REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Taylor Swift, Dua Lipa şi Becky G vor participa la un concert organizat pentru abonaţii platformei Amazon

Taylor Swift, Dua Lipa şi Becky G vor participa la un concert organizat pentru abonaţii platformei Amazon

Replica API 5 iulie 2019 | 00:00 361

Taylor Swift

Abonaţii serviciului Prime al platformei online Amazon vor putea urmări în direct pe internet un concert al artistelor Taylor Swift, Dua Lipa, Becky G şi SZA, organizat special pentru clienţii companiei americane pe 10 iulie, în avanpremiera celor două zile de reduceri acordate în sezonul estival de acest gigant din domeniul comerţului online, relatează EFE.

Compania condusă de Jeff Bezos şi-a surprins clienţii anunţând miercuri acest concert, la care vor putea "asista virtual" toţi abonaţii serviciului Amazon Prime din aproape 200 de ţări diferite şi care va avea loc joia viitoarele la ora 01:00 GMT (miercuri seară la ora 21:00 pe coasta de est a Statelor Unite).

După încheierea concertului, o înregistrare a show-ului va fi disponibilă pentru "un timp limitat", a informat compania, care a precizat că în timpul spectacolului se vor fi difuzate imagini în premieră din viitoarele sezoane ale unor seriale ca "Jack Ryan", "Marvelous Mrs. Maisel", "Carnival Row" şi "Boys Undone".

Principalul concurent al grupului Amazon în China, Alibaba, a organizat anul trecut un concert virtual dedicat clienţilor săi burlaci, la care a participat şi Mariah Carey.

În zilele de 15 şi 16 iulie, Amazon va acorda reduceri de vară timp de 48 de ore, cunoscute ca "Amazon Prime Day", în ţări ca Statele Unite, Spania, Mexic, Marea Britanie, Singapore, Olanda, Luxemburg, Japonia, Italia, India, Germania, Franţa, China, Canada, Belgia, Austria, Australia şi Emiratele Arabe Unite.

Vineri, Amazon împlineşte 25 de ani de existenţă, devenind un pionier în domeniul librăriei digitale şi, totodată, cea mai mare platformă de comerţ electronic din lume - "un magazin pentru orice", înfiinţat de Jeff Bezos, care se numără printre cei mai bogaţi oameni ai planetei. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272