REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Agresorul minorului omorât în bătaie la Mangalia, condamnat

Agresorul minorului omorât în bătaie la Mangalia, condamnat

Replica API 30 iunie 2022 | 00:00 3554

Condamnare în cazul minorului din Mangalia, decedat după ce a fost bătut cu brutalitate de un alt minor. Daniel Marian S. a fost condamnat la măsura educativă a internării într-un centru de detenţie, pentru o perioadă de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța, pe 22 iunie 2022 și nu este definitivă. Vă reamintim că, la data de 01.02.2020, orele 13.30, în timp ce afla pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unor dispute anterioare, inculpatul minor Daniel Marian S. i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate minore I. A. C., producându-i leziuni care i-au pus viaţa victimei în pericol prin hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unei fisuri de arteră vertebrală dreaptă, prognostic rezervat. Victima a decedat în cursul zilei de 12 martie.

La data de 1.02.2020, orele 13.30, în timp ce afla pe bulevardul 1 Decembrie din Mangalia, pe fondul unor dispute anterioare, inculpatul minor Daniel Marian S. i-a aplicat mai multe lovituri lui Andrei Ivan, producându-i leziuni care i-au pus viaţa victimei în pericol prin hemoragie meningo-cerebrală consecutivă unei fisuri de arteră vertebrală dreaptă, prognostic rezervat. Mai exact, minorii s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri din Mangalia. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe Facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, 1 februarie. Daniel Marian S. a început să-i care victimei, minoră, pumni până a lăsat-o inconştientă. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient. Din păcate, ulterior a decedat.

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Daniel Marian S. la măsura educativă a internării într-un centru de detenţie, pentru o perioadă de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. De asemenea, inculpatul a fost obligat la plata sumei de 10.000 euro către părţile civile I. P. şi I.T. - câte 5.000 euro în favoarea fiecăreia - cu titlu de daune materiale, a sumei de 70.000 euro către partea civilă I. P., cu titlu de daune morale, a sumei de 70.000 euro către partea civilă I. T. – cu titlu de daune morale şi a sumei de 30.000 euro către partea civilă I.M.T., cu titlu de daune morale. Sentința a fost dată pe 22 iunie 2022 și nu este definitivă.

Citește și Adolescentul din Mangalia, care a OMORÂT în bătaie un minor, a fost TRIMIS în JUDECATĂ

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AM SI EU BAIAT FEREASCA CEL DE SUS TRAIA ASTA INCA 5 ANI DAR FARA OCHI CU ACID DE BATERIE TE MUTILAM PRIMA OARA.CHIAR DAK NU AM PUTERE NICI FINANCIAR 1 PKUMB
1
0
ASTA-I JUSTITIA...ROMANA...dlor judecatori????daca era copilasul domniilor voastre,cum procedati???cred ca va bucurati...sa va fie rusine..sa n-aveti liniste pe acest pamant..nici acum...nici in viata de apoi...RUSINICA...
1
0
cu van damme.
0
0
la o asemnea sentinta pentru omor. Care din filmare se vede ca este omor deosebit de grav si violent
1
0
Adica unu vine sa ma arda si io tre sa stau sa incasez? Ii dau bucata si imi vad de viata.
0
0
Sigur ca si cei din anturajul criminalului nu sunt mai buni,doar ca nu au apucat sa faca o nefacuta. Probabil nici nu a avut de unde sa ia exemple bune in familie.
0
0
va fi un viitor ...client al puscariilor, pe banii victimilor si ai oamenilor corecti!
1
0
5 ani pt omor judecatori corupti
0
0
Pai si minorului care a dat foc la blocul din km 5 de ce il lasa liber?ptr ca e minor si nu are ce sa i faca
0
0
Si ce daca-i minor, da-l in plm, 20 de ani trebuia sa-i dea, munca silnica la ocna, sa vezi cum ii sareau figurile de cocalar din cap. Minorul plii mele, la parnaie cu el, facut fetitza.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218