REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

TAXIMETRIŞTII din CONSTANŢA se pregătesc de PROTEST, din cauza noului REGULAMENT!

TAXIMETRIŞTII din CONSTANŢA se pregătesc de PROTEST, din cauza noului REGULAMENT!

Replica API 3 martie 2021 | 23:08 7661

Noul regulament privind organizarea şi executarea serviciului de transport în regim de taxi în urmează să intre în vigoare până la începutul sezonului estival, potrivit reprezentanţilor primăriei Constanţa. Asociaţia profesională "Camera naţională a taximetriştilor din România - filiala Constanţa" şi-a manifestat nemulţumirea.

"Taximetriştii din Constanţa nu sunt de acord cu noul regulament privind organizarea şi executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanţa pe care primăria vrea să îl impună incepând cu sezonul estival 2021. Nu sunt de acord cu reducerea numărului autorizaţiilor de taxi de la 1750 la 1262 (4/1000 de locuitori) înaintea unui recensământ care va avea loc chiar în cursul acestui an. Nu sunt de acord cu scoaterea de pe piaţă a maşinilor mai vechi de 10 ani pentru care primăria a eliberat autorizaţii de taxi. Nu sunt de acord cu suspendarea autorizaţiei taxi pentru o perioadă de la 1 – 3 luni în cazul sancţionării şoferului. Taximetriştii sunt pentru o ţinută decentă (fără şlapi, fără maieu) dar nu sunt de acord cu un anumit cod vestimentar impus. Camera intenţionează organizarea unui miting de protest în faţa primăriei Constanţa cu un efectiv de 500 de taxiuri.", au precizat reprezentanții Asociaţiei profesionale "Camera naţională a taximetriştilor din România - filiala Constanţa".

Vă reamintim că noul regulament privind organizarea şi executarea serviciului de transport în regim de taxi prevede ca ţinută obligatorie cămaşa, interzicerea vorbitului la telefon, folosirea unui limbaj adecavat, limitarea numărului taxiurilor precum şi alte măsuri considerate prea dure de către reprezentanţii taximetriştilor.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanica vine de la romm,adica talharii din beciurile romei ,adica tiganii vor servicii de calitate de la alti tigani.V-ati tradat toti comandantii dea lungul istoriei si faceti pe europenii?Ai dreak secaturi,tradatori si neam de coorve!
3
1
Uber si bolt sa iti luam noi morti si rasa in pula cu comentul tau de baiat...pisatule si sa ne pisam pe tine si pe uber si pe bolt ca in 2 ani dispat oricum de aici cand vad ca muncesc degeaba soferii...mm teai gasit tu sa comentezi pisatule
3
7
Has stai cuminte ca te baga gianta in curba la Remy sau barbut si ii dai lui ratele pentru masina
1
2
Toate javrele astea de soferi de taxi sa o suga. trebuie sa dispara categoria asta de jigodii
5
5
De ce sa protesteze? Pt ca li se cere sa aiba o tinuta decenta si un comportament decent? Pt ca li se cere ca masinile sa fie in stare buna si nu lovite si lipite cu scotch? Pt faptul ca toti meltenii s-au facut taximetristi si merg cum vor ei si oresc cum vor ei?
9
4
Taximetristii trebuie terozizati in cel mai barbar caz,bagane-am pula in mortii copilasilor lor!Adica primaria le ofera si lor sansa sa fie imbracati ca oamenii la uniforna,frumos,ii obliga sa se spele,sa se barbiereasca ,sa isi taie unghiile si neamurilor de prostituate se rascoala in lant
5
6
Cei care instiga la protest sunt cei care detin mai multe masini si care le da spre inchiriere, saptamanal asteapta plata de la cei care incearca sa fie decenti. Nu le convine pentru ca va trebui sa se conformeze, adapteze la cerintele decente si normale care ar trebui sa le respecte de foarte mult timp. Ei sunt cauza pentru care alternativii au numai de castigat si taximetria de pierdut. Pentru ei venitul lor este mai important decat respectul pentru clienti! A nu se compara taximetria cu alternativii!!
10
6
Ce nu le convine? Sa respecte reguli decente?! Ce suntem in jungla si obligati sa platim curse in conditii mizere? Cand stau in statie incolonati si refuza curse pe motiv ca distanta nu le convine sau pt ca, clientul cunoaste orasul si nu le convine ca ei trebuie sa-l plimbe pt a umfla pretul... cum e?
7
4
Astia care tot comentati de HAS.......daca aveti vreo problema cu el de ce nu il luati cu taxiu sa vedeti ce fel de baiat e si ce servicii ofera.De platit mai are 5 rate la masina.De maimuta alea sunt pe la gradina zoologica din cate stiu eu.Iar eu sunt deacord ca taximetristi sa fie imbracati decent.
2
8
UE la toate ciorile care au acaparat Constanta.Taxi,tarabe legume,tarabe Mamaia
11
2
Nu exista oameni mai jegosi si dobitoci ca acesti paraziti. Taximetristii pulii mele ...
11
4
Degeaba veniti cu 500 de taximetristi,mai bine conformati-va.Suntem oras european.
12
4
Se pregatesc tiganii de protest?luati-le licenta,la taiat sare cu ei!
17
5
Desfiintati taximetria, uber e mai bun.
13
7
Nimeni nu recunoaste. Sa stiti ca nu meseria e de vina, ci omul. Nu confundati taximetristii cu cei care is fac treaba. Toti cunoasteti cel putin un taximetrist care a fost corect, cu masina curata, cu limbaj decent si tinuta impecabila. Doar ca pe acestia nu ii scoateti in evidenta. Binele nu se recunoaste niciodata. Iar pentru cei care "au fost afara", as vrea sa va comportati si aici cum ati facut-o acolo. Lasati ipocrizia deoparte si recunoasteti ca toti sunteti romani, adica popor cu 2 fete care va folositi de sistem doar cand aveti nevoie. Corectitudinea apare doar cand e vorba de altul.
19
3
Legea pe ei , astia au stricat imaginea tarii si a natiei cu jepcangeala lor, la prima abatere , abuz , suspendat 3 luni la urmatoarea ridicata licenta, controale in trafic , asta daca se vrea sa faca ceva! mergeti oriunde in Europa, daca vreti repere pentru taxi de calitate!daca nu le convine putorilor de taximetristi , e de munca in constructii , salahori , si hotelier, cameriste!
17
3
vrem societate civilizata, servicii de calitate, taxi cu masini noi nu toate rupturile, fara tigani. voi care comentati n-ati iesit in viata voastra din oras nu mai zic sa iesiti din tara sa vedeti cum e in tarile civilizate
15
3
da are dreptate ct 56 dec un machedon jegos care te face la bani ,percepe pret dublu fata de tariful afisat.DE EVITAT ACEST machedon imputit.
10
1
Ct 56 dec te plimba tot orasu si pe deasupra umfla pretul si nici nu da bon. Mai vorbeste si ueat si are fata de machedon.
9
1
Hahalerele astea hoate de taximetristi sa faca ciocul mic si sa presteze servicii de calitate.
16
2
Adica ei nu sunt de acord cu reguli elementare de bun simt. Pai in toate tarile civilizate taxiurile sunt masini noi, sau aproape noi. Ei vor tot stil Calcutta, anii 90, nu respecta nicio regula de circulatie si sunt mult prea multi. Chiar si ei spun ca sunt prea multi si ca nu au clienti
19
4
E acum urmeaza circu ala mare .. taximetristii sunt uniti .. Nea Izmana astia nu stiu multa carte astia te urca pe gard ...
3
10
Fara ciorile alea imputite care put a oaie tiganeasca!
22
3
Ptr Biela manivela: Mars taximetrist jegos,ai auzit de progres ba tevistule?Toti in trafic sunte.ti niste labari care nu aveti minimul de bun simt,nu semnalizati,nu acordati prioritate,dar va este greu sa va imbracati civilizat si sa nu mai spargeti seminte si sa ascultati manele la maxim.La cat latrati cu sindicatu vostru de kkt e clar ca nu va angajeaza nimeni pe alt post si va e frica ca pe bicicleta nu ati invatat sa mergeti.
25
2
Zici taximetrist si ai tras apa.
19
4
Pentru a face loc multinationalelor Uber,Bolt in detrimentul locurilor de munca autohtone primarul trebuie umflat de DANA pentru subminarea economiei nationale.Cum a publicat hotararea suntem in sala de briefing pentru a scrie plangere penala dupa dictare.Este greu pentru otoritati sa nu ia in seama cca 500 plangeri simultan nr.licentelor ce le vrea reduse.Sa nu zica ca nu a stiut!
6
18
Eliminaati ciorile borite sin sistemul de taxi , la sapun cu ei !
26
4
AM SI EU DE PLATIT RATA LA LEASING, INTELEGETI.MA SI PE MINE
11
5
sau regulamentul acesteia, sa fie modificata de o hotarare a HCL? Bai labagiilor din primaria C ta, bai pisatilor ce sunteti, de unde o sa platiti despagubirile? Bai necalificatilor, unde s a mai vazut ca o HCL, un consiliu plin de idioti, sa poata sa actioneze retroactiv? Abia astept sa va distruga taximetristii! Amiraleeee, ai belit o cu consilierii tai semi analfabeti!
7
15
pe langa terasele desfiintate care generau locuri de munca, acum se desfiinteaza si 500 de autorizatii, adica se alege prafu de alte locuri de munca.....ati vrut chitac ?spalati-va cu el pe cap
12
19
Cine spune? Don profesorache, doctor hormonis pauza, docentul, academicianul, marele, lica neagu?
12
4
Stiti cumva daca ala cu HAS la nr de inmatriculare mai are maimuta sta el mai tot timpul la City
16
2
Toti tigani sunt taximetristi.Cum sa poarte ei camasa in locul tricourilor mulate cu imprimeul cat burta pe care scrie VERSACE.La munca e greu dar sa stai cu fundul pe scaun si sa jecmanesti este usor
30
1
Jos dispeceratele.
1
10
Asa va trebuie daca va zgarciti la plata unei cotizatii lunare pentru un sindicat puternic.2000 de taxiuri cu cele de marfa impreuna cu membrii de familie fac minim 4000 de voturi si la referendum si la votul primarului.Trebuie specializat un avocat bun pe L38 si-n instanta cu ei pentru abuz in serviciu!
8
8
CT30 KRN taxi pe naspa
20
3
Ferit-va de ala de la romariscu ct 56 dec. Mare japcangiu.
20
2
ba ciordimetristilor faceti cu 1000 de masini sa avem si noi un dinamic frumos...
13
8
minim 10 clase si fara tigani
49
3
Si fara manele daca se poate
47
3
Nu e musai sa fi taximetrist .vedeti ca se fac angajari pe litoralul romanesc .
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218