REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Taverna Sarbului SRL nu a intrat în insolvență!

Taverna Sarbului SRL nu a intrat în insolvență!

Replica API 23 decembrie 2021 | 14:59 1845

Urmare a articolului publicat de Replica, în 21.12.2021, prin care se aducea la cunoștința publicului larg faptul că societatea Taverna Sarbului SRL, din Bucuresti, a cerut insolvența, precizăm că a fost o eroare materială de afișare pe site-ul portalului just.ro.

Drept urmare, societatea care a cerut insolvența este SC Taverna Sârbului CDC SRL, și nu SC Taverna Sârbului SRL, așa cum se arată pe portalul Tribunalului Constanța.

”Astfel, va atasam acestui mail prima pagină din dosarul de insolvența la care faceți referire în articol unde este vorba, așa cum veți vedea, de Taverna Sarbului CDC-Constanta și nu de Taverna Sarbului SRL – București. Menționăm ca brandul “Taverna Sarbului” include mai multe restaurante în diferite județe, acestea fiind însă societăți comerciale diferite, cu acționariat diferit și administrare proprie. Având în vedere formularea eronata din articol prin care s-a adus un prejudiciu de imagine brandului nostru și în special restaurantului Taverna Sarbului din București, va rugam sa reveniți către public cu un articol în care sa corectați situatia creata si sa vă cereți scuze în acest sens. Brandul “Taverna Sarbului “respecta libertatea de expresie a presei si încurajează adevărul drept pentru care va rugăm să ne respectați și dumneavoastră și sa ne acordați acest drept la replică.

Povestea noastră este una frumoasa și în pofida tuturor vicisitudinilor am rezistat de-a lungul timpului iar dacă veți vrea vreodată sa scrieți despre istoricul brandului nostru va stăm la dispoziție”, transmit reprezentanții Taverna Sarbului SRL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De 2 ori in doua luni si osparul ne zis, ne pare rau momentan se plateste doar cash. Momentan era si luna trecuta
1
0
la cite pile are asta cum sa dea faliment
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272