REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

TATĂL lui MATICIUC vrea să investească MASIV în CONSTANȚA!

TATĂL lui MATICIUC vrea să investească MASIV în CONSTANȚA!

Replica API 24 septembrie 2021 | 23:37 4409

Ion Maticiuc, tatăl mondenului Codin Maticiuc, se află, din nou, la mâna Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului. Membri comisiei din cadrul Primăriei municipiului Constanța trebuie să analizeze PUZ-ul elaborat de Maticiuc, pentru teritoriul delimitat de strada Valencia, strada Londra și incinta Complexului Comercial TOM, ca proiectul acestuia să treacă în consultare publică. Vă reamintim faptul că, omul de afaceri nu este pentru prima oară la mâna membrilor comisiei de urbanism.

Ion Maticiuc, tatăl lui Codin Maticiuc, devenit cunoscut în municipiu pentru numeroasele investiții imobiliare, se află, din nou, la mâna Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului. Pe ordinea de zi a membrilor comisiei se află și PUZ-ul pentru teritoriul delimitat de strada Valencia, strada Londra, incinta RAJA și incinta Complexului comercial TOM, inițiat de afaceristul Maticiuc. În funcție de răspunsul membrilor comisiei, PUZ-ul elaborat de Maticiuc ar putea să intre în consultare publică.

Maticiuc nu va construi complexul rezidențial de la Pescărie

Proiectul lui Ion Maticiuc privind realizarea unui complex imobiliar în zona căminelor studenţeşti, de la Pescărie, a eșuat. Consilierii locali nu au aprobat PUZ-ul elaborat, imperios necesar în vederea ridicării ansamblului rezidențial cu 12 etaje. PNL și PMP au fost împotriva proiectului. Împotrivă a fost și independentul Andrei Popescu. Cu toate asta, Ion Maticiuc nu s-a lăsat intimidat de eșecul de anul trecut, iar anul acesta, proiectul a ajuns, din nou, în atenția consilierilor locali.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stim ce sa construim ca sa putem mari bugetul personal , nu cum spun unii canalizari asfaltari sau modernizari de sosele si alte necesitati de unde nu poti agonisi nimic !
5
2
betoane, betoane, betoane...
15
2
Toti se baga ca gandacii sa construiasca in Municipiu deja super aglomerat de cladiri inutile . Sa investeasca in judetul Constanta ,sa faca retele de canalizare ,drumuri ,eyc daca tot are bani
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212