REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Tăriceanu l-a "pârât" pe ambasadorul Olandei omologului său olandez

Tăriceanu l-a "pârât" pe ambasadorul Olandei omologului său olandez

Replica API 3 noiembrie 2017 | 00:25 400

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat miercuri că ambasadorul Olandei a încercat să îl lămurească referitor la ce ar trebui făcut în Justiție iar el i-a relatat "modul inacceptabil de comportament ca ambasador" omologului său olandez.

"La mine, de exemplu, ambasadorul Olandei nu a îndrăznit să o propună pe doamna Kovesi, dar încerca să îmi explice, să mă lămurească, cum trebuie să procedăm noi, ce să facem în Justiție, ce e bine și ce nu e bine. La scurtă vreme după această conversație, în care l-am pus la punct, i-am relatat modul inacceptabil de comportament ca ambasador omologului meu olandez și i-am spus că încalcă orice normă diplomatică și că nu este normal. Consecința a fost că peste două luni ambasadorul a fost rechemat în Olanda. Există modalități de a-i pune la punct pe cei care nu respectă în primul rând faptul că România este o țară suverană. Sunt însă lucruri care, din păcate, în România s-au întâmplat pentru că autoritățile române le-au permis acestor persoane să interfereze în problemele la care făcea referire Titus Corlățean", a spus Tăriceanu la România TV, conform Agerpres.

El a adăugat că suntem singura țară din Europa în care se întâmplă așa ceva.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce sifon e si asta care da verighete sa futa
0
0
Sa-ti dau muie Taricene!!
2
0
Tariceanu e o caricatura, dar nici cu poponarii alienati mintal de olandezi nu ma jenez. S-au intalnit la vreun Congres International al Deseurilor Umane?
3
0
ptr tariceanu- iti recomand sa pui mana pe DEX si sa cauti denumirea expresiei'' patriot'' si apoi sa iti explici comentariu
6
0
Taricene , parazit mioritic , bosorog inept , ratat intelectual si politic infect , de la olandezi - pe care ii cunosc de zeci de ani - avem a invata nu numai democratia , ci si civilizatia discursului . De sute de ani , olandezii traiesc civilizat si bine , iar fanariotii tariceni au furat la greu pe romani si nu numai . Acum , ce sa gandim ? Vrea rapandula asta , cica liberala , sa-si demonstreze forta mascula , cand stim ca toata viata a fost efeminat si legat de podium pentru a-si epata bucile inestetice ? Dobitoc !
8
1
Tariceanu este un mos basinos si senil care trebuia sa-si rupa capul si nu piciorul atunci cand a cazut cu motorul!
7
0
Tariceanu si Dragnea jigodii ordinare.
7
0
un prost de care nu mai scapam?
10
0
MULT MAI MULTA GUTUIE.
5
6
ce prost e ...pensionarul asta !!!! si...platim pt asta ??? fuck off
6
9
nu mai furati, borfasii dreaqului si n-o sa se mai ia ambasadorii de voi.
15
4
Muie psd -pdl
15
4
A ti ramas sedusi de dna "alba ca zapada "sefa dna.Aveti atata prostie in mintea voastra de inca nu v ati inecat cu soriciul ramas de la pomana porcului facuta cu Dragnea..."tot institutional".Bravo Tariceanu ai sange in instalatia de roman...restul niste gutuiari si slugoi
8
16
Talpiceanu sa plece acasa
16
8
si totusi mincinosul tariceanu este o sluga si anume cea a penalului draknea, legat de patriot - exclus - paralel cu aceasta expresioe
17
9
un patriot nu o sluga.
10
16

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468