REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tăriceanu s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis: A stat prin munți mai mult decât partizanii anticomuniști

Tăriceanu s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis: A stat prin munți mai mult decât partizanii anticomuniști

Replica API 2 aprilie 2019 | 01:23 447

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Cu trimitere la desele plecări la munte ale președintelui, Tăriceanu susține că acesta a stat în ultimii ani mai mult prin munți decât au stat partizanii anticomuniști.

„Campania electorală din România nu merge, ci stă pe loc și țipă isteric. Este o hărmalaie și un scandal permanent! Privind de sus, ai impresia că s-a deschis sezonul de plătit polițe reciproc și toată lumea își reglează conturile”, a explicat Tăriceanu, informează EvZ.

Tăriceanu insistă pe tema candidaturii la prezidențiale și spune că nu va ezita deloc să intre în cursa pentru Cotroceni dacă sondajele vor arăta că îl poate învinge pe Klaus Iohannis. Despre „actualul locatar al Palatului Cotroceni”, liderul ALDE spune că în acest mandat „a stat deja prin munți mai mult decât partizanii anticomuniști”. „Cred că domnului Iohannis îi va fi greu să răspundă la întrebarea: Ce ați făcut pentru români în acești 5 ani de mandat? Ce poate să răspundă, afară de plajă și schi? Că nu a fost nici măcar pentru un minut președinte, ci un permanent candidat pentru un nou mandat? Că este prizonierul statului paralel care l-a pus președinte și face totul ca să ascundă și să păstreze protocoalele secrete dintre servicii și instanțe?”, a mai spus Tăriceanu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai prostule una e sa furi un om si alta sa furi statul care inseamna toti romani.Chiar daca ai dreptate cu Johanis nu el a distrus Romania prin tot felu de ilegalitati ci aia care au furat statu boule.Dar tu o tii una daca ai furat o casa sau o tara tot furt se numeste atat te duce capu.Eu spun e tot furt da nu e totuna.
4
0
@ Escu tot prost ai ramas,adica daca furi de la altii este OK iar de la stat este cahhh! A, ca a furat cu inscrisuri false o casa si a aruncat oameni pe drumuri este o nimica toata ! Este ca aia nu ma intreba cum am facut primul milion ca restul sunt facuti ca primul!
3
7
Bai PSDistilor prosti daca vreti sa spuneti ceva despre Johanis spuneti cat a furat de la stat asa cum au facut vedetele voastre D.Dragnea,D Valcov,R.Mazare,N Constantinescu si multi alti.
8
3
bancuri din ce in ce mai bune Ce facea iohannis la revolutie in 89 ?Se gandea pe care usa sa iasa din cele 6 case!
3
8
gura tradicene !!! Atata timp cat ti se vad numai talpile din curul infractotului dragnea, n-ai ce comenta ! Comentam noi ! Muie cu cacat tariceanu, muie dragnea, muie alde, muie pesede !!!
8
1
Remorca, balamaua PSD-ului a ajuns ditamai partid libereal! Sta si da din coada langa masa psd-ului ca un caine flamand. Prinde osul din zbor cand i-l mai arunca din cand in cand psd-elul hotoman!
8
1
Ofi stat are tot dreptul. fatta de dumneata a stat si prin scoli. el se catara pe munti total corect pe cand mataluta mai mult pe femei... Pot continua fara probleme totul este in detrimentul dumitale. Jos tupeul cioflingarilor...
4
1
Lui Base nu-i placea de Tariceanu,ori este normal ca nici urmasului in cuget si simtiri Iohannis sa nu-i placa. Basistii nu-l sufereau pe Tariceanu,asa ca aceiasi oameni nu-l suporta nici acum. Ce sa-i faci,din pacate pentru toti basanaii si fascistii aparuti mai nou,tot adevaratii liberali condusi acum de Tariceanu vor castiga,impreuna cu PSD-ul. Asta pentru ca desi putin,totusi au facut lucruri bune ,in timp ce restul doar spume la gura,distrugeri de oameni si bunuri,atacuri asupra batranilor,amenitari .Cum sa votezi cu hoardele de salbatici chiar daca au nume de partide de dreapta?
1
5
Si Dumneavoastra ati stat prin alcovuri mai mult decat Casanova!
7
2
Tariceanule tu esti un hot las care te folosesti de colegi tai parlamentari pentru ca sa nu raspunzi in fata legi,fiindca asa sunteti voi va ajutati la nevoie.Ca doar demnitar vine de la cuvantul demn care inseamna sa fugi de raspundere dupa mintea ta lepro.
9
3
taricene asta nu e o coada la care sa te bagi in fatza peste rind
10
2
Moliceanu dute la puscarie pentru ce ai facut ,spalati pacatele nu te mai ascunde sub fustele lui draknea si apoi candideaza.Dar nu mai esti sanatos ti-ai perdut mintile de la viagra ca ei cu pumnul sa fii in forma
10
5
Tariceanu spune adevarul despr GIGI CONTRA .
5
6
Daca spui adevaru si numai adevaru despre faradelegile lui dragnea si faradelegile savarsite de tine . Te votez pentru ca ai sa ai 4 ani de imunitate ca presedinte si dupa poti sa dai si coltu ca oricum esti hodorog si daca crapi , nu este mare paguba .
7
4
cine vorbeste- renunta , daca esti corect, cinstit, demn, cu coloana vertebrala intacta-la imunitate si pune-te la dispozitia justitiei- pana atunci nu ai nici un drept sa comentezi
15
4
Asta are nesimtirea sa vorbeasca de luptatorii anticomunisti cand el este un beneficiar al comunistilor, care i-au ucis pe cei care au luptat in munti? Inteleg ca ciolanul prezidential e gras si mare si multi vor sa isi bage coltii in el, dar sa ajungi sa amesteci eroii anticomunsti cu panaramele politice din ziua de azi, tu - care ai fost un beneficiar al sistemului opresiv comunist, e dovada ca Moliceanu e o mare curva de om. Care vrea sa profite cu muuuulta demnitate de Europa si de cetatenii romani!
13
6
Da dl Tariceanu, dar dvs de cate ori ati fost in Senat de cand sunteti la conducerea lui? de livache nu mai vorbesc, nu s-a vazut neam, doar cand trebuia sa faca scandal, aici se pricepe, ca o tata
12
3
Singurul vertical si distins. Pacat ca nu-s mai multi ca el in Romania. Si Popescule, vezi ca Tariceanu n-a fost decat liberal. Ca n-a fost de acord cu PDL-izarea PNL-ului... n-a fost singurul. El a ramas liberal nu PNL-isti chiar daca aia au pastrat si facut de ras numele partidului.
7
14
Corect era sa stea prin carciumi, ca Base, nu?
10
9
Ce fata ai Taricene in bannerele din Bucuresti pt.europarlamentare!Si sloganul vostru ,,in Europa cu demnitate",cine nu va cunoaste,chiar va crede!Ai fost prin vreo nu stiu cate partide,ai avut vreo cinci soacre,erai o loaza cat ai frecventat scoala,te-ai gasit sa vorbesti de altii!Liberal rosu,asta esti!
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212