REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Tăriceanu intervine în războiul Dragnea - Toader: Greu! Greu!

Tăriceanu intervine în războiul Dragnea - Toader: Greu! Greu!

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:46 419

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, crede că ministrul Justiției, Tudorel Toader, are o slujbă „al naibii de grea”, după ce liderul PSD Liviu Dragnea i-a adus ministrului mai multe acuzații dure, scrie stiripesurse.ro

„Nu comentez prea mult pe acest subiect. Ministrul Tudorel Toader are o misiune grea: de a demantela sistemul diabolic creat în ultimii 10-11 ani. Și asta este o slujbă al naibii de grea. Unii sunt nemultumiți că o face prea repede, alții că o face prea încet. Greu! Greu!”, a spus Tăriceanu, pentru MEDIAFAX, întrebat de situația ministrului.

Chestionat dacă apreciază că va fi vreo ordonanță pe justiție, Tăriceanu a răspuns:

`Din ce am discutat vor mai fi ordonanțe care au drept scop să pună de acord codurile penale cu deciziile Curții Constituționale precum și cu directivele Uniunii Europene. Când și cum vor fi date e decizia guvernului. Să nu se uite, însă, un lucru foarte grav, a propos și de caracterul de urgență al unor ordonanțe: sunt foarte multe articole declarate neconstituționale care, după 45 de zile, au dispărut cu totul, conform legii, din coduri. Acolo e un teren viran, ceea ce este imposibil de acceptat”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cata dreptate aveti-''un lider adevarat'' de puscarie
3
0
Un lider adevarat
0
6
Darkul a mai vazut asa ceva! Loaza asta de tariceanu, asa zis partid liberal, sa se-nfrateasca cu drakul de dracnea, partid socialist de stanga, cum ar fi trebuit sa fie si sa actioneze psd-ul daca ar fi fost intradevar partid socialist. Amandoi doi borfasi ordinari care au prostit si prostesc electoratul.
12
0
Tariceanu este singurul politician civilizat si singurul domn intr o tara populat cu politicieni ca - Joianis, Base, Udrea, Dragnea, Dan Diaconescu si altii ca ei.
0
9
Omul spune"sistemul diabolic creat in ultimi 10 11 ani"din nou plange Tariceanu dupa o viata ca pe timpul lui Bombonel cand toti furau intro veselie fara sa ii intrebe nimeni ceva.Daca scoateti tara din U.E.se poate sa reveniti la timpurile alea donmule Tariceanu si alti cu dosare penale sau condamnari dar din pacate si cu putere de decizie in Romania.
10
1
Sa. Va. Ia. Dracu. Pe. Toti. Hoti. Nenorociti
12
1
Nenorocitule te ai aliat cu mafia rosie sa distrugeti tara
14
1
ce este greu nenorocitilor-veti dispare definitiv dupa 26 mai- ati depasit toate limitele- jocul vostru de a fura- explicati poporului cum un judecator CCR a scris plamngerea muncitorului necalificat iordache, special pus in locul puscariasului draknea bolnav inchipuit- tarcea a spus clar- legea nu permitedecat presedintele calerei deputatilor poate face sesizare- nenorociti ordinari- sluga dorneanu- fii corect si respecta legea , nu arunca tara in haos- tara nu este a puscariasului draknea- ea este a tuturor romanilor, se pare ca nici a ta nu este. Banii v-au luat mintile, banii furati, nu mu
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212