REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ŢEAPĂ! Ispita Bianca a PLECAT fără să PLĂTEASCĂ sejurul de la hotelul REGAL din Mamaia. VIDEO!

ŢEAPĂ! Ispita Bianca a PLECAT fără să PLĂTEASCĂ sejurul de la hotelul REGAL din Mamaia. VIDEO!

Replica API 6 iulie 2020 | 01:07 13204

O individă din Oradea, care se autointitulează „vedetă”, doar pentru că a apărut la Insula Iubirii şi a desconsiderat toate femeile din România, declarând că nu iese din casă fără 1.000 de euro pentru că s-ar simți ca o „boschetară” a făcut-o lată pe litoral. A plecat de la hotelul Regal din Mamaia, unde şi-a petrecut finalul de săptămână, fără să-şi achite serviciile. În timp ce individa face filmuleţe pe facebook, având un vocabular de mahala, de-a dreptul ruşinos, nedemn de o.... vedetă, aşa cum se autointitulează, şi acuză angajaţii unităţii de cazare că i-au furat poşete de 6000 de euro şi bunuri de 18.000 de euro, reprezentanţii hotelului o somează să vină să-şi plătească sejurul.

Una dintre cele mai sexy ispite de la Insula Iubirii a stârnit o serie de reacții controversate în mediul online după ce a declarat, anul trecut, că nu iese din casă fără 1.000 de euro pentru că s-ar simți ca o „boschetară”. Nu s-a făcut suficient de remarcată, aşa că a decis să se afirme, din nou, însă într-un alt mod. În urmă cu câteva zile a fost dată afară dintr-un restaurant de fiţe din Bucureşti pentru că n-ar fi plătit, după care a postat un filmuleţ pe pagina ei de facebook, unde apărea beată moartă, înjurând ca la uşa cortului şi folosind cuvinte obscene imposibil de reprodus.

În weekend, a făcut un nou live, în stilu-i caracteristic, de mahala, acuzând un interlop din Bucureşti că a tras-o de păr în recepţia hotelului în care era cazată, din Mamaia, şi a scuipat-o. După câteva ore, a făcut o nouă postare scrisă, acuzând angajaţii hotelului Regal că i-au furat două genţi de 6000 de euro. Cele două postări au fost şterse a doua zi.

Reprezentanţii hotelului: „Este rău platnică, să vină să achite contravaloarea sejurului!”

Contactaţi pentru un punct de vedere, reprezentanţii hotelului au declarat că Bianca Pop are probleme grave, că este rău platnică şi au sfătuit-o să revină pe litoral, pentru a achita contravaloarea sejurului. „Este rău platnică. Femeia asta are probleme. Să vină să achite contravaloarea sejurului, nu să spună că vine unul, altul să plătească”, a spus, pentru Replica, un angajat al hotelului Regal din Mamaia.

Bianca Pop: „Ce era să fac, nu aveam bani, doar nu eram să s.g .... pentru 1000 de euro, că am şi eu valoarea mea!”

Duminică, Biana Pop s-a filmat, din nou, acuzând că i-au fost furaţi banii din camera hotelului Regal şi bunuri de 18.000 euro. Incredibil ce a putut să spună! „Mi-au fost furate poşetele şi chestii de peste 18.000 euro. O să le primesc înapoi, ca să vedeţi ce sărăcii sunt, aici vorbesc de patronul hotelului. Eu sunt şmecheră, o să meargă poliţia să mi le ia. Ei îmi vor da mie 30.000 euro, ca aşa vrea ..... mea. Am sunat la ei, vor 1.000 de euro. Au făcut aşa ceva cu o vedetă! Mi-au fost furaţi din hotel foarte multi bani. Normal când a venit nota, ce eram să fac, nu aveam bani, doar nu eram să s.g ..... pentru 1000 de euro. S.g pentru 100.000, 200.000, că am şi eu valoarea mea. La ce persoane şi relaţii am, nu s.g pe 1.000 euro, nici pe 5.000 nici 10. 000. La ora actuală, sunt cea mai mediatizată vedetă din România, nu sunt beată, nici drogată, sunt doar agitată. Am băut, nu am mâncat, de aceea mă comport aşa”, spune...”vedeta”, precizând, totodată, că a făcut plângere penală pe numele hotelului la Bucureşti.

Precizăm că, din pricina vocabularului obscen, nu am putut publica întregul film.

VIDEO 1:

VIDEO 2:

VIDEO 3:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca a platit tot, iar pt deranj a luat-o si la soo,,,pt la greu ,avantajul e ca pe vremea lui Ceasca si-a scos amigdalele gratis
1
0
nu mai stergeti comentariile ca sunt mai bune decat articolele !!!
6
0
Cu 6.5 lei imi faci o felatie?
4
0
Cum pula mea a plecat borfetul asta pe nv? Imbatranesti
2
0
Si-au marit trupa de balerine! Mitzule, te-ai scos !
6
0
Inca una care crede ca pizda bate criza
8
0
Tare interesant!!!
1
0
pentru 1000 de euro da bon fiscal sau suge pol@ la negru???
3
1
se grabea sa ajunga la emisiunea IN SULA IUBIRII...
7
0
Cat e bagajul?sa nu cereti mai mult ca pe Rimowa ca sunteti nesimtiti,dar oricum voi romanii umflati pretul mereu,in Romania totul costa cat nu face!
1
1
Nu va minunati, aceasta este adevarata fata a iubitei noastre tari. Propavaduim incultura, curvele, interlopii, hotii si toate zdrentele. La ce dracu sa termini doua facultati, cand media spune ca mai usor este sa sugi pixu si esti realizata. La ce dracu sa faci master cand, daca esti interlop esti realizat. Natie de tampiti!!!
12
0
Penala asta este.
4
0
plin de rahat!
7
0
au ajuns rau de tot...
5
0
sa ma pis pe fratii vasea si pe justitia romana ca l au omorat pe ala la stavilopozi si au musamalizat cazu. I au luat banii lu gheata de s au ridicat si ei
9
2
E vedete da pe deasupra mai este si tepare....ce a ajuns biata Romanie si cu ce am ajuns sa ne mindrim.
5
0
Eeeee sami suga pizda frati vasile
3
1
De ce vedeta a venit cu atatea bunuri de valoare si bani dupa ea. Nu avea partener ? A venit singura ? Cum sa lase HORECA-rul neplatit ?
1
1
pt inselatorie ,
3
0
asta sunt recunosc, para yok
5
0
exact ce nu avem in romania,interlopi ,hoti si petarde
8
1
O s-o sugi pe ...50 lei !
19
0
stai sa vezi ce o ciufuleste pe asta, o sai ia si dobanda
11
0
Hai s-au facut fratii Vasea cu inca o tarfa in harem, si unde mai pui ca e si vedeta. Bianco ti-ai futut norocul fa tarfa borata. Stii cum e, unul iti pune silicoane altu ti le scoate
12
1
Du-te fa si plateste ca te fute patronii de ti ies toate pulile din cap cu tot cu interlopii tai de la Bucuresti. Ti ai si gasit unde sa tragi teapa
28
0
de curve resapate!!
19
0
maimuta boschetara s-a vazut la mare,de pe pasunea natala,si gata,hai sa dea o tepa.Sper s-o execute,iar toti ceilalti sa-i ia banii inainte,ca la cooorve.
20
0
parca la curva trebuie SA IEI BANII INAINTE
31
0
am citit bine? 6 mii de euro? dar ce erau posetele alea? cu banii aia faci o casa, ia uite pe ce da altii bani pe posete........... bani nemunciti
14
3
Ieftina asta este.
17
0
Vorba aia " Zdreanta tot zdreanta ramane " indiferent cati bani are in portofel !
20
0
Hoata de la hoti fura !
11
3
angajatii hotelului nu stiau ca boschetara are doar lichditati depozitate in ugere la plecare trebuia mulsa
26
2
Hotel Regal de pe malul lacului? Cel inghesuit intre alte cladiri? daca nu ma insel, nu cumva este al fratilor Vasea? Daca da, tare inspirata a fost petarda asta sa-i fure tocmai pe cei doi frati... Ha, ha, ha...
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108