privesc in ochi soferii din masinii si mai intai ii intreb daca vor opri sau nu, ca sa stiu ca m-am asigurat.
12
1
Chiar duminica seara pe trecerea urmatoare de la Dobrogea a trecut un grup de pietoni sincer nu I am vazut nu mi a debit sa cred ,am vazut umbra lor si am dedus ca este un grup de oameni.Pe acea portiune seara nu se vede deloc !!!!Trebuie facut ceva urgent ca altfel vor mai fi multe victime!Chiar nu se vede nimic!
21
1
Astia dupa ce ca put de te traznesc cand te urci intr-un taxi te fura si la aparat te mai calca si cu masina.Toti tiganii au ajuns taximetristi Vai de capul nostru .
15
4
Pe trecere sau pe langa,orice pieton trebuie sa se asigure inainte de traversare. Nu s-au inventat masini care sa franeze instantaneu la milimetru. Pe urma,asa cum in absolut orice domeniu exista si incometenti este clar ca si printre taximetristi sunt unii bolovani.Nu toti romanii sunt negiljenti ,neatenti,nepregatiti. Peste tot avem buni si rai.
22
0
Romanul prost si incult, injura meseria in loc sa injure omul, pai voi asa injurati si politistii dar tot astia va salveaza viata sau va rezolva unele cazuri, credeti ca pe Uber nu vor fi tot soferii de pe taxi? Va fi aceeasi Marie cu alta palarie, mai ganditi inainte. In Bucuresti majoritatea de pe uber sunt de pe taxi.
18
1
Bai oameni buni, se discuta de cateva luni bune despre trecerile de pietoni de pe Lapusneanu intre City si Dobrogea. Nu sunt iluminate deloc. Noaptea, toate becurile sunt ascunse dupa frunze, iar daca iti mai vine din fata o masina cu faruri albe, nu se mai vede nimic. De ce naiba nu pun semafoare, macar pe timp de vara, nu inteleg?
29
1
Taximetristii sunt printre cei mai periculosi conducatori auto.
27
6
Astia dupa ce ca put de te traznesc cand te urci intr-un taxi te fura si la aparat te mai calca si cu masina.Toti tiganii au ajuns taximetristi Vai de capul nostru .
15
6
Taximetrist nenorocit ,caine nu om.Chior odios nu a vazut ca este pieton ,mai ales ca pietonul era pe trecere sau langa .
7
10
Sa vina UBER UBER UBER UBER UBER UBER UBER
27
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218