REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Taylor Swift a anunţat lansarea unui album surpriză la miezul nopţii

Taylor Swift a anunţat lansarea unui album surpriză la miezul nopţii

Replica API 25 iulie 2020 | 00:00 1075

Cântăreaţa americană Taylor Swift a anunţat joi că va lansa la miezul nopţii (ora 4:00 GMT) un nou album, intitulat ''folklore'', al optulea material discografic de studio al artistei, informează AFP, citată de Agerpres.

Taylor Swift

Albumul va conţine 16 titluri, în timp ce ediţia în format fizic ''de lux'' va include o piesă suplimentară, ''the lakes'', a dezvăluit artista pe contul său de Instagram.

''Cea mai mare parte a lucrurilor pe care le-am programat pentru această vară nu au avut loc, dar sunt câteva pe care nu le-am prevăzut şi care au devenit realitate'', a explicat tânăra în vârstă de 30 de ani, făcând referire la noul său album.

Deşi Taylor Swift nu a publicat niciun extras din acest album, se pare că este vorba despre un disc pe o tonalitate mai puţin pop, realizat în urma colaborării cu trupa folk Bon Iver, care a contribuit la compunerea unora dintre melodii şi care cântă alături de Swift în unele piese.

Cântăreaţa, care a debutat în stilul country înainte să treacă la pop, a colaborat de asemenea cu Aaron Dessner, cofondator şi instrumentist al trupei de rock alternativ The National.

Dessner, care a înfiinţat în 2016 alături de fondatorul Bon Iver, Justin Vernon, trupa folk Big Red Machine, a colaborat la compunerea şi producerea a 11 dintre cele 16 piese de pe albumul ''folklore''.

Aşa cum s-a întâmplat şi cu albumele precedente, cele mai multe dintre piese au fost scrise fie în totalitate de Taylor Swift, fie în colaborare.

''Înaintea acestui an, aş fi reflectat probabil prea mult la momentul 'perfect' pentru lansarea acestui material'', a explicat cântăreaţa pe Instagram. ''Dar vremurile pe care le trăim îmi aduc aminte tot timpul că nimic nu este sigur''.

''Instinctul îmi spune că dacă faceţi ceva care vă place'', a scris aceasta, ''trebuie pur şi simplu să împărtăşiţi întregii lumi''.

Cel mai recent album al lui Taylor Swift, ''Lover'', a fost lansat la sfârşitul lui august 2019.

Cele mai recente şase albume ale cântăreţei au ajuns toate în topul vânzărilor în Statele Unite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272