REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Taylor Swift, Jennifer Lopez şi Oprah se alătură concertului online caritabil „One World Together at Home“

Taylor Swift, Jennifer Lopez şi Oprah se alătură concertului online caritabil „One World Together at Home“

Replica API 16 aprilie 2020 | 19:56 902

Taylor Swift

Taylor Swift, Jennifer Lopez şi Oprah Winfrey s-au alăturat concertului online caritabil ''One World Together at Home'', desfăşurat în acest weekend şi dedicat angajaţilor aflaţi în prima linie a luptei împotriva pandemiei de coronavirus, au anunţat marţi organizatorii, informează Reuters, citată de Agerpres.

''One World Together at Home'', care combină muzica, scheciurile comice şi mărturii din partea medicilor, asistentelor şi angajaţi ai supermarketurilor, va fi însoţit, potrivit organizatorilor, de o transmisiune în streaming cu durata a şase ore ce va include intervenţii ale unor vedete din sport, printre care pilotul de Formula Unu Lewis Hamilton, jucătoarea de fotbal feminin Megan Rapinoe, schioarea Lindsey Vonn şi numeroşi alţi cântăreţi, actori şi personalităţi de pe reţelele de socializare.

Evenimentul transmis în streaming va preceda o emisiune cu durata a două ore difuzată sâmbătă seară de mai multe reţele internaţionale de televiziune din America de Nord în cadrul celei mai ample iniţiative de solidarizare cu cei aflaţi în prima linie în lupta împotriva pandemiei.

Evenimentul este desfăşurat sub egida Global Citizen şi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), iar toţi participanţii vor apărea de la distanţă în contextul restricţiilor de distanţare socială şi a măsurilor de izolare instituite în scopul stăvilirii propagării virusului care a dus la peste 124.000 de decese la nivel global.

Lady Gaga a anunţat săptămâna trecută desfăşurarea acestui eveniment care, între timp, a crescut în amploare, pe lista participanţilor aflându-se vedete precum Celine Dion, Billie Eilish, John Legend, Elton John, Paul McCartney, Chris Martin, Andrea Bocelli şi Michael Buble.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272