REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Tăriceanu: Iohannis a fost informat de servicii străine sau a aruncat o petardă?

Tăriceanu: Iohannis a fost informat de servicii străine sau a aruncat o petardă?

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 1289

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, afirmă că, în lipsa unui răspuns de la serviciile româneşti de informaţii, se poate presupune că preşedintele Iohannis fie a fost informat de servicii secrete străine, fie a aruncat o petardă când a vorbit despre o înţelegere a PSD cu UDMR şi Viktor Orban pentru a "vinde Ardealul".

Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu reacţionează la un articol în care se pune întrebarea dacă Divizia din SRI specializată pe acest domeniu a știut totul și nu a zis nimic. Sau dacă informația a existat și a fost transmisă doar lui Klaus Iohannis și acesta s-a folosit de ea în scop strict politic.

"O întrebare absolut logică: de unde avea informațiile dl Iohannis? Dacă nu le are de la serviciile românești, mai rămân două opțiuni: de la servicii străine sau pur și simplu dl Iohannis a aruncat o petardă ca să scape de investigația pe "Operațiunea sparanghelul"", scrie Tăriceanu pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate a fost informat de serviciile secrete romane!
0
0
Cw naiba faca si DNA-ul asta , nu-l ia de pe strada pe mosul Tari ? unde-i dosarul sau cu spaga ? de unde a adunat asemenea avere ? Treci linga Dragnea baiatule , nu tot scorni cate prostii .
6
0
Am auzit doua babe la carfor mai de mult care se jurau ca o sa profaneze mormantul lui calin ,,ca cica o sa isi faca nevoile toti pelerinii pe el
5
0
Mai acesta,pentru ca sa pastreze integritatea nationala a Romaniei Iohanis putea sa incalce si legile tari,dar tu nu aveai dreptul sa te folosesti de senatori pentru ca sa nu raspunzi in fata judecatorilor acuzat fiind de procurori ca ai luat o spaga de 800.000 de euro,pentru ca Romania s-a angajat in fata alitilor ei din NATO si Uniunea Europeana sa aplice toleranta zero in cazurile de coruptie.
6
0
Mai, Sf. NIMENI, iar te bagi in seama ?! Cine esti acum, ce procente ai TRADATORULE, hotule si mincinosule. Esti un viitor penal, si sti si DE CE, DA. Dispari!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272