REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

TAPANGEA, regele JOCURILOR de NOROC, LOVIT de CRIZA ECONOMICĂ!

TAPANGEA, regele JOCURILOR de NOROC, LOVIT de CRIZA ECONOMICĂ!

Replica API 8 februarie 2021 | 00:08 26043

Afacerile familiei Tapangea se prăbușesc încet, dar sigur! Și nu de ieri, de azi, ci încă din 2019, când firmele sale au început să aibă pierderi. Singura societate care, încă, îi mai aduce profit este cea în baza căreia funcționează sălile de jocuri de noroc.

N-ai spune că Ioan Tapangea are probleme în afaceri. Jocurile de noroc îi aduc bani, investește și în imobiliare însă, culmea, societățile sale, deloc puține, pare să aibă de suferit în ultima perioadă. Nici cele administrate de fiul Mario nu merg strălucitor de bine. Smart Beach & Pool SRL, ce are ca domeniu de activitate activități de editare a altor produse software, este una dintre firmele deținute de afaceristul Tapangea, împreună cu fiul său.

Nu este foarte departe de falimente, cifra de afaceri este 0 iar profitul pe minus. O altă societate a familiei regelui jocurilor de noroc, Octatek, înființată în 2018, ce se ocupa de cercetare –dezvoltare în biotehnologie are cifra de afaceri 0 și profitul pe minus. Și alte firme precum Mario Bet Slots SRL, ce se ocupă de baruri și alte activități de servire, sau Mirage Slots Bet SRL, înființată în 2019, cu același domeniu de activitate, pare că au eșuat. Top Games a intrat în faliment, iar Dobrovin Podgoria Chirnogeni Cooperativa agricolă au lichidat-o.

Cu toate acestea, familia Tapangea a mai înființat, aul trecut o firmă, Keif Restaurants & Cafe SRL, administrată de Mario Tapangea. Rămâne de văzut cât va rezista pe piață.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ionut vanghelici bossul constantei are bani, dolari, valuta, euro - stati in genunchi in fata lui!
32
27
Sa ati bag mue tapangea
65
1
mario face domiciliar in belgia chiar in momentul asta pt ca se poate si ca pentru ca e greu la slobozia traiasca judecatorii, procurorii si politia romana astia sunt adevaratii interlopi
4
0
niste simpli derbedei pusi la inaintare, nu au detinut niciodata nimic.
10
0
Sunt Alex macedon pestisorul constantei am nevasta la produs
8
1
Sa l futem in cur pe piticul porno mario ...
75
1
Va pupa stefan tudorache respect kendama
3
2
i-am facut toate placerile lui nicu de la braila
87
0
Sunt Mario si il fut pe catelul meu yulyyyy si nu mi pasa de ce ziceti voiii
45
2
Nea Nelu lepra ordinara cu Gen Magdalena si cu nea cornel dragomir,plus bani lui doru costin BnS si balan cu scafandri neam de tigan din buzau cu vasile merisan pisatii fara caracter .iliuta stai cuminte ca vine Secarea seful tau ala om de caracter nu javra ca tine TURNATORULE
6
0
imi place sa fac pe patronul, sunt prieten cu tapangea la catarama
20
5
Afaceri paravan pentru spalare de bani prostilor care va bucurati de rau lor
36
5
Pt care nu stiu alde Tapangea nu sunt makidoni cel mult moldoveni...asa ca e pustiu cu afacerile lor..
22
1
Articol cretin si fara esenta. De ce ne-ar interesa profitul unuia care nu este persoana publica in urbe? Fix treaba lui cat castiga sau pierde sau ce afaceri are. Dobitoci sunt cei care isi joaca banii la pacanele nu cei care le administreaza. Prostia sau viciul costa. Omul nu face bani iliciti si nu incaseaza bani necuveniti de la stat. Drept urmare mult succes si sper sa le ia banii la toti imbecilii care se inghesuie in salile de jocuri.
25
3
Fenteaza statu pentru ca pot si pentru ca se inchid ochi .
16
2
CA SI PATRONII DIN MAMAIA BAGA FIRMA IN INSOLVENTA, SI CONTINUA AFACEREA CU O FIRMA NOU. LA ANU, LA FEL. ZERO PROFIT, ZERO ANGAJATI, ZERO TAXE
27
2
ia uite catule, vezi unde sunt banii de pensii si alocatii, la fiecare articol apare cate un exemplu de unde se pot lua bani de pensii si alocatii dar toti se faca ca nu vad si nu stiu!
14
1
au distrus tineretul si nu numai , dependenta de ele iau dus pe multi la streang , boscheti , azile etc!
42
3
Sanki, au invatat reteta ingineriilor financiare. Ce, sunt prosti sa mai cotizeze la stat. Haidi maaa, vindeti castraveti murati in BG?
31
0
Hai la saracie,,,in anii 90, 98 % din pacanele erau trucate la maxim ,,,asa au facut avere !
39
0
pai logic ca are profit declarat 0 pentru ca plateste fix 0 taxe la stat. a spalat bani pe pandemie la marele greu, la prima vedere erau inchise dar se intra oriunde, dovada amenzile aplicate acolo unde au indraznit sa intre controalele. dar sa zici ca i merge rau.. niciodata. si a batut pula de stat putin, a profitat de cacealmaua covid ca sa zica ca el n a facut profit, drept urmare, nu poti impozita pierderea, muie taxe.
36
1
eu sunt curios, de ce si ar deschide un babuin o afacere in domeniul biotehnologiei? doreau sa cerceteze cum pot evolua si babuinii?cum sa le puna niste creier? una peste alta, motiv de bucurie, orice mizerie isi are sfarsitul!
36
6
drogalai machidoni cu afaceri de doi lei.faliment!
28
11
oamenilor de afaceri... yoate datoriile raman pe numele unui sarac iar Anaf o suge de nu se vede, sa vedeti ce o sug angajatii care muncesc la smecheri gen ca darile catre stat raman la ei si tu la pensie o sa o sugi pt ca nu te intereseaza la cine lucrezi, in Romania e o practiva la nivel de patiserie, pana si amaratii astia buticari isi schimba firmele, asta pentru a nu plati taxe, e o industrie, mue Anaf, asta o zic smecherii ca al de asta
29
1
Vrajeli pt anaf porcarie mimcini sunt putrezi de bogati
34
1
Vad ca majoritatea firmelor sunt deschise in 2018-2019 sau chiar anul trecut ,lucrul asta ar trebui sa dea de gandit !Nu prea au vechime firmele,cred ca au fost create in anumite scopuri daca apar si dispar asa repede!
37
1
Ce parinte numeste copilul Mario, apoi da numele unor sali de jocuri de noroc unde merg boschetarii. Copilul il cunoaste lumea de prostut si inganfat. E bine sa ajunga baiatul mic sa serveasca la mese asa isi da seama de valoarea banului.
40
2
Sa ne bagam pwlile in gatul lor de patroni de sali de pariuri si de pacanele ! Au distrus mii de familii !
58
2
Trebuie interzise salile cu pacanele de la parterele blocurilor si cele care sunt apropiate de scoli,
71
2
Ce fata de violator pervers are m Tapangea
38
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218