REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Tarabagiii l-au asaltat pe Mazăre: au primit somaţii de evacuare de lângă pieţe

Tarabagiii l-au asaltat pe Mazăre: au primit somaţii de evacuare de lângă pieţe

Replica API 13 decembrie 2014 | 00:09 291

S-au căinat la primar: „Ne lăsaţi aşa în prag de sărbători, avem datorii, avem familii!”

S-au căinat la primar: „Ne lăsaţi aşa în prag de sărbători, avem datorii, avem familii!”

Vânzătorii de la tarabele amplasate pe lângă pieţele din Constanţa, care urmează a fi evacuaţi în urma unei hotărâri a Consiliului Local Constanţa, l-au înconjurat pe Radu Mazăre, vineri, 12 decembrie, pentru a-l ruga să-i ajute. Acesta i-a invitat la Primărie, menţionând că „e o decizie pe care au luat-o fără ca eu să ştiu, nu ştiu ce stă la bază, nu ştiu de ce au făcut-o atât de brutal”.

De la momente fericite, la probleme! Prin aceste etape a trecut primarul Constanţei, vineri, 12 decembrie. După ce a împărţit cadouri copiilor, la ieşirea din unitatea de învăţământ, edilul a fost înconjurat de un grup de persoane, care a dorit să prezinte nişte acte şi să vorbească despre o rezolvare a situaţiei. „Vă rugăm noi frumos! Am vrut să venim la dumneavoastră că suntem terminaţi. Avem familii, datorii, suntem vai de capul nostru, ne lăsaţi aşa în prag de sărbători…”, au spus oamenii. Uitându-se pe acte, Radu Mazăre a zis că nu ştie despre ce e vorba, că nu a ştiut de hotărârea de evacuare, pentru că despre acest lucru era vorba. „Staţi, staţi, că nu ştiam de chestia asta. Staţi că nu vi le iau! E o decizie pe care au luat-o fără ca eu să ştiu, nu ştiu ce stă la bază, nu ştiu de ce au făcut-o atât de brutal. Vreau să veniţi câţiva la Primărie şi să vedem ce se poate face”, a spus Mazăre. La Primărie se aflau deja alte vreo 20 de persoane, cu aceeaşi problemă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Liviu Tramudana, este vorba de mai multe persoane care aveau tarabe amplasate pe lângă pieţe. Cei din pieţe au reclamat că nu li se pare normal ca ei să plătească o taxă mai mare, iar cei de pe lângă profită de vad şi le iau clienţii. Astfel, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local, s-a hotărât să fie evacuaţi. Vineri, 12 noiembrie, după o mai lungă discuţie, Mazăre le-a promis că va rezolva problema.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212