REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânără VIOLATĂ într-o casă de pariuri de fostul IUBIT?! Procurorii l-au lăsat în libertate

Tânără VIOLATĂ într-o casă de pariuri de fostul IUBIT?! Procurorii l-au lăsat în libertate

Replica API 10 februarie 2018 | 12:20 774

O tânără în vârstă de 20 de ani susţine că a trecut prin clipe groaznice. Aceasta a mers la Poliţie, reclamând că a fost violată de un bărbat de 45 de ani, fost cadru militar, în timp ce se afla la serviciu. Apoi, ar fi relatat că ar fi fost vorba numai de sex oral. Oamenii legii au declanşat cercetările, iar procurorii au decis să-l lase pe suspect în libertate.

Totul s-ar fi petrecut în data de 8 februarie, în incinta unei case de pariuri sportive din Pecineaga. Tânăra în vârstă de 20 de ani lucrează acolo ca operatoare şi susţine că un bărbat în vârstă de 45 de ani a intrat peste ea, a târât-o cu forţa în baie şi a obligat-o să-i facă sex oral. Ulterior, de cum a reuşit să scape, a fugit la Poliţie. Au umblat zvonuri cum că ar fi fost fotografiată de agresor şi că acesta ar fi umilit-o urinând pe ea, însă aceste aspecte nu au fost confirmate de anchetatori. Mai mult decât atât, precizăm că bărbatul este fostul iubit al fetei, ei despărţindu-se în vara anului 2017. Individul a fost iniţial reţinut, după care procurorii au decis să-l lase în libertate întrucât nu sunt suficiente probe şi ceva nu se leagă. Ancheta continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caline sa ma caca in creieri tai de taran prost si analfabet ce esti
0
1
Ana Mitrofan o cheama!
1
47
BAGAT in BD daca mai exista si ATUNCI sa vedeti ce PERIUTA deDINTI face el din PULA si ce-l pisa parnaiasii
2
1
trebuia sa-l musti de penis faceai un pic de puscarie pentru vatamare corporala si el ajungea la doctoru ciomu
2
0
Rusine procurorului pt ca lasa un dement in libertate.
6
0
de ce spuneti ca a fost violata ? ia trso si gata , dk era una de pe strada era altceva , ce ziar de kkt
3
2
Toti sunteti buni cand trebuie sa jigniti dar toti..... cand are omul nevoie de ajutor stati si va uitati
3
1
Domnule procuror daca o futea pe mata,sora,nevasta si se pisa pe ele ,il mai lasai liber ?
5
2
Dan Vladoi zis Locotenentu' din 23 August si-a agresat si hartuit fosta nevasta ani de-a randul, batai si scandal, traumatizand si propriul copil. Multi ani dupa divort a continuat pana si-a gasit o noua obsesie, pe fata asta. Habar nu aveti ce aparati, cate plangeri la politie are animalul pt agresiune. Si daca era fata sau sora voastra? Ea era copila, imatura dar el ce scuza are?
7
5
deci 45 de anisori,fost cadru militar,deci se gaseste in pensie speciala,dupa ce nu a facut nimic toata viata acuma din prostie si inconstienta violeaza fete,probabil asta a invatat in armata sau poate a fost si in teatre precum celalat obsedat care si-a omorat femeia,hoitarii astia ar trebui scosi dintre noi si bagati unde le este locul
7
4
Daca nu vorbim de fata sau nevasta unui procuror sau a altui magistrat, este perfect. Pai in Romania vreti sa fie aparati oamenii fara pile in ,,structuri '''sau in clanuri interlope? Stati jos ! Pai inca nu stiti ca Romania este tara din care se pleaca mai ceva ca din Siria si totusi e zice-se pace? Credeti ca doar pentru bani fug romanii afara ,nu si din cauza ca sunt fara aparare in fata exploziei de raufacatori din toate mediile?
5
1
Cum o cheama?
1
0
O terminata
0
2
De pecineaga
0
1
pompe pompe,,,anu trecut era bun,,,anu asta a mai ruginit..
2
2
Dar cand a ftuto in cur i-a placut, nu a mai zis la nimeni!!! Iar la muitza l-a binganit.. daca si lu taranu prost ii putzea pla ce sa faca si ea... iti dai seama ca i-a dat grav in masele cu pulau de cioban...
6
7
Nu ai fato niste prieteni bazati sa il calce in picioare? Nu astepta de la politia sau justitie.
8
6
Ia placut sa sio dea cu mosi ia mancat bani iti dai seama ca a luato razna si ala
4
9
Pai puneti poza reala cu aia sa o vedem daca e buna
8
13
Nu conteaza ce relatie era sau nu era intre cei doi.Clar el este un jeg , nu pot sa spun uman, pentru ca nu poate fi.Iar daca e in libertate inseamna ca societatea il accepta asa cum e si e grav.
17
5
dc nu au facut reconstituire ? dar exact asa cum sa intamplat si fara rusine . ?
3
9
Mihaielo,spune drept...din ce tarfa esti eject?!!!
6
9
Sunteti niste inculti ordinari...daca asa ati fost voi conceputi in schimbul unor sume de bani, nu inseamna ca toti s-au nascut din tarfe.....jet, boratilor
17
8
Intr-o casa de pariuri? Pai trebuie sa fie camere video acolo! Sa vedem caseta! Procesul etapei. I-a dat muie din offside sau a facut pipi de la 11 metri! Sa analizam corect fazele futerii! Speram ca sperma nu a viciat rezultatul final!
8
8
Mihaielo,numai zici nimic? 13:47 a zis corect!
8
4
De ce.nu dam.numele
6
3
Vai de vocabularul vostru, numai cunoscatori pe aici
14
11
Ce va mai place sa judecati...le stiti voi pe toate!!
15
11
Ce nu stiti voi este ca acest individ este un obsedat. Cand face obsesie pt cineva e imposibil sa scapi de el. Habar nu aveti ce comportament violent are, cate plangeri la politie are pt diverse alte fapte de agresiune asupra femeilor si altele. E usor sa fii ignorant!
27
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108