REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Tânără din CONSTANȚA, RĂPITĂ de doi bărbați şi obligată să se prostitueze în Râmnicu Sărat!

Tânără din CONSTANȚA, RĂPITĂ de doi bărbați şi obligată să se prostitueze în Râmnicu Sărat!

Replica API 2 august 2019 | 00:23 1787

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Buzău, la data de 1.08.2019, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpații A. A. și Ș.O., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

În fapt s-a reținut că, la data de 30.07.2019, în jurul orelor 15.00, în timp ce se afla pe centura municipiului Constanța, o persoană de sex feminin a fost luată împotriva voinţei sale de către inculpații A. A. și Ș.O., prin folosirea de violențe fizice și verbale, şi transportată în municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost adăpostită la o pensiune, în scopul exploatării sexuale. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată în zona unei stații Peco din municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost constrânsă să întrețină relații sexuale contra cost cu două persoane, în schimbul sumei de 100 lei, bani însușiți de inculpatul Ș.O.. Apoi, la data de 31.07.2019, în jurul orelor 09.00, cei doi inculpați au transportat persoana vătămată în aceeași zonă din seara precedentă, în scopul exploatării sexuale, ocazie cu care aceasta a abordat un echipaj de poliție ce se afla în patrulare și astfel a reușit să scape din zona de control a inculpaților. În cursul zilei de joi, 1 august, inculpații au fost prezentați Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V au trebuit 30 de ani sa va dati seama ca era necesar razboiul civil inca din 89 sa scapam de mafia de atunci care e prezenta si acum militieni fosti procurori samd. Nu i nimic tot e bine altii nu si dau seama nici in 50 de ani de acum incolo.
2
0
Faruc ce faci ma ti-au furat nevasta ? Nu ti-a mai schimbat cotetu ala de masina , ce se intampla ?
1
1
Suparati romanii ca le furam curvele
1
1
DE ACORD Si primii pe care ii omoram vor fi procurorii si politistii ca fara ei nu ar fi existat infractorii! RAZBOI CIVIL IN GATUL MAMII VOASTRE DE CANALII de PROCUPIZDE SI MILITZOPARLANI! VA OMORAM IN CHINURI! Ne-ati luat armele? Nicio problema : AVEM MASINI! AVEM UNELTE!
10
0
Pana la urma,satui de vrajelile afisate ca am fi un stat de drept,romanii vor incepe sa resolve problemele cu infractorii prin coalizare si efectiv razboi deschis. Nu m-ar mira asta si nu m-ar indigna. Proxenetii,talharii,merita sa fie grav avariati pe viata. Cei votati cu naivitate nu fac legi bune pentru noi,cei din institutii nu aplica nici macar legile astea asa blande cum sunt ele deoarece si-ar strica relatiile cu infractorii.
11
1
Pe soseaua Hirsova - Constanta in toate locurile de parcare gasesti cite 1 - 2 prostituate pe care nu le deranjeaza nimeni.
8
0
De toti spun politia ca sunt cu ochii pe ei,stiu cine sunt ,ce fac dar sunt cu ochii pe ei...sa vada cati bani fac sa le dea si lor
10
0
Politisti de care vorbesti si-ar face treaba dar au salarii prea mici si dotari insuficiente si de proasta calitate,asa se apara astia daca le zice cineva ceva.
1
15
Romance nu au pesti.ele produc valuta pt tara si popor. Si suntem pe primul loc in lume.
12
8
Sa le ea pe toate distrugatoare de case ....pt una ca asta, multi isi lasa femeia .
7
7
Bai mi-ati luat nevasta de la locul de munca ? Nici macar nu i-ati dat diurna.
5
5
Foarte bine a procedat fata. Bine ca a avut curajul sa-i reclame.
23
4
Ce pula mea face?.Pe ce isi iau derbedeii astia salariile?.Pe frecat pula in birouri ?.Sau mai mari sunt spagile de la interlopi?.Out cu politia romana...Astia sunt mai corupti decat tot parlamentul romaniei
20
5
AA si SO sunt tigani ?
23
2
Proxeneti Celebri si Bogati din Cernavoda cand ii luati? Piron, Cositza, Ruginitii, toti de pe celebra Strada Seimeni, plini de bani ...pe munca la nevestele trimise la pl prin Elvetia, Spania
21
2
va veti duce acum la puscarie multi ani
17
4
Sa rapesti o fata aflata sub protectia Sectoei 2 este un gest grav, inconstient. Vorbim de cea mai boga....pardon, profesionista sectie de Politie a urbei, ce naiba.
43
3
Sunt o multime de fete obligate sa intretina relatii sexuale de catre proxeneti . Numai ca sunt politisti care inchid ochii contra unor foloase materiale sau sexuale . Asa si cu ETNOBOTANICILE . Toti tigani vand etnobotanice , toata lumea stie cine vinde otrava la plic , numai politisti nu stiu si nu au divezi . In schimb , foarte multi tineri ajung la psihiatrie . Foarte multe familii distruse si tineri nevinovati .
50
3
a inceput sa rapeasca toate curvele din oras.
33
6
articol de TOT RASUL !
27
10

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212