REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

TAXELE și IMPOZITELE locale se pot plăti ONLINE sau la BENZINĂRII. Video

TAXELE și IMPOZITELE locale se pot plăti ONLINE sau la BENZINĂRII. Video

Replica API 6 ianuarie 2022 | 14:12 2263

Constănțenii au vrut să-și achite primii, taxele și impozitele locale, încă din primele zile lucrătoare. Conform informațiilor noastre, oamenii au așteptat răbdători numai ca să scape de-o grijă. Autoritățile îi sfătuiesc însă, să încerce mai întâi să plătească pe internet sau chiar la benzinăriile OMV ca să evite aglomerația de la sediile SPIT. Precizăm și faptul că acum, conform restricțiilor în vigoare, în sediile SPIT se poate intra doar cu Certificat Verde, test covid sau cu dovada trecerii prin boală. În plus, reducerea pentru plata în avans, rămâne oricum valabilă, până la final de martie.

Sediul SPIT de pe bulevardul Tomis, marți, 4 ianuarie, în jurul orei 16.00

Încă din primele zile lucrătoare ale anului 2022, constănțenii au mers să-și plătească dările la Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa pentru locuinţe, terenuri şi maşini. Conform informațiilor noastre, ca în fiecare an cei mai mulţi dintre contribuabilii grăbiţi să scape de obligaţii sunt vârstnicii.

Reducere a taxelor de 10%

Contribuabilii care achită integral sumele datorate bugetului local până la data de 31 martie 2022, beneficiază de bonificații de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului/taxei pe clădiri, impozitului/taxei pe teren și impozitului pe mijloace de transport.

Modalități de plată a impozitelor și taxelor locale

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa pune la dispoziția contribuabililor următoarele modalități de plată a impozitelor și taxelor: online - pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea “Servicii online/Plata impozite”, integral sau în 5 rate prin programul BT; pe site-ul www.ghiseul.ro; prin serviciul Internet Banking; prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, utilizând Serviciul Internet Banking - Banca Transilvania. Prin intermediul telefonului mobil, prin aplicația e-Tax Mobile – SPIT, disponibilă pe AppStore și PlayStore; prin ordin de plată - beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631; prin numerar sau prin intermediul cardului bancar la orice agenție fiscală SPIT.

Sediul SPIT de pe bulevardul Tomis, marți, 4 ianuarie, în jurul orei 16.00

La SPIT doar cu vaccin, test sau trecere prin boală

Reprezentanții SPIT Constanța ne-au declarat că accesul în sediile instituției se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare, de către persoanele care prezintă dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR negativ pentru infecția cu virusul SARS-Cov- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 48 de ore; sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Iată unde pot plăti persoanele nevaccinate

Persoanele ce nu sunt imunizate și nici nu doresc să se testeze pot plăti numerar astfel: prin serviciul Westaco Express, în magazinele Inmedio și la stațiile OMV Petrom; la agențiile băncii Garanti Bank; la toate oficiile Poșta Română.

Benzinărie Omv

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212