REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tânărul care a lăsat gravidă o minoră cere redeschiderea procesului penal

Tânărul care a lăsat gravidă o minoră cere redeschiderea procesului penal

Replica API 10 septembrie 2014 | 00:00 111

De la amorez zicere: "Am fost plecat din ţară!"

De la amorez zicere: "Am fost plecat din ţară!"

Susţine că s-a îndrăgostit lulea şi chiar a vrut să se însoare, însă, în loc de nuntă, tânărul a primit doi ani de detenţie. Aceasta este "povestea" de viaţă a unui individ din Medgidia, Alexandru Pavelescu, de 25 de ani, care a ales să-i fie iubită o puştoaică de numai 14 ani. A fost judecat, nu s-a pezentat la instanţă, a fost condamnat la doi ani cu executare, iar în aprilie anul curent a fost ridicat de poliţişti. Acum a venit cu o cerere uluitoare în faţa magistraţilor.

Alexandru Pavelescu, din Medgidia, susţine că s-a îndrăgostit de o puştoaică de numai 14 ani, cu care ar fi vrut să se şi însoare. Numai că legea, bat-o vina, i-a cam venit de hac. Povestea de dragoste interzisă a început în 2013, când Alexandru a cunoscut-o pe Alexandra, pe care a luat-o la el acasă, la fermele din apropiere de Medgidia. Au trăit în concubinaj, neţinând cont de faptul că aleasa lui era o copilă care doar ce-şi luase buletinul. Au trăit aşa, feriţi de ochii lumii, o bună bucată de timp, până ce fata a rămas însărcinată. Atunci s-au sesizat autorităţile, tânărul ajungând în atenţia oamenilor legii şi trimis în judecată pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră. Pe timpul procesului, Pavelescu nu a apărut în faţa instanţei. Anul acesta, individul a primit doi ani de închisoare cu executare, iar în aprilie, oamenii legii au dat de el şi l-au băgat la răcoare. După scurgerea a câteva luni de zile, o cerere uluitoare a venit din partea condamnatului. Mai exact, acesta cere magistraţilor Judecătoriei Medgidia redeschiderea procesului penal, pe motivul că a fost judecat în lipsă, el fiind plecat din ţară în tot acest timp. La data de 9 septembrie, judecătorii au amânat pronunţarea, lăsându-i timp lui Alexandru Pavelescu să facă dovada că a lipsit din ţară. Următorul termne este fixat pentru data de 7 octombrie 2014.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272