REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tăriceanu, despre noul dosar instrumentat de DNA: se încearcă o LOVITURĂ de STAT

Tăriceanu, despre noul dosar instrumentat de DNA: se încearcă o LOVITURĂ de STAT

Replica API 26 septembrie 2017 | 11:24 373

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că acțiunea DNA prin care solicită începerea urmăririi penale pentru Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, este o încercare de lovitură de stat pentru că procurorii încearcă să dea jos Guvernul și să destructureze PSD.

”Momentul crucial a fost încercarea de decapitare a Inspecției Judiciare în cadrul CSM. Asistăm la o decapitare a Inspecției Judiciare, în așa fel încât să nu poată prezenta raportul, care nu este bun pentru DNA. Și eu, și Liviu Dragnea am primit informații că se încearcă cu disperare începerea unor dosare penale pe numele nostru, pentru că trebuia să se distragă atenția de la abuzurile DNA, de la dezvăluirile din interiorul DNA. Se încearcă o lovitură de stat, să nu credeți că spun lucrurile cu ușurință. Se încearcă dărâmarea Guvernului, se încearcă destructurarea coaliției, a PSD. Întrebarea este următoarea: cei care fac aceste lucruri le fac de capul lor sau sunt la comanda altora? Aceste lucruri vor ieși la iveală cât de curând. Nimic nu poate fi ținut secret la nesfârșit. Sunt foarte curios cine determină această acțiune, dacă această acțiune este coordonată strict de DNA, înseamnă că vorbim despre o instituție scăpată de sub orice fel de control, care încearcă să devină o super putere în stat sau vorbim despre altcineva care coordonează această acțiune, cineva care folosește DNA doar ca un instrument”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
LOVITURA DE STAT SE NUMESTE CEEA CE FACETI VOI DE CAND ATI FOST VOTATI SA SPERAM CA VETI CONTINUA DISCUTIILE LA PUSCARIE
1
0
Nu stiu cine esti,oricum,cred CA nu esti Roman,necajit care traieste din 1000de lei PE Luna cu familie,daca esti Arab,Citi bani murdari ai spalat la noi in Tara?si Inca ceva ,,arabule,,poporul say saturat de cit au furat ciumele, puscariasi astia,CA in parlament avem numai condamnati,Hoti,si chiar intram in parlament,peste penali,si I scoatem noi cu forta si ii duce noi in piata sasi primeasca pedeapsa
3
0
Nu o sa intre nimeni in Parlament sa scoata pe nimeni afara. Romanii prefera sa nu mearga la vot in locul actiunii. Inactiunea in astfel de cazuri flagrante este motivul pt care in 1989 revolutia nu a fost ceva spontant, romanesc, ci influentat din exterior.
3
2
La puscarie Tariceanu-Dragnea !
8
0
Cum poti sa maninci cacat la wC-ul,-ul de Antena 3ca e lovitura de stat?ptr CA au furat jumatatte din tara,acesti trei puscariasi,Dragnea ,Servill si Baba Rovana Plumb,si sa aflat,inseamna lovitura de stat?nu tie rusine?lasa CA venim noi poporul peste voi in parlament si VA scoatem fortat,sa VA dati demisia ciumelor,ne luati si aerul PE care il respiram,dar poporul nu doarme ,de data asta veti sfirsi CA ceausestii,hotilor.
12
3
Cine vorbeste ,astia care au bagat tara in doua crize politice de suspendare a presedintelui.
18
5
Mai pacaliciule mustacios, mai moliciune... chiar nu mai ai credibilitate si sti si de ce, daa.... La puscarie cu voi HAHALERELOR !!
15
4
ACEST DOMN TARICEANU, OARE NARE PIC DE RUSINE, CUM POATE SA SPUNA CA ESTE POLITIE POLITICA
15
5
Vedeti cum latra javrele una in apararea altuia, pacaliciul mustacios, taricacaceanu etc. se apara si fac tot felul de "legi" pentru a fura fara nici o urmare ulterioara. La puscarie cu ei.
16
6
Voi acum sunteti nevinovati .noi suntem vinovati ca va_u votat . Ma atu furat tara si poporu mult acum puscarie sa priviti din grati cum alti se distreaza pe bani vostri furati cred ca asta doare tare oe vou
11
4
Hai siktir molicene
12
5
Se incearca sa o sparga pe ultima ta nevasta,asta incearca DNA-ul.
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614