REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
14.7° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Tânăr surprins de jandarmi în timp ce își rula un joint, în Vama Veche

Tânăr surprins de jandarmi în timp ce își rula un joint, în Vama Veche

Replica API 8 august 2020 | 16:28 1717

Jandarmii au surprins în flagrant, în staţiunea Vama Veche, o persoană care avea asupra ei un plic autosigilant transparent care conținea muguri vegetali de culoare verde, un dispozitiv de mărunțit substanța vegetală și trei țigarete confecționate artificial.

Ieri seară, ora 22:00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Vama Veche, pe strada Plajei, a observat un tânăr care-și rula o țigaretă confecționționată artificial. La vederea jandarmilor, tânărul cu vârsta de 27 ani, a început să se agite, a făcut la stanga-mprejur și a fugit. A fost somat, s-a oprit și a aruncat pe jos țigareta. A fost întrebat dacă mai are ceva asupra lui. A declarat că nu au mai are nimic şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea.

Asupra lui și pe jos, jandarmii au găsit un plic autosigilant transparent care conținea muguri vegetali de culoare verde, un dispozitiv de mărunțit substanța vegetală și trei țigarete confecționate artificial țigarete confecționate artificial.

Celui în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare pentru deținere de substanțe înterzise, acestea urmează a fi înaintate la BCCO Constanța în vederea continuării cercetărilor.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare captura...avea si el 3 tigari..prindeti pestele cel mare daca sunteti destepti... desi nu cred ca e cazul
2
0
Si matraguna si cucuta tot palnte naturale sunt dar nu sunt ilegale. daca le spunem la niste cretini de militieni ca voi ca putem sa le folosim ca sa omoam maidanezi sau organisme si mai infecte precum gaborii imediat le interziceti si p'astea cacanarilor! Sustin legalizarea thc-ului, lsd-ului psilocibinei, dmt-ului peyote-ului si doar a frunzelor de coca. Orice om ar trebui sa le incerce pana la varsta de 20 de ani! Si daca politia se opune va plati pretul corect intr-o societate democratica! Referendum ptr legalizare!
4
0
tiganimea angajata la primarie ca hingher are voie sa poarte asupra lor ketamina? nu..la ei de ce nu faceti control?
4
0
iti recomand dupa joint sa te racoresti cu un sirop concentrat de matraguna e tot planta naturala nu?
2
5
Da de ce nu fumezi o cucuta duceateai la puscarie Nu am chef sa pun cratima diario
2
4
Pentru toata prostimea care mai are o samanta de creier, sa te alerge societatea distrusa din ziua de azi pentru o planta care pamantul a dat o, sa te bage la puscarie ca tu vrei sa gusti din ceea ce pamantul a creat si nu omul, arata cam unde ne situam azi in termeni de civilizatie. Maine o sa fi alergat ca aveai un cartof in buzunar. O planta care exista pe planeta dinaintea oricarei fiinte bipede este ilegala, natura a ajuns ilegala, intr o societate de rahat unde nimeni numai are idee de ce mai respira. Jalnic.
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389