REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tăriceanu, după întâlnirea coaliţiei: Toader a prezentat OUG privind legile Justiţiei; amnistia şi graţierea nu intră

Tăriceanu, după întâlnirea coaliţiei: Toader a prezentat OUG privind legile Justiţiei; amnistia şi graţierea nu intră

Replica API 5 octombrie 2018 | 00:41 429

Călin Popescu-Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat joi, după întâlnirea din coaliţia de guvernare, că ministrul Justiţiei a făcut o prezentare a ordonanţei de urgenţă care va prelua "o serie" de recomandări ale Comisiei de la Veneţia privitoare la legile Justiţiei, precizând că acest act normativ nu va cuprinde prevederi referitoare la amnistie şi graţiere.

"Tudorel Toader a făcut o prezentare despre ordonanţa care este în curs de elaborare şi care va prelua o serie de recomandări din raportul preliminar al Comisiei de la Veneţia", a precizat Tăriceanu.

Întrebat dacă amnistia şi graţierea va fi cuprinsă în această ordonanţă, Tăriceanu a răspuns că nu, fără să dea alte detalii.

Liderii coaliţiei de guvernare Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu s-au întâlnit, joi, cu ministrul Tudorel Toader pentru a discuta despre textul ordonanţei de urgenţă pe tema legilor Justiţiei. Întâlnirea a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CIA si FBI au asigurat asistenta tehnica ofiterilori SRI, procurorilor si politistilor romani in ceea ce priveste legislatia penala din Romania.
2
0
Pai cine sa apere tara asta daca nu institutiile cele mai specializate in coruptie si spalare de bani, SRI si DICOT! Jandarmeria?? In america cine-i aduce pe criminali si hoti in fata LEGII, nu CIA, ASI si FBI?
6
1
du - te mai labare sa-i sugi pula lui timmerson ! muie la pensionar , agent infiltrat , castrat !
1
8
nu mai mintiti, va amenintati unii pe alti, v-ati batut, cu buna stiinta, joc de limba romana, permitand ungurilor ceea ce nu sperau nici in cele mai frumoase visuri- dar cum puscariasul nu a auzit si simtit cum se manifesta patriotismul, are impresia ca isi poate permite orice. Totul are o limita. Sa va fereasca dumnezeu de rascoala poporului care nu mai poate suporta financiar toate scumpirile, gazul, lumina, mai nou si termoficarea- vom ajunge mai rau ca in sclavagism
12
1
dar legea anihilarii nu intra,azi ,maine un criminal,un violator multiplu condamnat pe viata ,acum ca a implinit 60 de primaveri asteapta sa fie eliberat azi,maine,ia sa-l fi impuscat acum 20 de ani cine-l elibera
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212