REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tănase CUȘU ar putea RĂMÂNE fără terenul cumpărat de la primărie

Tănase CUȘU ar putea RĂMÂNE fără terenul cumpărat de la primărie

Replica API 2 decembrie 2020 | 00:22 6469

Tănase Cușu ar putea rămâne fără terenul din Mamaia, după ce Consiliul Local a aprobat vânzarea directă a imobilului, în iunie a.c. Terenul a fost proprietate privată a municipiului Constanța și reprezintă singura cale de acces spre imobilul deținut în proprietate de familia Cușu, respectiv chioșcul Felix, din zona Perla. Cușu vrea să construiască o unitate de cazare, chiar la promenadă, pe plajă.

Tănase Cușu care vrea să supraetajeze imobilul situat în zona Perla cu…4 nivele. Construcția este proprietate privată însă terenul pe care aceasta este situată a aparținut municipiului Constanța. Anul trecut, proiectul de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării directe a terenului situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Perla - chioșc poliedral Felix, în suprafață de 22 mp, către Cușu Tănase și Cușu Traiana a ajuns pe convocator însă proiectul n-a trecut. În iunie a.c., proiectul a ajuns din nou pe convocator, fiind votat de consilieri.

Așa că, s-a produs vânzarea directă a terenului. Numai că, Tănase Cușu ar putea rămâne fără teren, după ce Bogdan Chircorian a cerut anularea hotărârii. Potrivit unor surse, tranzacția ar fi trebuit să fie realizată în urma unei licitații publice, și nu prin vânzare directă.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E pilaf taranu!Om mai dobitoc ca ciobanul asta nu am vazut de cand sunt!
1
0
Este acest Bogdan kirkorian? O nulitate!
1
0
Cand ma apuc de constructie o sa am nevoie de salahori si de curatat haznaua aviz mocanilor
2
2
Sa-i ia dracu de machidoni nenorociti ca ei au construit haotic si fara gust.Aratati o cladire construita de machidoni cu o arhitectura calitativa si estetica.De unde dracu sa stie astia de la oi sa construiasca cladiri? Toti hotii au avut acces la terenuri si aprobari luate cu ajutorul hotilor din primarie unde au clnuurile lor corupte .Daca era un investitor strain nu avea acces sa construiasca un hotel frumos.Au construit numai ghetouri cur in cur in Mamaia.Iar hotelurile cumparate pe nimic au facut din ele cladiri vopsite de prost gust,cu mobila urata,impopotonate ca un cacat.
10
0
Pai, cum sa construiesti un spatiu de cazare cu patru nivele pe un teren de 22 mp ?
9
0
cum ma ar putea...sa ramana fara ..clar
4
0
O sa rezolve. Chiar nu vedeti ca pentru machidoni nu exista reguli. Asta este Constanta, sper sa ma insel.
16
2
Insala clientii cu marfuri degradate si pizza facuta din alimente expirate la raft.Niste nemernici ce trebuia sa fie in puscarie nu sa faca hoteluri. Au neamuri judectori si procurori si au cumparat polititi pentru protectie.Hasotti mananca pe gratis la ei.
14
5
Foarte bine! A luat o bucata de plaja pentru un chiosc si acum vrea sa faca hotel! Gata, ajunge cu betoanele pe nisip! Si cele existente daramate!
20
1
acelasi kkt vor fi surprize mari pe 6 decembrie
12
0
demolati makidonii!
22
2
Mamaia si satul de vacanta ar trebui sa fie curatate de machidoni, prin demolare.
23
2
cum nu este ilegal sa se construiasca pe plaja ? sau este o simpla retrocedare
15
2
asteptam si ciuma albastra ne arate ce poate!
10
16
Vedeti ce a facut ciuma rosie in Constanta?
32
8
Mafia machidoneasca a distrus sistematic orasul Constanta.
46
4
Sunt foarte multe locatii in situatia asta. Au luat de la Mazare plaja pe persoana fizica si au construit hotel pe nisip. Daca le cere terenul inapoi raman cu constructia. Asta pana cand Apele Romane cer eliberarea terenului.
38
4
ar putea dar nu s-ar hotari. dar dac-ar fi cum nu s-ar putea a fi, atunci poate am mai povesti.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108