REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
6.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Țeapă! A plătit 2600 de lei la un hotel de 4 stele în Eforie Nord și a avut condiții de... cămin de nefamiliști!

Țeapă! A plătit 2600 de lei la un hotel de 4 stele în Eforie Nord și a avut condiții de... cămin de nefamiliști!

Mirela PASCAL 10 iulie 2023 | 00:00 13029

Plătești o căruță de bani pentru o vacanță de vis pe litoral, iar când ești pus în fața faptului împlinit, constați că, de fapt, ți-ai luat o mare țeapă. Acesta este și cazul unei turiste care a optat pentru o vacanță în Eforie, la Hotelul Mondial. Aceasta a rămas dezamăgită de condițiile oferite și se întreabă cum reușește să funcționeze unitatea de cazare cu 4 stele, deși nu merită nici 2.

teapa! A platit 2600 de lei la un hotel de 4 stele in Eforie Nord si a avut conditii de... camin de nefamilisti!

Chiar dacă pe site-urile de specialitate hotelul Mondial din Eforie Nord arată ” de vis”, în realitate, lucrurile stau altfel, spune o turistă.

teapa! A platit 2600 de lei la un hotel de 4 stele in Eforie Nord si a avut conditii de... camin de nefamilisti!așa arată o cameră pe booking

  ”Evitați hotelul Mondial din Eforie Nord. Hotel de 4 stele care nu merită nici măcar două stele. Încă îmi este greu să accept că ce am găsit acolo poate fi adevărat… Ar fi multe de scris. Prefer să atașez câteva poze. 

teapa! A platit 2600 de lei la un hotel de 4 stele in Eforie Nord si a avut conditii de... camin de nefamilisti!așa arată în realitate

Trist, trist și revoltător. Cum este posibil ca un astfel de hotel încă să mai funcționeze? Cine oferă autorizație să fie clasat ca hotel de 4 stele? Își bat joc de banii și vacanțele oamenilor… Sunt încă șocată de ce condiții am putut găsi acolo. ”, s-a plâns turista.

teapa! A platit 2600 de lei la un hotel de 4 stele in Eforie Nord si a avut conditii de... camin de nefamilisti!așa arată în realitate

Turista a făcut plângere la OPC

”Menționez că am ales varianta cu camera triplă, care era mai scumpă decât varianta cu pat suplimentar. Știu că e greu de crezut în ce hal își bat joc în continuare. Nu cred că autoritățile în măsură vor face ceva încât hotelul să fie închis, deși noi am făcut reclamație”, a mai precizat clienta.

Turista a plătit, pentru cele 4 nopți de cazare, 2.600 de lei, camera triplă și micul dejun, adică 750 de lei pe noapte. La o așa sumă, condițiile ar fi trebuit să fie de lux.

Val de recenzii negative... și mai puține pozitive

Nici recenziile de pe site-urile de rezervări nu sunt toate pozitive. ”Am fost prima dată, dar nu recomand. Hotelul nu-i de patru stele, poate doar două. Mobilier vechi, stricat, fără telefon, are frigider, dar este gol, lenjeria se schimba doar dacă insiști la cameristă, ospătari obraznici și fără profesionalism, etc. Nu recomand”, a scris un turist. ”Pot spune că bebelușul meu a fost ciupit de gândacii ce i-am găsit în cameră, baia cu un miros puternic neplăcut, chiuveta lăsată cu părul turiștilor ce fuseseră înaintea noastră și multe altele. Am plătit pentru două nopți, dar a doua seară am plecat din cauza condițiilor. În cele două zile petrecute aici oglinda liftului a fost '' slăninoasă''...Dezamăgitor!”, a spus alt turist. ”Acest hotel nu merită cele 4 stele, camera miroase a mucegai, praful nu este șters. Cât despre ospătarii de la restaurant lasă de dorit! Singurul avantaj este mâncarea, care este foarte bună! Nu recomand!”, a fost recenzia altui client. Iar un altul este de părere că ”nu își merită cele 4 stele. În cameră și la baie miroase a clor și aer stătut și este praf. Piscina este murdară, mâncarea de la micul dejun foarte slabă ( nu e diversificată ), iar personalul lasă de dorit ( a trebuit să chem pe cineva să debaraseze masa pentru a ne putea așeza la masă... iar pentru un hotel de 4 stele să ai doar 10 - 11 mese e foarte puțin ). Singurul punct bun este faptul că e poziționat aproape de plajă”.

Sunt totuși, și recenzii pozitive. Un turist, care a fost recent cazat la acest hotel, a precizat: ”Deși am văzut și recenzii negative, am ales totuși să venim în acest hotel să ne petrecem concediul . Ne-am cazat 7 nopți și ne-am simțit minunat. Camerele dotate cu televizor LCD, aparate de aer condiționat, frigider, uscător de păr, plasă contra țânțarilor la geam, a fost exact ce ne doream sa găsim pentru confortul nostru. Lenjeria a fost schimbată, prosoapele au fost schimbate des, camerele curățate zilnic, personalul a fost amabil... Într-un cuvânt totul de 4*. Cu drag vom reveni și în următorul an”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O alta teapa în Eforie Nord se numește hotel Lebăda de o stea cu baie la comun cu excepția a 4 camere de jos trebuie specificat din timp bineînțeles acest hotel are preț pentru 10 nopți de 2390 și mai trebuie plătit și taxa de stațiune cică Bineînțeles ca este fără masa. Bai oameni buni ați înnebunit chiar nu verifica nimeni preturile astea?
0
0
Am întâlnit un loc de vis pe litoralul r*mânesc... Greu de crezut? Pentru mine, nu. Iubesc Marea Neagră și am venit, după mulți ani, cu speranțe ascunse în suflet... Pot spune, cu bucurie, că locul unde am ajuns, în Saturn, pe strada Faleza, a depășit cu mult cele mai frumoase visuri. Situată lângă plaja Blue Fish, cu acces în două minute pe plaja "La mare", pensiunea unde am plătit un preț modest, de 300 pe noapte, a fost o permanentă uimire, un miracol, un cântec al pescărusilor ce zburau în jurul balconului, briza mării învăluindu - te din toate părțile... c*rățenia exemplară, făcută zilnic, la ore discrete, nu lăsa un fir de praf în niciun colțișor al pensiunii, de sus până jos. Este vorba despre Vila domnului Daniel Borbel. Nu știu câte stele are, dar merită cu prisosință 5! Stațiunea, terasele minunate, muzica de la hotel Sirena, lipsa desăvârșită a manelelor, ne-au adus o vacanță de vis.
0
0
Putem spune și surprize pozitive despre litoralul r*mânesc?
0
0
Putem povesti și surprize plăcute, legate de litoralul romanesc?
0
0
Turistii nostrii de pe litoral sunt ultimii terminati care nu au fost iesiti niciodata prin lume. Mai alea cei care vor in regim hotelier, au pretentii “cuptor, piscina interioara, exterioara, cada nu cabina” Dar sa plateasca cu vouchere de vacanta si daca gasesc ei vreo neregula sa le dai si alea inapoi. Nu iau apararea nimanui dar pozele din articol arata o baterie rupta care o putea rupe chiar “clienta” ( am patit si eu cazuri cu turisti ) si o saltea j*****a dar are lenjeria curata. Deci dragi turisti cu pretentii de Dubai sau Monaco, invatati sa scoateti din buzunar daca doriti calitate
3
7
Pentru Naivul. Cand mergi afara, nu te uiti pe recenzii si foto ? Chiar dc hotelul e de 5 stele, trebuie sa verifici. Si afara, am intalnit hoteluri de 4 stele, cu mari probleme. Naivitatea nu isi gaseste locul cand e vorba de consumul propriu (produse, servicii)
0
4
Obligatia unui turist este sa verifice. Cand mergem la cumparaturi, de ce ne uitam la data de expirare a produselor ?? Si presa are partea ei de vina, pt ca scoate in evidenta numai partile negative. Sunt si hoteluri ft ok in Romania. Dar, in Romania, asta se vinde - scandaluri si stiri negative.
1
4
Se vede c-ai stat prin hoteluri.
1
1
Unii turisti sunt pur si simplu nebuni cu acte. Auzi, are frigider dar era gol... Pai cum trebuia sa fie, plin cu mancare ?
9
8
Hotia, analfabetismul, maneleala romanilor a dus tara in halul in care este. Nu va mai dati cu parerea pentru ca sunteti la fel ca si aia care au hotelul ala de rahat pe mana. Problema este la voi, rumanilor, treziti-va din tiganeala si educati-va odraslele corect si alegeti-va lideri cu carte, nu cu diplome si doctorate spiruharetiste.
13
4
Chiar daca are si turista partea ei de vina la prima vedere, ramane intrebarea cine da stelele astea in bataie de joc ? e fals si coruptie clara si inselarea consumatorului - fapta care ar trebui sa fie penala; turistul vede 4 stele si se duce cu naivitate si asteapta conditii de 4 stele; suntem absurzi daca cerem tuturor turistilor sa fie atenti si sa aiba experienta in probleme turistice; turistul nu are nici o obligatie; organele de reglementare si control au aceste obligatii
16
0
Marian, a fost pe afara, doar la hosteluri. Acolo, da, sunt preturi mici. Cazare decenta (Booking peste 9) nu exista la preturi mici. E certitudine si se poate verifica pe Booking.
7
1
Lasati l pe Miron in pace. Logica lui e de fier. La inceput spune ca exista si cazare buna la preturi joase, iar apoi spune ca cel care a facut comentariul e ft sarac si nu-si permite, Doamne, cata inteligenta avem printre noi !!!!
6
0
Domnule Miron, dumneavoastra cititi ce scrieti ? Va contraziceti singur !!! Din pacate, firul logicii la dumneavoastra s- a rupt. Mai cititi o data, inca o data, si o sa vedeti ca nu avrti nicio logica
5
1
Pe Booking , hotelul de 4 stele are 6.9. Deci foarte putin. Limbajul folosit de Miron, este suburban si nu pot sa l comentez. Locatiile cu pretentii de afara au preturile pe masura. E clar ca Miron e un cocalar, cu burta mare si un lant mare la gat.
11
0
Bai astia care spuneti ca e ft ieftin si ca de asta e asa si ca in afara e mult mai scump bla bla, e foarte clar ca nu ati fost probabil niciodata nicaieri in afara tarii. In Spania, Italia, Franta gasesti locatii mai ieftine de atat, curate, aranjate si la standardul care trebuie. Nu va mai cacati atat pe voi, ca sunteti niste saracii cu impresii si atat. Duceti-va prin Europa si o sa va cam dati seama ca aici doar se bate joc de voi si de banii vostrii. Auzi la ei, ca la banii astia nu se poate curatenie, la banii astia se poate orice, daca alegi ceea ce trebuie. Nu stiu de ce, dar cred ca astia care o ardeti ca la banii astia nu gasesti nush ce, cred ca asta e venitul vostru familiar pe o luna, abea va ajunge de un pateu de la lidl dar o ardeti voi pe bani, pe internet.
13
9
Sunt hoteluri si hoteluri,noi anul acesta am ales tot Eforie Nord,Casa Nursil! Serviciile de cazare oferite sunt mult peste categoria de 3*, raport pret calitate superr,recomand cu încredere!
1
5
ati sesizat protectia consumatorilor?
10
1
Este pt a 4 oara cand ajung in Eforie. De 2 ori in Nord si de 2 ori in Sud, Anul acesta am fost in Sud. Un lucru este clar. Curatenie impecabila si md ok, nu poti gasi la preturi sub 450 lei / camera dubla (md inclus). Romanul vrea calitate mare la preturi mici. Nu se poate asa ceva. Si inca ceva, plaja din Eforie Sud, dupa refacere, este superba, intrarea in apa este ft lina si nisipul este ft fin.
7
7
Nu este peste tot este la fel Si in Eforie Nord sunt locatii foarte ok. Dar cu preturi pe masura. Romanul alege pretul foarte jos si nu se uita. Aceiasi mizerie este si in Bulgaria, unde sunt preturi mici si merg romanii. Concluzia este clara: conditii decente nu bse pot oferi la preturi mici.
4
7
Fraților...fugiți anul aceste de Eforie Nord..ca de dracu. Cpnditii mizere..servicii de rahat..preturi exagerat de mari la orice...mergeți în alta parte ..este mai bine și indicat
17
1
Va dau un sfat. Cautati doar locatiile de cazare cu note peste 9 pe Booking. Acelea nu mint. O recenzie nu poate fi contrafacuta. Dar, pretul este ft mic pt un hotel de 4 stele, Deci, mai urmariti si preturile. Si peste hotare, preturi mici gasesti doar la 2 stele. Preturi mici la 4 stele, gasesti doar in destinatii ft indepartate, unde avionul este ft scump.
7
2
Este cat se poate de evident ca postarea pozitiva este a unui angajat al hotelului. Prea frumos colorata.
22
1
Interesant ca acesti rechini care se vor hotelieri au primit patru stele pentru locatie! Amenda,declasificat un an hotelul, interzis la functionare si reclasificat apoi. Trebuiesc masuri mai dure pentru nemernicii care strica concedii si vacante! Nu numai la mare ci si la munte. Si acolo,la munte,sunt zeci de astfel de exemple!
29
1
Nu mai mergeti in hotelurile si carciumile cipanzeilor. Va jefuiesc si pute a branza cu aracet !
29
2
Hector Salamanca, cu banii care ii invoci nu treci nici granița. "Aroganta" aromana și la tine! . . . sau nu ai trecut mai departe de Tariverde, ca să știi.
12
7
Vina nu-i a hotelierilor, parol! Cand vezi ca are peste 50% recenzii nasoale , ce mai cauți acolo? "IEFTINELA"? . . . ai primit ce cauți!
27
0
Alde cap de oaie astia de au dat recenziile bune sunt tot makidoni de al lor care sunt platiti sa dea recenzii bune...ca in rest..jale si tristete..asa considera ei ca este 4 * ...cand ei au crescut in iezlea la oi..asa o sa fie si peste 20 de ani !!armanu nu chiare !
35
0
Mă duc in Mallorca cu banii ăștia și stau in LUX TOTAL RUSINE TURSIMUL ROMANESC SI ROMANII DUSI CARE VIN LA MARE IN TARA ASTA DARAMATA
26
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407