REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tăriceanu: Solicităm demararea procedurilor pentru invitarea în faţa Parlamentului a preşedintelui României

Tăriceanu: Solicităm demararea procedurilor pentru invitarea în faţa Parlamentului a preşedintelui României

Replica API 4 mai 2020 | 00:00 1143

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că va depune o solicitare la Biroul permanent al Senatului prin care solicită demararea procedurilor în sensul invitării "în faţa Parlamentului" a preşedintelui Klaus Iohannis pentru prezentarea de către acesta a dovezilor referitoare la o posibilă înţelegere privind autonomia Ţinutului Secuiesc "între un partid parlamentar din România şi o putere străină".

Călin Popescu Tăriceanu

El a adăugat că va discuta luni cu parlamentarii PSD şi Pro România pentru a obţine susţinea acestora în demersul iniţiat de ALDE.

"Am decis ca, împreună cu colegii mei senatori ALDE Mihai Ruse, Ion Hadârcă şi Ioan Simionca, luând act cu îngrijorare de afirmaţiile preşedintelui României cu privire la o posibilă înţelegere dintre un partid parlamentar din România şi o putere străină pentru înstrăinarea unei părţi importante din teritoriul României, să înaintăm o solicitare oficială Biroului permanent al Senatului pentru demararea procedurilor necesare care să permită audierea în comisiile de specialitate a conducerilor SRI şi SIE, şi a miniştrilor Afacerilor Externe, Apărării şi Afacerilor Interne. De asemenea, solicităm demararea procedurilor pentru invitarea în faţa Parlamentului a preşedintelui României pentru a prezenta dovezile sau informaţiile care au stat la baza acestei acuzaţii şi măsurile pe care le-a luat pentru eliminarea pericolului pe care l-a semnalat", a scris duminică Tăriceanu pe Facebook, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Decand PSDisti au dat mana cu UDMRisti ramolitu asta nu a condamnat niciodata deputati PSDisti si cei UDMReisti pentru incalcarea articolului 1 din Constitutia Romaniei"Romania este un stat national,unitar si indivizibil",fapta similara cu o tentativa de lovitura de stat,ci l-a acuzat in continuare pe Iohanis pentru ca i-a facut tradatori pe PSDisti, sau le-a cerut ca serviciilor secrete sa vina in parlament sa ii dea lui raportul.Asta ori e nebun ori a sustinut si el tacit tradarea deputatilor.
1
0
Procedurile sa anulezi pensiile speciale.
2
0
Caline, mosulica,pe jumate senil , poate iti amintesti cum ai facut atita avere desi ai avut si 5 neveste de intretinut ? Poate te prezinti in fata parlamentului si ceri ridicarea imunitatii tale pentru a te oferi justitiei care sa te judece pt suma de 800.000 dolari luata spaga. Poate aduci si banii spagarule.
2
0
Sper sa l suspende pe presedinte! Forzza Parlamentul!!!
0
4
Calineee zici ca esti viu si tu!Ai inceput si proceduri de "inviere" a presedintelui ?
4
2
Stai ascuns TRADATORULE, Hotule si Mincinosule! Zornaie catusele, ai furat destul! Ai mintit, ai tradat mosule expirat.
5
2
Voi parlamentarii cui dati socoteala ? De ce nu faceti ce vrea electoratul ? De ce nu se reduce numarul parlamentarilor ? De ce nu se anuleaza pensiile nesimtite ?
6
1
mai bine l-ati intreba pe troglodit cum de a capatat ordinul de drept intre picioare de la bibiloi si de ce jidani ne-au luat inclusiv apa pura din aqviferul prebalcanic,muie iohanis,muie penele
2
4
Tariceanule,vremea ta a trecut!Esti un expirat!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272