REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ŢEAPA vieţii pentru Viorica Dăncilă! Jignită şi lăsată fără loc pe liste, deşi i s-a promis: 'Aşa e în politică'

ŢEAPA vieţii pentru Viorica Dăncilă! Jignită şi lăsată fără loc pe liste, deşi i s-a promis: 'Aşa e în politică'

Replica API 11 ianuarie 2020 | 01:14 539

Primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache a declarat, joi, că șansele ca Viorica Dăncilă să fie pe lista PSD la parlamentare sunt tot mai mici, chiar dacă i se promisese un loc la alegeri, în schimbul demisiei de la șefia partidului, transmite Mediafax.

Reacția vine în contextul în care Claudiu Manda a declarat, joi la Buzău, că „la Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”.

Astfel, întrebat joi la postul Digi 24, dacă din partea PSD vor mai fi proști în funcții publice, Daniel Tudorache a răspuns: „Eu sper să nu mai fie de la niciun partid! Am văzut ce s-a întâmplat. Și sperăm să nu se mai întâmple”.

Primarul Sectorului 1 a precizat că este vorba despre fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Economiei Dănuț Andrușcă.

Chestionat mai departe dacă sunt șanse ca Viorica Dăncilă să se regăsească pe listele PSD la parlamentare, Tudorache a replicat: „Păi vedem, dacă colegii mei ies și spun în continuare sau merg cu acest slogan, șansele sunt din ce în ce mai mici să fie”.

„Așa e în politică!”, a conchis edilul Sectorului 1, referitor la faptul că într-un Comitet Executiv al PSD i-a fost promis un loc pe listă Vioricăi Dăncilă, la schimb cu demisia din fruntea partidului.

În ședința Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD. În discuțiile de la reuniunea social-democraților, Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă șefia organizației de femei a PSD precum și un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează, potrivit unor surse politice. De atunci Marcel Ciolacu conduce interimar partidul.

În CEx al PSD din 12 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă i-a reproșat Olguței Vasilescu că soțul acesteia, Claudiu Manda, ar fi spus că nu vrea să susțină în campanie „o proastă”, conform unor surse politice participante la ședință.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta nu e aia care si a adus progenitura la nivel inalt?imbracata in camasa de jeans ca asa suntem noi astia modesti doar la ceasuri ne uitam sa fie Cartier
0
0
Psd.ul fara prosti nu are farmec.
4
1
nae, tu esti cam diliu si din cand in cand nu iti iei medicatia, sau o iei cu prea multa tzuica? Sa stii ca ce visezi sau vezi in delirurile tale nu este realitate.
3
3
Ia zi ma unule PSDist care este si parerea ta acum,pentru ca tu spuneai despre Vioricai ca este printre cele mai puternice femei din Europa iar cei care o fac proasta sunt doar niste frustrati care mor de oftica pentru ca nu au valoare"icoanei tale".
7
1
Bucalae, cap de oaie, dar de mutul din deal ce zici, lingaule? Sa INITIALIZEZE in loc de SA INITIEZE sau SA ELIMINEZE, in loc de SA ELIMINE, ce zici, pupincurist de tura la curul neamtului? Asta nu se pune? Javra jegoasa ce esti!
3
12
prosti si curve sau curve proaste, acelasi kkt! La parlamentare sa le dam cu votul in gura si sa aruncam ultima lopata cu pamant peste ei!
18
3
Nae tu ori esti prost ori doar te prefaci. Dute in mortii matii cu teoria ta cu tot.
5
11
La cum arata PSD azi probabil putini pesedei s-ar califica pentru posturi publice. Iar manda cu olguta doar se cred destepti ca ei au aratat ce pot.
18
2
despre morti numai de bine dar totusi sa nu uitam ca muiesdeu si veorica -dracnea au vrut sa mute ambasada romanicii din israel in capitala palestinei si inca au vandut apa pura din aqviferul prebalcanic pentru 500 milioane de euroi,rezervele de petrol se regenereaza in timp relativ scurt,zeci,sute de ani pe cand apa era de acum 23000 de ani,noi prostii otii pe functii
14
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272