REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tăriceanu: Iohannis pare că permanent are ''soluţii'', doar că nu le prezintă niciodată public

Tăriceanu: Iohannis pare că permanent are ''soluţii'', doar că nu le prezintă niciodată public

Replica API 30 iulie 2019 | 01:52 374

Călin Popescu-Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis încearcă să profite electoral de pe urma cazului de la Caracal şi îşi exprimă îndoiala cu privire soluţiile pe care şeful statului a anunţat că le va prezenta în şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

"Este atât de revoltător să vezi cum un Preşedinte al României nu ezită nicio secundă să profite de orice tragedie produsă în societatea românească ca să încerce să mai adune nişte voturi! (...) Dl Iohannis ne spune că există soluţii punctuale cu care va veni în CSAT. Da, CSAT-ul pe care ar fi trebuit să-l facă o dată pe trimestru, cum zice legea, dar pe care el îl convoacă o dată pe an! (...) Dl Iohannis pare că permanent are 'soluţii'. Doar că nu le prezintă niciodată public! Asta ca să nu vedem că, de fapt, Împăratul e gol!", a scris Tăriceanu luni, pe Facebook.

În opinia sa, preşedintele Iohannis a încercat "să arunce o veritabilă perdea de fum" când s-a referit la o legătură între modificările aduse legislaţiei penale şi modul în care s-a intervenit în cazul de la Caracal.

"Dl Iohannis ştie că nu a schimbat nimeni procedurile în virtutea cărora trebuie să acţioneze poliţiştii ori procurorii. Mai ştie şi că nu deficitul de 'competenţă materială' a dus la producerea tragediei de la Caracal, ci incompetenţa unor indivizi, în frunte cu cei de la STS - cei aducători de multe voturi dlui Iohannis! Afirmaţiile acestuia încearcă, de fapt, să mute atenţia de pe organele de forţă ale statului, pe care în calitate de şef al CSAT dl Iohannis le păstoreşte, pe cele legiuitoare ca fiind principalele responsabile de ce s-a întâmplat la Caracal", se mai arată în postare.

Călin Popescu-Tăriceanu consideră că şeful statului încearcă, în realitate, să justifice "nevoia revenirii la celebrele protocoale ale instituţiilor cu serviciile secrete şi a desfiinţării secţiei de investigare a magistraţilor". AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Taricene daca ai ajunge in turul doi la aleg.prezidentiale cu Johanis contracandidat asa cum speri,in ziua votului Johanis o sa doarma pana la ora 12 sau 13 pentru ca cu tine in finala este ca si cum ar candida singur.
3
0
Remorca, balamaua PSD-ului a ajuns ditamai partid libereal! Sta si da din coada langa masa psd-ului ca un caine flamand. Prinde osul din zbor cand i-l mai arunca din cand in cand psd-elul hotoman!
2
0
Urata si proasta creatura mai este si bosorogul asta senil! Si dupa ce este prost mai striga si in gura mare!
2
0
Pe cretinul asta doar nomenclature si votantii debili din PSD ar putea sa il voteze. Sictir tigan bosorog si trufas
4
0
Tari , iar grohaesti ? mai senilule , cara-te acasa ,esti batrin si nauc. Cand dai deoparte imunitatea ta facuta de niste hotomani din PSD si te prezinti in fatza legii ca sa demonstrezi ca nu ai luat spaga 800.000 dolari ? Hai ca te asteapta colegul Dragnea la celula sa jucati un pokeras.
6
2
la pensie cu senilul
4
3
Manechinul are solutia o avea in 2007 cand a implementat o prin HG 349 impreuna cu Nicolaescu si V Ciurchea cand au semnat pt legalizarea entobotanicelor...Voi de 30 de ani aveti numai solutii pe care le faceti publice si atat...ele ramanand la stadiul de vorba in vant de 30 de ani ba bulangiule!!!!
8
2
Tariceanu are dreptate si oricat de hulit ar fi, are si el pacatele lui, e cu 10 clase peste neamt care nici el, se stie, nu este usa de biserica!
4
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272