REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Tânărul care a OMORÂT un copil pe trecerea de pietoni din Constanţa a mai trecut printr-o tragedie: un apropiat i-a murit de SUPRADOZĂ de etnobotanice

Tânărul care a OMORÂT un copil pe trecerea de pietoni din Constanţa a mai trecut printr-o tragedie: un apropiat i-a murit de SUPRADOZĂ de etnobotanice

Replica API 24 februarie 2018 | 00:00 431

Ştefan Bretan, sursa foto: Facebook

Detalii incredibile cu privire la tânărul de 21 de ani care a produs un accident cumplit pe șoseaua Mangaliei, miercuri, 20 februarie. Tragedia s-a petrecut pe trecerea de pietoni! Ștefan Bretan, din Buzău, a lovit în plin trei persoane angajate în traversarea străzii. Din nefericire, un copil de doar 2 ani a murit pe loc, tatăl acestuia fiind în stare gravă în spital, iar o altă femeie care îi însoțea a ajuns, de asemena, la spital. Totuși, tânărul pare să fie urmărit de ghinion. În urmă cu o lună, pe 20 ianuarie, un apropiat de-al acestuia a murit din cauza unei supradoze de etnobotanice.

Poza de profil a lui Ștefan Bretan este cu un tânăr și un doliu. Tânărul din imagine este Cătălin Cojocaru, care avea 18 ani și era elev la Liceul Economic Buzău. Acesta a murit din cauza unei supradoze de droguri. Cătălin s-a prezentat la spital acuzând că se simte rău. A fost internat la secția ATI, unde dădea semne că începe să își revină, însă cadrele medicale au decis să îl mai țină sub supraveghere. Pe 19 ianuarie a.c., medicii au deci să îl transfere la o altă secție, iar o zi mai târziu acesta a intrat în comă și a murit, intrând în stop cardio-respirator. Doctorii nu au mai avut ce să facă cu privire la acest aspect. Apropiații lui Cătălin au postat zeci de mesaje de adio, printre care și Ștefan Bretan. Iată că după fix o lună de la moartea prietenului său, Ștefan a produs un accident cumplit. Polițiștii din cadrul IPJ Buzău au deschis la momentul respectiv un dosar penal cu privire la moartea acestuia.

Analizele efectuate de medicii de la Spitalul Județean Constanța au concluzionat faptul că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive. Desigur, după cum au precizat specialiștii, etnobotanicile nu pot fi depistate la analizele sanguine, nici măcar la necropsie.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O intrebare pentru instructorii auto, politisti judecatori, procurori, reporteri,oameni normali la cap,etc in cazul in care ei sau copii lor ar iesi in fata unor indivizi ca acesta, acest articol i-ar face sa devina intelegatori? Nu el este victima si nici rudele sau prietenii sai drogati ci familia lovita de el ...ce mizerie de articol!
5
0
Sa ii plangem de mila acum? Pe bune? Cu totii am pierdut pe cineva ca asta e legea naturii dar nu inseaman ca ne apucam sa omoram oameni nevinovati pe treceri de pietoni!! Rusine pentru mizeriile pe care le scrieti!
8
0
Adevarata lui tragedie sper sa inceapa la dusuri, in penitenciar.
12
0
Imi este mila de acest teribilist. El este rezultatul societatii de rahat in care traim, . O sa ramana traumatizat toata viata lui. Ingerasul a plecat.
6
1
Tragedie? Tragedie traieste mama copilului si familia lui nu acest criminal. Ar trebui sa va fie rusine sa postati asemenea articole sau poate sunteti de acord cu fapta.
14
0
Haha. Subtil. Are dreptate autorul materialului. Putea fi pe etnobotanice. Alea nu ieseau la analize. Folositi-va ba creierul astia de mai jos. Hahaha. Finut. Politia sa citeasca asta
8
0
A luat prea mult "shpeish" si a crapat.
6
0
TANARU AUZI ?O BESTIE NENOROCITA
12
1
Poate avem noroc si niste colegi de camera il vor determina sa se spanzure. Doamne ajuta si succes colegilor de pe arestul IPJ !
13
1
Tragedie e ce a facut el,puscarie 10 ani fara eliberare conditionata
11
1
MORTII MASII DE CIOARA !
11
1
Dna corbu ,vreti sa-i gasiti circumstante atenuante? Ce legatura are una cu alta. Probabil ca i-au mai murit si niste rude acum, vreo 30 de ani.Logica, absenta.
16
1
Acest garoi imputit nu a trecut printr-o tragedie, a generat una.
38
0
Mai bine crapa si el drogat decat sa faca ce a facut.
18
1
Asta, gingirica GTA din buzau,conducea masina cu volan pe dreapta sau erau pozele in oglinda date de replica ?
15
0
aloo SANGVIN....
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218