REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Tăriceanu: Pro România propune deschiderea afacerilor cu testarea angajaţilor

Tăriceanu: Pro România propune deschiderea afacerilor cu testarea angajaţilor

Replica API 26 octombrie 2020 | 18:44 1598

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu anunţă că Pro România susţine deschiderea tuturor afacerilor, cu testare permanentă a celor care lucrează acolo, scrie agerpres.ro

"Toate restricţiile acestea pe care Guvernul PNL le impune mediului de afaceri afectează aproape în totalitate companiile mici. Mici cafenele, restaurante, făbricuţe. Toate cu proprietari români. Oare în marile lanţuri de magazine nu circulă virusul? Oare nu putem lua aceleaşi măsuri de siguranţă şi în micile restaurante sau cafenele pentru a le ţine deschise şi a nu lăsa oamenii pe drumuri în prag de iarnă? Noi, la Pro România, am hotărât ca în programul anticriză să propunem deschiderea tuturor afacerilor, cu măsuri de protecţie, cu testare permanentă a celor care lucrează acolo. Soluţia închiderii este o excepţie nu o regulă şi se aplică doar acolo unde se dezvoltă focare", scrie Tăriceanu pe Facebook.

El afirmă că, în urma programului de granturi destinat ajutorării celor 20.000 de firme din HoReCa, doar 6.000 dintre acestea au beneficiat.

"Vorbesc cu mulţi oameni din HoReCa. Aceştia sunt la capătul puterilor şi odată cu ei şi un segment economic care dă de mâncare la sute de mii de români. Este o tragedie, iar măsurile pe care le ia guvernul PNL sunt doar de faţadă, mai degrabă pentru a păcăli românii că fac ceva decât pentru a da o reală mână de ajutor. Cazul IMM Invest îl ştiţi. Astăzi vă spun despre mult lăudatul program de granturi. Guvernul a alocat 350.000.000 euro care ar trebui să ajute cele 20.000 de firme din HoReCa. Suma s-a cheltuit în primele 6 minute de la începerea înscrierii şi de ea au beneficiat cei care au fost cei mai rapizi, adică 6.000 de firme! Ce o să se întâmple cu celelalte 14.000 de companii, doar Dumnezeu ştie", spune Tăriceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hodorog impostor
1
0
Acuma esti mancatorul de kkt la alt partid"urias" ? Asdta e ultimul tau refugiu. Treci si prezinta-te la DNA daca ai demnitate ,rezolva dosarul cu mita luata , mai ai un biletel roz ? Caramba mosule ,timpul tau a trecut.
4
0
cadavru stai acasa fosila
2
0
CINE ESTE NEICA NIMENI ASTA? O TARATURA POLITICA MARCA PONTA. NU MAI PUBLICATI ARTICOLE DESPRE NENOROCITI DIN ACESTIA
5
0
Nea Caline in cate minute ti-ai tras actiunile cu Patriciu de la ,,Petromidia"?Pentru public cazuse reteaua,cand si-a revenit,ia actiunile de unde nu-s!
5
0
E adevarat ca, de la o varsta, oamenii dau in mintea copiilor... Cea mai buna dovada este acest Tariceanu. N-am vazut figura mai jalnica...Vrei presedinte. Nu-ti iese si atunci dai jos un guvern ca sa-i faci jocul pachidermului. Esti pe cale sa dispari in istorie? Ce faci atunci?Torpilezi propriul partid si te inscrii in partidul celui mai jegos politician, pisicul cacacios, sperand sa mai prinzi un loc in Parlament. De cei care ti-au fost colegi de partid si pe care i-ai inselat cu strategia ta de looser te doare-n cur... Poate sa se aleaga praful, si de Vosganian, si de Norica ... Rusine!
8
0
Huooooooooooooo!
5
0
Acum testarea se vede la ce duce. Cazuri peste cazuri pozitive. Testarea era buna la inceputul pandemiei. Acum dupa ce ne-am tot intalnit unii cu altii multa lume iese pozitiv. Sa vezi 7000-8000 cazuri cand vor fi. Asa ca testarea nu mai e chiar utila. Mai bine masuri de limitare a transmiterii si eliminare a virusului. Tradiceanu tot ca la guvernare, cu idei inutile.
5
1
dle tariceanu, ia-l de manuta si pe vozganian, renuntati la imunitate, oricu 0% nu spune nimic de viitorul dvs si va puneti la dispozitia CCR asa ca Banicioiu. Putin bun simt, nu strica nimanui
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367