REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ţara ARDE, Făgădău caută SALVAMARI!

Ţara ARDE, Făgădău caută SALVAMARI!

Replica API 27 aprilie 2020 | 00:00 2494

Cu toate că mai este o lună până la debutul sezonul estival, Primăria Constanţa a demarat deja procedura de achiziție a serviciului de salvare acvatică – salvamar și de prim ajutor pe plajele din Constanța și stațiunea Mamaia, pentru acest sezon estival. Un sezon care se anunţă a fi nesigur şi cu mult mai puţin turişti faţă de anii precedenţi, din cauza pandemiei de coronavirus.

Primăria Constanța a anunțat o nouă achiziție publică, însă de această dată aceasta vizează Serviciul de salvare acvatică - salvamar și de prim ajutor pe plajele din Constanta și stațiunea Mamaia. Potrivit anunțului, valoarea estimată a contractului este de 2.885.086 lei fără TVA iar criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziţie publică este: „preţul cel mai scăzut". În cazul acestui contract, prestatorul se obligă să asigure programul de lucru al posturilor de salvare şi al ambarcaţiunilor în sezonul estival, zilnic, între orele 8.30 şi 19.30. Prestatorul îşi asumă responsabilitatea cu privire la calificarea personalului necesar îndeplinirii obiectului contractului în condiţii de calitate.

Cât despre termenul limită de depunere a ofertelor, acesta este 04.05.2020, ora 11.00, la sediul Primăriei municipiului Constanța din bulevardul Tomis nr.51, unde va avea loc și deschiderea plicurilor.

Cine s-a ocupat de serviciul de salvamar și de prim ajutor în 2019

În anul 2019, Primăria Constanţa a oferit contractul care prevede salvare acvatică - salvamar şi de prim ajutor pe plajele din Constanţa şi staţiunea Mamaia, contra sumei de 2.6 milioane de lei, Asociaţiei Naţionale a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România, cea care s-a ocupat de acest serviciu și în ultimii ani.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desi nu il plac pe Fagadau de data asta vb aiurea pt ca daca vor veni foarte multi turisti si vor patii ceva apoi o sa zicem ca el e de vina ca nu sa pregatit! Mai ales ca lumea acum dupa ce au stat atata in carantina e plecata cu sorcova si are nevoie de salvamar. Foarte bine domnule Fagadau faceti va treaba.
1
0
Salvamarul care face resuscitarea e ala de la frontiera care vindea diplome false de salvamar
0
1
Din pacate, paunul asta sinistru, mai prinde ceva mandat. Dupa ce a stat cu capul in nisip, ca strutul, mai da niste tunuri, pe ultima suta de metri. Normal ca angajeaza salvamari, cand sezonul estival va fi cel mai prost din ultimii 100 de ani. Nu este normal? Restul lucrurilor infecte din acest oras, raman pentru ala care o sa vina dupa el. Un cioban arogant, care a nenorocit un oras. Atat ca primar, cat si ca vice primar! Asta pierde oile pe camp, dar se incapataneaza sa conduca un oras bogat! Penibil, dar adevarat!
1
0
Chiar de sunt 17 turisti pe plaja,mai sunt localnicii si serviciul trebuie asigurat,precum si miscarea banilor si comisioanelor.Neclaritati?
0
0
Si eu care abia asteptam ziua de 15 mai sa ma arunc in mare!Da nu ma las, tot ma inec eu! Pana ajunge salvamaru la mine i se uda masca pe fata si trebuie sa se intoarca la mal sa si-o schimbe. Hai ca mai am o sansa !
0
0
un ratat , vai de steaua lui, fatalau,.
2
1
salvamari sa-l salveze nu din apa ci din alegeri. poate mai iese primar sa mai puna cateva mii de stalpisori. sa avem lumini de craciun trei luni nu numai doua. sa faca parcari cu var pe asfalt in loc sa construiasca parcari supraterane sau subterane.
2
0
La cati imbecili voteaza in Constanta, maimutoiul asta iese iar primar, spre bucuria amicilor lui din PNL.
4
1
ce este rau in asta? Daca nu avem salvamari iar nu este bine . ziar de cacao
5
5
Replica ce faci? Ai trecut cu linsul mai la OO, de frica sa nu scape vreo fasaita? O dai in caterinci in titlu, dar in text tot rimjob la primar. Tot el iese, investitie sigura!
6
0
asa zic si eu, salvamarii sunt foarte utili, din perspectiva in care , vin fermieri germani, olandezi, sloveni , poate chiar americani, intra in mare cu covid si ei nu stiu.
5
0
Zi Fagabou si trage apa.
11
2
Si care e problema? Unii vor fi asa de prosti pe cont propriu incat sa ignore riscul de a crapa de covidache si vor veni la mare,altii vor fi idioti si vor fi salvamari fara sanse de a fi protejati de boala dar si pe bani simbolici,ca asa se plateste la indeletnicirea asta. De ce sa oblige oamenii sa traiasca daca ei nu vor? Conditia ar fi sa nu interactioneze cu altii,adica cine vrea sa o termine cu viata sa-i lase pe ceilalti in pace.
11
4
As salva si eu o tanara ca cea din imagine !
7
0
Acest personaj sinistru care nu tie nimic dar MINTE cu nerusinare ca o sa faca trebuie inlaturat. Dar cu cat sunt nai multi candidati tot el are sanse, aviz amatorilor care ai fac jocul!
12
4
Cel mai prost primar. A avut si mentor bun pe infractorul Mazare.
20
4
Deabia acum v-ati dat seama cu cine aveti de a face? Ar fi bine sa se faca test psihologic si apoi sa se poata vota.
10
3
Baaa nu pot sa mai cred ce se petrece
7
3
Normal sa caute...dupa voi trebuie s nu se faca nimic...doar sa se numere infectatii...baaaa treziti.va...
12
7
AI ZIS CA IN PRIMAVARA ASTA TERMINI TOATE PARCURILE !!! JIGODIA DRAQ ! SA SE LIPEASCA GANDACUL DE TINE SI TE MATA CARE VOTEAZA DE 5 ORI
22
8
Cine se baga sa faca baie in mare chiar si in iunie? Sau virusul dispare asa pur si simplu. Ori poate apa marii omoara virusul? Dupa cine avem curaj sa intram in apa? Prea optimisti. Parca revenea virusul si in toamna... Si se estimeaza pandemia la 2 ani. Parca...
10
12
Mai nou l au pus si pe el sa i placa baietii ca la PNL USR si Plus???Intreb pt un prieten
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272