REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Tătaru, despre numărul redus de teste: „Multe, puțin, barometrul e ATI“

Tătaru, despre numărul redus de teste: „Multe, puțin, barometrul e ATI“

Replica API 18 decembrie 2020 | 23:26 1501

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat joi, la Antena 3, că în epidemia de coronavirus un barometru mai fidel decât numărul testelor îl reprezintă numărul persoanelor internate la ATI, scrie stiripesurse.ro.

Nelu Tătaru

Întrebat de ce se testează puțin, ministrul a răspuns: „Noi trebuie sa fim foarte bine obișnuiți cu faptul ca testele sunt efectul recoltărilor, pe definiție de caz. Au scăzut și testele efectuate la cerere. În orice conjunctură, teste multe sau puține, pentru mine barometrele sunt aceleași, ATI. Cei testați sau netestați vor veni acolo”.

Un număr de 11.860 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, dintre care 1.297 la terapie intensivă, a informat, joi, Grupul de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, 42.782 persoane confirmate cu infecţie cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu şi 11.296 se află în izolare instituţionalizată. De asemenea, 66.638 de persoane se află în carantină la domiciliu şi 123 în carantină instituţionalizată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incearca cineva sa i spuna acestui om ca este lipsit de logica , de credibilitate si ca are o palarie mult prea mare pe cap, care ii obtureaza vederea?Cum adica , pentru el nu conteza nr de teste, ci nr. persoanelor care ajung la ATI? Cinic pentru personalul medical , pentru oricine care trebuie sa i asculte aberatiile si pentru profesorii care l au trecut clasa.
0
0
Foarte corect ca ATI arata starea de fapt,numai ca si ATI-ul ala nu aste ceva de plastic si metal,care functioneaza independent. Acolo muncesc ca salahorii,la propriu,niste oameni batjocoriti de toata tara si care sunt peste limita epuizarii. Ce faci ministrule,ca ATI a inceput sa scada ca numar de asistente si medici,se moare si se imbolnavesc din cauze clare de lipsa de protectie adecvata,de epuizare. Astea cu netestatul gratuit in masa inca de la inceput,de acu' ceva luni,va ramane ca exemplu de orori suferite de romani din partea unor nemernici .Incep demisiile din sistemul sanitar.
0
2
Un analfabet ce executa oridine... Numai e mult si ne declaram falimentul ca si natie Suntem de rasul curcilor cu toti ineptii, infractorii numiti in functii de conducere. Sper sa platiti inzecit pentru tot raul provocat. Dumnezeu sa nu va ierte. Sa ardeti in focul nestins neam de tradatori !!!
1
1
Si-a dat si jegu asta seama ca testele sunt fix poola au erori mari.Daca faci 3 teste in acceasi zi ai valori diferite.
4
2
infectarea e tripla! testarea e preventie curata , testezi si izolezi nu multiplici boala prin contaminare !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212