REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Târgul de Crăciun se va amenaja în parcul de la Casa de Cultură: va fi și PATINOAR!

Târgul de Crăciun se va amenaja în parcul de la Casa de Cultură: va fi și PATINOAR!

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:08 893

Parcul Regina Maria, de la Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui unul din târgurile de Crăciun din orașul de la malul mării.

Patinoar modern, căsuțe de lemn cu produse tradiționale de sezon și multă turtă dulce. Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatorii Târgului Sărbătorilor de Iarnă.

Echipele muncesc de zor în aceste zile la amenajarea patinoarului, la amplasarea căsuțelor și a decorurilor de iarnă.

O noutate a acestui eveniment o constituie prezența pe gheață a unui delfin și a unui pinguin, figurine ajutătoare ce îi vor sprijini pe cei mai puțin inițiați în tainele patinajului.

Dacă aveți acasă agățate-n cui o pereche de patine, puteți veni cu ea, dacă nu, puteți închiria, contra cost, o pereche din cele 300 cu care vin organizatorii. Deci, nu există motiv pentru care să lipsiți, anunță reprezentanții primăriei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot cel mai frumos targ a fost in Tabacarie...spatiu mare,teatru,locuri de joaca pentru copii,spatiu amenajat pentru mancare si bautura,nu era nimeni deranjat de aceasta locatie fiind o distanta considerabila pana la blocuri.. pacat
2
1
Eu nu va mai inteleg oamenilor... Anul trecut ati comentat ca de ce se face in piata ovidiu, ca e galagie, ca bate vantul, etc. Voi oriunde s ar face, chestia aia, ca targ nu se poate numi, hop sariti si comentati. Si in privinta primarului, care are rol de pinguin ca altceva nu e, nu l mai votati la anul. Macar asa poate schimbam si noi ceva. Pana nu scapam de astia o sa fie vai de noi...
3
0
Asta nu e trag... e balci ca la Beidaud
4
0
O idee proasta. Locuitorii zonei vor avea de suferit la capitolul galagie si locuri de parcare. Nu inteleg de ce nu se face un targ asa cum trebuie in Piata Ovidiu.
1
4
In toate orasele targurile se fac in centru orasului..noi insa centru nu avem Stefan cel mare eate pustiu..domn primar cand va apucati sa reabilitati si centru
5
2
ce targ e la Sibiu si ce vor astia sa faca, te apuca rasul
8
1
E implicat si Ionut Barbu cu Liga studentilor? Inseamna ca iar vor fi multe tepe
6
1
Multa lauda si doar atat,nu vom fi niciodata in stare sa concuram la capitolul Craciun cu orase precum Sibiu sau Brasov,atat ca si targuri,cat ca si impodobirea orasului!
3
1
asta e targul lui fagabou 3 baraci amarate si un patinoar mic unde se vor inghesui tancii si se vor plesni unii de altii.. desigur neuronul lui nu se gandeste ca acolo e zona locuita si muzica si galagia nu au ce cauta acolo .. las ca vezi tu reclamatii fagabou!!
9
1
egal raiul tiganilor, al cersetorilor, al sutilor. Nu mai vorbesc de mizeria si dezastrul pe care un asemenea eveniment le lasa in urma. Doar nu va imaginati ca faceti polarisul curat...
9
1
faceti meltenilor parcari suspendate nu prostii d'astea..
8
0
offf, in prostia mea dupa ce am facut un targ ratat anul trecut. acum il duc la casa de cultura in loc sa il pun si eu in centru in piata ovidiu ca tot primarul. nuuu. eu vreau sa imi bat joc de voi. voi ca prostii ma votati la anul pt ca dupa 3 ani de mandat acum fac si eu targ...trebuie ca altfel cucu voturi la anu. lasa ca peste alti 3 ani o sa va fac targ de craciun in km5
10
2
PSD niste javre de comunisti care nu pot fi numiti oameni, putori si hoti, care miros a hazna, au furat mai mult ca tiganii.
14
7
Babu bahuin oparit
11
2
Bravo Fagadau bravo PSD singurul partid care tine la popor
2
31
Ca face targ de iarna la Casa de cultura e ok. S-a gandit oare onor dom primar si unde isi vor parca masinile vizitatorii acestui parc? Evident ca nu, locatarii blocurilor din zona vor fi condamnati sa isi lase masinile pe unde vor apuca pe toata durata existentei acestui targ, cu toate ca multi dintre ei platesc Primariei rezervarea acestor locuri de parcare
23
7
Parcul ala arata excelent pe vremea lui Ceausescu, de atunci, singurii bani investiti in el au fost in biserici.
41
3
era atat de usor ca imbecilul asta de primar idiot cu freza aranjata la casa albastra si fatza de tractorist analfabet din Beidaud sa intre doar pe net si sa vada cum s-a facut la Sibiu... dar ce poti sa-i ceri lui si cretinului de babu...?!?
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108