REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tăriceanu: Am decis să continuăm să fim parte a actualei coaliţii

Tăriceanu: Am decis să continuăm să fim parte a actualei coaliţii

Replica API 30 mai 2019 | 01:19 404

Călin Popescu-Tăriceanu

ALDE va continua să fie parte a actualei coaliţii de guvernare, a declarat miercuri preşedintele formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

"Am decis o anumită recalibrare a relaţiei cu PSD pentru ca viitorul coaliţiei să fie asigurat. Toţi colegii au plecat de la premisa că e nevoie de stabilitate politică. Am solicitat şi un vot în privinţa continuării colaborării în cadrul coaliţiei şi la Guvern cu PSD şi votul a fost covârşitor în favoarea acestei soluţii, s-au înregistrat doar două abţineri. (...) Am decis să continuăm să fim parte a actualei coaliţii. (...) Vom continua şi guvernarea", a anunţat Tăriceanu, după şedinţa Biroului Politic Central al ALDE.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi am decis la alegerile astea care v-au spulberat ca trebuie sa plecati de buna voie, altfel va spulbera poporul si-ajngeti direcrt la Rahova langa DRACnea! Acum sau mai tarziu, tot acolo vei ajunge si tu.
1
0
La puscarieeeeeeee !
6
1
Ai descis sa sugi pula bai javra imputita!
5
1
javra comunista , te-a bagat ma-ta in .....casa alba , strangeai cotizatii , apoi tipai la directori si presedinti . Nenorocitule , de ce mortii ma-tii ne-ai tinut in ploaie la agigea ca sa inaugurati podul peste canal ? muie boule , am fugit la hotel europa si am baut bere tatra , laba trista . Am plecat la ora 15 , dupa ploaie .....benzina din abundenta de la 4 sud , doar fraierimea nu circula . Muie comunistule !
3
6
La tupeul se nesimtirea pe care le ai normal ca tu nu pleci de la ciolan decat gonit,dar stai linistit daca poti pentru ca vine si pentru tine ziua judecati.
11
1
Hai siktir sluga ordinara! L-ai slujit pe patriciu si-ai tradat tara, ai furat odata cu hotul ala avutia tarii! La doar cateva luni dupa ce tu, loaza ordinara i-ai facut cadou Rafinaria Petromidia patriciu a devenit miliardar in dolari. Primul din tara. Romania nu a vazut si nu o sa mai vada un chior pe aceasta rafinarie care imbogateste acum un stat communist, Kazachstan in a carui proprietate a ajuns. Petromidia nu mai este a Romaniei care a construit-o cu atata truda ca sa traim toti mai bine si tu, un hot, ai dat-o de pomana, pe datorie! DNA mai functioneaza? Nu te intreaba de snatate hotu
11
0
Calin nebunu-un exmatriculat politik care doreste sa fie in continure la scoala, desi este asteptat in alta parte.
9
1
Daca toate fostele neveste te votau, ele si fam lor, fostii nasi votau ALDE- ei si fam lor, si luai peste 5 %. Dar iata ca ai ramas un prost armean, care vei merge la puscarie. Vosganian s-a miruit si a scapat !
13
1
Ai decis ca inca mai poti...nu mai dureaza mult si vor decide altii ptr tine, dar stai linistit, Liviu te asteapta.
14
1
Ce fel de prieten si partener esti daca nu te duci sa ii fii alaturi in la greu?
17
1
ai decis, precum detinutul draknea, soarta ta- IMUNITATEA. Nu suntem naivi, nici simpatizantii tai, putini la numar, nu te mai cred.De ce te ascunzi dupa astfel de mizerii, tot la puscarie vei ajunge, depinde de timp
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272