REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ȚEAPĂ cu VACANȚA de CRĂCIUN la PENSIUNEA DEL MAR CASTEL din Constanța! VIDEO

ȚEAPĂ cu VACANȚA de CRĂCIUN la PENSIUNEA DEL MAR CASTEL din Constanța! VIDEO

Replica API 27 decembrie 2021 | 22:29 23249

Georgiana Mahu, împreună cu iubitul ei catalan și cu copilul de 7 ani, a dorit să petreacă sărbătorile de iarnă în România. Originară din comuna Topalu, dar locuind acum în Mallorca, femeia a făcut rezervări, încă din octombrie, la Pensiunea Del Mar Castel, amplasată în municipiul Constanța, pe strada Libertății, pe lângă Faleză Nord, pentru perioada 21 decembrie 2021- 4 ianuarie 2022. Cu toate acestea, femeia reclamă că, odată ajunși în țară, li s-a transmis un mesaj de la conducerea pensiunii că nu au acces în locație pentru că patronii nu sunt în oraș. Nevoiți să se cazeze în altă parte, păgubiții sunt nemulțumiți că încă nu și-au primit banii înapoi, cu toate promisiunile făcute de patronii pensiunii.

Pensiunea Del Mar Castel

Femeia este complet nemulțumită de întreaga atitudine a celor de la Del Mar Castel care nu i-au anunțat mai din timp că nu se pot caza la pensiune dar și de faptul că nu le-au restituit suma plătită pentru vacanță, respectiv 700 de lei. Motivul pentru care nu le-a fost restituită suma a fost unul pueril, respectiv lipsa de timp a contabilei pentru a se ocupa de transferul banilor.

”Mă numesc Mahu Georgiana, vin din Mallorca în vacanță cu copilul meu de 7 ani și iubitul meu Marc Lledo Ibars de origine catalán. Am făcut o rezervare în octombrie la Del Mar Castel din Constanța pe 21 decembrie până pe 4 ianuarie să ne petrecem vacanța de Crăciun în Romania. Noi am venit cu mașina din Mallorca, când am ajuns în România pe 21 cei de la hotel mi-au trimis un mesaj că nu mai putem intra în hotel că ei nu sunt în oraș, asta fiind cu două ore înainte să ne cazăm la hotel. Ni s-a spus că ne dă banii înapoi, dar nimic. Am fost nevoiți să mergem la alt hotel sa ne cazăm în Mamaia. Și nici în ziua de azi nu vor să ne dea banii.” a declarat Georgiana Mahu pentru ziarul Replica de Constanța.

Reprezentanții pensiunii, de NEGĂSIT

După cum reiese și din conversația telefonică pe care Georgiana Mahu a încercat să o poarte cu reprezentanții pensiunii, apelurile disperate ale acesteia au rămas fără ecou. Astfel, cu toate că cei trei au ajuns până în fața pensiunii, nimeni nu a catadicsit să îi ajute în vreun fel.

Reporterii Replica de Constanța au încercat să contacteze reprezentanții pensiunii, însă nimeni nu a răspuns la numerele de telefon date de păgubită.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragule mie nu-mi este rusine ca sunt de la topalu, da am umblat si cu gumari ,am fost si la sapa la camp si nu-mi este rusine!Si nu muncesc la capsuni dragule. Sunt gobernanta intr-un hotel si am cu iubitul meu un restaurant in Mallorca.Asa gurita inchisa si dute tu la capsuni in Mallorca
2
0
Cine s.a dat drept maimuta, esti un frustrat pe viata
2
0
eu doar am bagat la nara, nu la buzunar ca hotii astia
3
1
Politia doarme
1
1
sunt alexandrescu dragos maimuta.....am fost fwtut in ureche cand eram mic. am fost la domiciliu 6 luni pentru 0.2 de iarba si baietii fug de mine......trag etnobotanice pe nas si imi place sa ma fwt in ureche......swg si pwla pentru ceva de tras.... a da si pana la 20 de ani am vazut pzda doar in poze oricum mie imi place pwla si slobozw in urechi
5
2
pe alexandrescu dragos aka maimuta trebuie sa il bagati el este adevaratul cap al acestor tineri
8
3
Georgiana, capsunara etalon.
8
4
dayanbluess pe instagram
7
1
STAU DE MULTI ANI IN ACEST CARTIER SI ACUM AUD PTR PRIMA DATA CA AR FI O PENSIUNE.....IN SCHIMB AM VAZUT MULTI TINERI DUBIOSI... , ORGANELE COMPETENTE CE FAC , DE CE NU SE SESIZEAZA MAI ALES DACA ACOLO SE SI CONSUMA SI SE SI VAND DROGURI!!!
13
1
.cand umblai tu incaltata cu gumari prin TOPALU...acum te dai mare...
10
13
Am fost cazat la acea pensiune acel copil numit patron sta cu toti prietenii lui acolo consuma toate tipurile de droguri posibile in incinta pensiunii si fac un dezmat total
21
2
la puscarie cu toti drogatii
12
1
Da adevarat la acea pensiune sunt numai derogati dorm acolo iau toti deroguri se injectaza trac tepe la puscarie
15
2
de tot cacatul
12
1
La aceea pensiune se vand si drogurii,totiii adolescentii inclusiv asa zisul patron de 20 de ani sunt ruptii in fiecare zii ,sa vina D.I.I.C.O.T Si B.C.C.O la acel castel din faleza nord
24
3
ba taranoilor,stati dreq la voi la mirloaia!
14
25
dupa ce a rupt salamu in doua la toti topoleni a ajuns sa rupa cu gura toti spaniolii
25
34
la Topalu, nu sa umble bagaboanta pe la pensiuni si hoteluri.
27
42

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367