REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Tăriceanu, ieşire nervoasă la adresa Sputnik şi Realitatea TV: 'Instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român'

Tăriceanu, ieşire nervoasă la adresa Sputnik şi Realitatea TV: 'Instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român'

Replica API 5 martie 2019 | 08:28 448

Călin Popescu Tăriceanu reacţioneză dur la un articol din publicaţia de propagandă rusă Sputnik, dar şi la adresa Realitatea TV şi a altor instituţii de presă care citează Sputnik. Totul a plecat de la o ştire în care Tăriceanu era prezentat în mod cert ca viitor candidat comun PSD-ALDE la prezidenţiale, conform stiripesurse.ro.

"Decizia privind candidatura mea la Președinția României nu se ia când anunță propaganda altor state și presa care dezvoltă astfel de manipulări. Realitatea Tv și alte instituții media care preiau sistematic asemenea mesaje devin, cu sau fără voie, instrumentele unei dezinformări nocive pentru statul român.

Remarc o tendință de implicare a unor factori de influență străini, din zone aflate în afara democrațiilor consolidate, în disputele politice din Europa și Statele Unite.

Indiferent care sunt simpatiile și antipatiile pe plan intern, cred că avem toți responsablitatea de a descuraja astfel de acțiuni", scrie Tăriceanu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum ai zis ma sunt nocive pt.statul Roman.Ma prostule sa iti intre odata in capul ala patrat pe pcare il ai ca binomul PSD ALDE nu este Romania sunt doar doua partide politice conduse de penali.
2
0
Poate te lasa nervii de tot si dai coltu', jegule! Iar avortonul de la 14:17 mai bine s-ar duce la ma-sa pe centura sa-i dea o gura de ajutor ca nu mai face fatza la pulile tiristilor!
2
0
Luati-va un butoi sa nu va plictisiti . Pe butoi sa-l dati de-a dura , lui Calin sa-i beliti pula !......dupa aceea sa dea cate o muie mamelor voastre , talharilor !
0
8
VA DORIM CU CEA MAI MARE CALDURA!defapt ea vine de la aburul cacatului in care te ai scaldat in de 30 de ani de nimic cu acte,bine ce le ai semnat ca alea te baga!Cum sa dai semnatura pe HG in 2007 sa otravesti poporul roman?
7
1
Mars bai boratura la rusii tai!
5
1
Inchipuitiva Romania cu asta presedinte si Dragnea prim ministru.Pentru ca odata ajuns presedinte albeste toata clasa politica.
7
0
Karikatura asta de tariceanu, sluga lui patriciu, trebuie sa fie anchetat si judecat pentru vanzarea PETROMIDIA pe doi bani si pe care nici p;aia nu ia mai platit patriciu. La putin timp dupa ce a luat Petromidia patriciu a fost primul in topul milionarilor din RO. Doua miliarde de dolari avea hotul in cont iar Romania prin PM tariceanu n-a castigat un chior! DNA sa vina sa il ia.
7
1
Decrepitu asta face pe mironosita ca sa-si mai castige niste votanti nehotariti care sa vada in el salvatorul natiunii, de parca Dragnea si cu el nu au aceeasi agenda, la fel cum Sputnik si Romania TV au aceeasi agenda. Hai mars.
13
2
Ce pork ! Asta vrea sa ia locul lui Dragnea la presedentie DAR nu are nici o sansa
6
3
Ai primit derogare de la putin lichea ?!
15
4
mai bou ordinar- te-ai trezit- minciuna si manipularea nu mai tin- v-ati dat arama pe fata si i-a in calcul ca nu te adresezi asistatilor tai sociali, noi nu suntam curve ca voi- suntem demni, onesti, cu principii, cu coloana vertebrala- ajunge, ati distrus tot ceea ce ramasese in picioare in tara asta. Ai memorie scurta, vrei sa iti reamintesc perioada in care ai fost premier si la ce te-ai dedat? Nu te lega ordinarule de oamenii onesti- asteptati data de 26 mai- legat de presedentie la care visezi-poate la puscarie. Dna Kovesi v-a dat fiori pe sira spinarii?, stiti care va fi primul dosar c
16
9
Presa se poate exprima poate sa isi spuna parerea ce treaba ai tu. Daca spun prostii dai in judecata.Nu sunt pentru un post tv sau altu imi place sa aud mai multe pareri.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212