REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tânărul cu Mustang, implicat în accidentul de la Capitol, NU ARE PERMIS!

Tânărul cu Mustang, implicat în accidentul de la Capitol, NU ARE PERMIS!

Replica API 16 ianuarie 2018 | 01:10 1287

Viteza este un real pericol în Constanța, cel puțin pe timp de noapte. Vara, polițiștii constănțeni s-au luptat cu cei care practicau „liniuțe” pe principalele bulevarde din Constanța, dar și în stațiunea Mamaia. Odată cu înrăutățirea vremii, numărul acestora s-a redus considerabil. Nu au mai fost semnalate recent cazuri de astfel de întreceri printre „șmecherașii” de la volan. Însă, neatenția, teribilismul și imprudența pot duce la tragedii. Duminică seara, un tânăr de 31 de ani, Adrian Răduş, care conducea un Mustang, fără a avea însă permis de conducere, a produs un accident în zona Capitol! O tânără a fost rănită ușor.

Mai exact, în jurul orei 19:00, șoferul de pe autoturismul Mustang, în vârstă de 31 de ani, a condus bolidul pe strada Mircea cel Bătrân, către strada Primăverii, iar la intersecția cu strada Ion Rațiu a virat stânga pe bulevardul Tomis, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca BMW, care era staționat. În urma impactului, a rezutlat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din față-dreapta din autoturismul lovit. De precizat este faptul că șoferul de pe Mustang nu deținea permis de conducere, motiv pentru care pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal.

Claudia CORBU

sursa foto: Facebook/ Info Trafic

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce treaba are redactorul si ce face n viata personala cu imbecilii de la volan? Ia circulati o sapt macar cu ratc fara confortul masinilor personale sa vedeti ce vulnerabili o sa va simtiti pe zebra , pe trotuare si oriunde esti claxonat ca nu mergi rpd...te mai si injura asa de...umplutura! Cu ce i de vina ziaristul ca un accident a fost produs de un cacat ce n avea ce cauta la volan?!? Bn ca n a murit nimeni! Dar data viitoare...cine stie?!
0
0
Accidentul cu cel fara permis a fost la pe ratiu cu tomis.am auzit bubuitura Stau chiar la blocul de la victoria. Soferul fara permis conducea un dodge alb si a intrat intr-un bmw ce statea la semafor. Au mutat masinile timp in care soferul tipa ca nu are permis. Ati incurcat stirile rau de tot.....
0
0
cata lume trece cu masina pe culoarea rosie . . .
0
0
Corbu, asta, a jucat in film?
1
1
Capitol cu Mamaia??Vai de capul vostru?
6
1
ziarist retardat...
7
0
Eu ma stiu cu baiatul...are 19 ani si avda permis . Fata din bmw a trecut pe rosul venind dinspre scoica mergand pe bd mamaia iar baiatul cu mustangul in varsta de 19 ani venea dinspre spitalul judetean pe tomis si mergea in directia sala sporturilor , nu a avut nimeni viteza mare , nu s a intrecut nimeni cu nimeni asa ca nu mai mancati atata rahat ziaristi de 2 lei
6
12
E manevra pe asigurare!
3
1
Doamne fereste.. numai aberatii in articolul asta 1. Fata din bmw era singura la momentul impactului,nu era stationata 2. Ora la care s-a produs incidentul a fost in jur de 23:30 3. Soferul autoturismului mustang este un pustan de 19-20 nicidecum 31 4. Interssctiile sunt Capitol cu Mamaia Vai de capu vostru si de stirile voastre!!
11
2
Locul, parca e blestemat. Asta vara stateam la Stop spre Ratiu si un Mercedes a gresit directia si a intrat exact in mine. Multi cretini conduc masini fara permis sau obtinut usor.
8
2
Si cat se mai plimba asta cu mustangul ca intruna il vedeam prin oras....pai mai baiatule mai da ulciorul crezi ca merge chiar asa de multe ori...cand esti prost undeva tre sa se termine...!!!
10
1
Imbecil, daca a ajuns la varsta aia si se urca al volan fara permis...astia de bani gata care se cred mari mafioti..am batut unu din asta weekendul trecut ca tot asa se spareag in figuri ca el are audi a8...incepuse sa planga si se cu rahatu in izmene
11
1
v-au pus ma baietelul sa scrieti? astia de bani gata merita castrati sa nu se inmulteasca
16
4
Doamna ziarista mai intai informati'va bine deapre articolul care il postati pentru ca este total gresit ce ati scris mai dati vina si pe alti oameni care totusi nu au nici o vina sau nu au fost implicati in accident , sincer nu stiu cum va angajat cei de la ziar dar sunteti praf ...eu personal daca as fi fost in locul domnului pe care l'ati mentionat vas fi dat in judecata ! Nu sunteti in stare sa va faceti treaba cum trebuie stati naibi la cratita
10
6
A CATA OARA SCRIETI DUPA ....CE AUZITI LA CAFEA ? MERGETI DOAMNA LA FATA LOCULUI , RELATATI EXACT ......SAU INCERCATI CU ARTICOLE DESPRE AGRICULTURA VIITORULUI , ADICA DESPRE LUCRURI NEVERIFICABILE SI DISCUTABILE .
10
5
fasdfasdfasdf
1
3
Daca prostia nu doare, macar sa coste. La 31 de ani sa conduci fara permis, trebuie sa fie realmente un imbecil.
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108