REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Tavi Clonda a făcut anunțul, în timp ce Gabriela Cristea se afla în emisiune

Tavi Clonda a făcut anunțul, în timp ce Gabriela Cristea se afla în emisiune

Valentina CAMARA 21 februarie 2023 | 00:00 947

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au întemeiat în ultimii ani o familie frumoasă și fericită, iar din iubirea lor au venit pe lume cele două fetițe ale cuplului.

Tavi Clonda a facut anuntul, in timp ce Gabriela Cristea se afla in emisiune

Pentru că ambii părinți sunt extrem de ocupați, aceștia ajung de multe ori să stea cu rândul alături de micuțele lor, în special în timpul săptămânii, când prezentatoarea TV este la filmări.

Tavi Colnda, nelipsit de la căpătâiul fiicei sale, care se confruntă cu probleme de sănătate

Din nefericire, una dintre fiicele celebrului cuplu se confruntă cu o problemă de sănătate. Victoria a făcut febră și nu se simte deloc bine, ceea ce i-a îngrijorat pe părinții acesteia.

Pentru că Gabriela Cristea  a fost nevoită să meargă la filmările pentru noua emisiune pe care o prezintă, soțul acesteia a rămas acasă cu micuța.

Tavi nu s-a dezlipit de lângă fiica sa bolnăvioară, și a avut grijă să o vegheze în permanență pe aceasta, în timp ce Victoria dormea. Artistul a postat o imagine pe rețelele de socializare din timpul acestui moment, alături de un mesaj pentru soția sa.

„Atunci când soția a început un nou proiect, iar tăticul veghează fetița când are febră...” , a scris Tavi Clonda, în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe contul său personal de Instagram.

Gabriela a fost mai mult impresionată de nivelul de dedicare de care dă constant dovadă soțul ei, în rolul de tată. Realizatoarea TV i-a mulțumit public partenerului ei de viață pentru grija pe care o are pentru copiii lor, printr-un comentariu la postarea lui Tavi Clonda. Bruneta consideră relația pe care o are cu solistul o adevărată binecuvântare, care se revarsă și asupra celor doi copii ai lor, potrivit wowbiz.ro

„Sunt binecuvântată cu un soț extraordinar iar fetele noastre cu cel ma bun și dedicat tătic. Mulțumim!”, a scris Gabriela Cristea, vizibil recunoscătoare pentru efortul pe care îl depune soțul ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468