REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tăriceanu anunţă că a depus la Parlament proiectul privind prelungirea mandatelor aleşilor locali

Tăriceanu anunţă că a depus la Parlament proiectul privind prelungirea mandatelor aleşilor locali

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 898

Călin Popescu-Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, anunţă că, împreună cu liderii PSD, UDMR şi PRO România, a depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităţilor administraţiei publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgenţă.

"Astăzi, alături de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi preşedintele PRO România, Victor Ponta, am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităţilor administraţiei publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgenţă", a scris Tăriceanu, joi, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El spune că, "dacă Guvernul nu are curaj să adopte o măsură clară şi fermă în privinţa alegerilor locale, nu e problemă, preia iniţiativa Parlamentul".

"În urmă cu exact o lună de zile spuneam că trebuie să ne gândim serios dacă nu cumva alegerile locale ar trebui să fie amânate până după stingerea pandemiei de coronavirus, ca o dovadă de responsabilitate. La acea vreme, domnul Orban a înţeles să facă băşcălie. Acum vedem cu toţii că nu putem avea alegeri locale la termen. Dacă Guvernul nu are curaj să adopte o măsură clară şi fermă în privinţa alegerilor locale, nu e problemă, preia iniţiativa Parlamentul. (...) Ar fi fost bine să fie luată o decizie de când am propus eu, dar e bine şi acum, pentru că timpul ne presează!", a mai scris Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru lachei ca asta platim taxe juma de salariu
1
0
Va dati seama cat de imbalsamati sunt astia daca nici virusul nu se atinge de ei? S-au ascuns acum ca sobolanii, nu mai vor bai de multime. CCR cum mai e cu constitutia in vremurile astea. Te-ai dat si tu la fund?
0
0
sper sa te prinda Covid-ul si sa-ti fie fatal!
1
0
cum dracu sa nu mai manace ciolanul inca cateva luni...rusine scarbelor.
3
0
Tariceanu numai prostii scoti din gura ! Pe noi ne-ai intrebat daca ii mai vrem pe actualii alesi locali ?
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272