REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Tate: M-am înțeles cu parlamentari, șeful Poliției a luat șpagă, dădeam o mită la 5 minute! Video

Tate: M-am înțeles cu parlamentari, șeful Poliției a luat șpagă, dădeam o mită la 5 minute! Video

Virgil STOIAN 14 ianuarie 2023 | 20:00 3911

Andrew Tate a explicat într-un interviu cum a reușit el să deschidă cazinoul în România când totul era închis, înțelegându-se cu parlamentari și dând mită inclusiv șefului poliției.

Frații Tate

Declarațiile lui Andrew Tate:

Ei au închis tot. Poate nu ar trebui să spun asta pe internet dar voi spune. România este coruptă în totalitate. Din cap până-n picioare. Când Corona a venit a trebuit să mă lupt cu lucrurile astea. Am o rețea foarte, foarte extinsă în România. Vreau să fiu foarte clar. Unul din motivele pentru care îmi place atât de mult să trăiesc acolo e pentru că eu sunt în eșalonul foarte înalt al societății.
Dacă am nevoie să vorbesc cu primul ministru pot să fac asta să se întâmple. Nu pot să fac asta în Vest.
Ne-am dus să ne întâlnim cu membri ai Parlamentului și ei erau gen: „Hmm, nu noi, UE dirijează tot rahatul ăsta cu carantina generală”. Ei știau că a fost o înșelăciune, ei știau, toată lumea o știa. Și au zis: ”UE ne-a dat miliarde în fonduri europene” Fonduri europene, mită, ca să asculte. „Deci nu putem să le deschidem (cazinourile). Puteți deschide dacă nu aprindeți luminile în exterior. O faceți pe ascuns”.
Așa că am făcut un târg cu ei: să deschid cazinoul contra șpagă. Așa că am deschis prima lună cu mită dar mita tot creștea pentru că e România, corect?
Șeful Poliției a venit și a vrut și el. Șeful Poliției și-a sunat amici și p*lă de inspectorul de la pompieri, alți nenorociți și cel cu licența de alcool au apărut. Toți dădeau telefoane, hei, cazinoul e deschis și dau șpagă ca să plecați.
Deci înainte să-ți dai seama, la fiecare 5 minute cineva era la ușă pentru mită.
” potrivit curentul.ro.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tatal lor cine este ? Nu cumva x see EYE A ?Totul e facut ca sa va treziti si voi dormiti
0
0
Acum sa ne zica cat de corupt este sistemul in Romania,unde au dat ,cat cine
0
0
Acesti golani ar trebui condamnati si expatriati in tara de origine! Interzicerea dreptului de a intra in Romania, timp de 10 ani!
2
1
Ce a facut in Romania.
7
0
popor fara urma de demnitate. rumanul ar vinde-o si pe ma-sa daca ar lua ceva pe ea.
18
1
Mai tinem minte si cand au fost arestati vamesii si cand au fost arestati controlorii de tren, banii pe care-i primeau ei ajungeau pana sus la varf, in ministere. Ce spun astia doi nu-i o noutate, nu exista politician care sa nu fie corupt. Nici la noi si nici in alta parte.
24
0
Cand au venit comunisti au confiscat casrlle celor care au fost facute cu furaciuni acum de ce nu se verifica cu ce bani s au facut atatea vile si blocuri isi justifica averille e ok nu, sa le confiste dar nu se vrea ca trebuie sa inceapa cu a le lor
18
0
Ca sa nu se sparga mai tare il judeca repede,ii dau 10 ani cu SUSPENDARE si-l lasa sa-si ia si masinile cand pleaca
19
0
Nimic nou sau necunoscut
17
0
Asa e, nu este instituție de stat sau privată care sa nu dea sau sa ia mita. Daca credeti ca vilele, terenurile, mașinile etc sunt făcute pe bune, va înșelați, si totul pleacă de la președinte in jos
25
2
Nu e adevarat!Minti cu nerusinare,bai t**e!Nu eu l-am sunat pe seful de la pompieri,el m-a sunat pe mine!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108