REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Tânărul SALVAT de la ÎNEC, în Eforie, luat la BĂTAIE de TA-SU! VIDEO

Tânărul SALVAT de la ÎNEC, în Eforie, luat la BĂTAIE de TA-SU! VIDEO

Replica API 5 august 2020 | 15:05 211461

În stațiunea Eforie Nord a avut loc un incident… bizar. Un tânăr salvat de la înec de doi bărbați a fost luat la bătaie de tatăl său imediat ce a ajuns la mal. În loc să se bucure că fiul său este în siguranță, acesta a decis să îl bată, în văzul a zeci de oameni, căci poate, poate îi bagă mințile în cap.

Odată cu deschiderea sezonului estival, pe litoralul românesc au apărut și problemele. Ei bine, odată cu sosirea turiștilor la malul mării și cu aglomerația din stațiuni iată că apar și evenimentele neplăcute sau chiar devastatoare. Marea și valurile puternice își iau tributul fără a mai ține cont de vârstă, sex, culoare sau de familiile ce rămân îndurerate în urma acestor „accidente”. Ei bine, în sezon, în stațiunile din Constanța se întâmplă des să fie raportate persoane care se află în pericol de înec, o mare parte reușind să supraviețuiască însă sunt și cazuri în care se constată decesul. De exemplu, de la începutul anului până în prezent, 21 persoane au fost salvate de militarii ISU de la înec din mare și 3 persoane din lacuri.

O tragedie a fost evitată pe o plajă din Eforie

Un tânăr, venit cu familia în sudul litoralului, mai exact, în stațiunea Eforie Nord a fost în pericol de înec din pricina valurilor foarte mari și a curenților puternici. Acesta a fost salvat în ultima clipă de salvamar din marea învolburată.

Și speriat și... bătut

Scos din valurile mării și vizibil speriat, tânărul a primit în loc de sprijin și atenție din partea familiei… bătaie. Tatăl tânărului îl aștepta nervos la mal și imediat cum a fost scos, băiatul a fost luat la bătaie. Cel care l-a ajutat pe salvamar să îl scoată a încercat să îi ia apărarea copilului însă nu a putut sta în calea tatălui nervos. În loc să îi ofere atenție pentru a se putea liniști după sperietura trasă, bărbatul a decis că „bătaia e ruptă din rai” și dacă îi „dai două” se învață și nu mai face.

VIDEO:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii bagai din crapatura ma-tii, retardatule.
0
0
Ai bagam si eu doua kapace !
4
2
Fff bine ia fscut. Cica batut...jurnalistii pulii
8
15
pe principiu daca te inceii te omor
8
2
Tacsu e smecher ordinar
7
3
roma nu futi kapu ,, omu isi iubeste fiu de aceia si io tras ka sa siba sa nu fie kaskat
11
8
A filmat cu telecomanda ?
25
12
Niste ratati faceti fake news mereu sper ca va dati seamana ca sunteti niste sclavi prosti care pt 00.03 centi face fake newd
17
3
Bine ia facut!
17
29
incredibil, atat isi iubeste fiul? eu credeam ca a facut infart de emotii. Asta nu este parinte
27
7
Un idiot de om ce sa zic... bucura-te ca a fost scos trafar din mare buhaiu naibii
39
15
doamne ce specimene intalnim in Romania!
37
13
Moare horeca bagamias pulain toti meltenii veniti la mare sa se spele pe picioare
21
6
ta'su mai idiot decat fi'su .
29
20
Toti handicapatii manca la KFC MC Don si alte jeguri ,poarta barbi ca talibanii ,tatuaje ca homalaii si muschi din pastile ca handicapatii !Si te mai miri ca de ce se INNEACA ! Cand ei sunt ruinati dinainte!
32
8
Si a aflat ca i-a luat cheile de la Opel imediat ce l-au scos din apa?
16
8
o familie de prosti, numai prostii isi cumpara Opel.un cacat de masina
14
25
Am fost acolo la mal cu tatal lui si stiu toata povestea, l-a batut pentru ca cu o seara inainte i-a furat cheia de la Opel si s-a plimbat cu Opel-ul ca un prostan
30
9
sa-l inece , drept pedeapsa , ca sa-l invete minte !
10
14
Pana i-au adus odrasla la mal a trait cosmarul vietii lui , i-au trecut cele mai negre ganduri prin cap ,eu il inteleg.... nu s-a mai putut controla ! Bataia parinteasca aplicata la timpul ei , face minuni ! In ziua de astazi avem fatai care suna 112 ca a luat o palma de la TA-SU !
32
16
Dati macar video alea clare cei de la replica
42
8
Libertinajul mintal, prea mare la tineri, duce la teribilism.Asemenea lucruri te duc, ca parinte, sa iti pierzi uneori rabdarea si sa fii mai dur.
24
10
dar pe ta-su cine-l bata? ca si el este de vina, cand si-a adus copilul la mare de ce nu i-a spus sa nu se duca-n larg? nu i-a spus ce sa faca dar stie sa-l bata, daca nu-l invata de unde sa stie acel copil ce sa faca, cine sa-l invete daca nu tat-su, bine ca stie sa bata daca nu stie a invata ceva copilu, e mai usor sa bati decat sa inveti copilul ceva
39
18
ce fauna frate, numiti pompos turisti.
24
5
Toate persoanele de pe aceasta planete nu stiu decat de frica, indiferent de varsta. Problema cu tinerii de azi este ca nu prea mai mananca bataie si de asta sunt: nesimtiti,nerespectuosi,neascultatori, etc.....
52
16
Nici cu ziaristii nu mi-e rusine...era un efort prea mare sa scrieti tatal sau....ta-su e mai la indemana. Bine macar ca e scris corect
67
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218