REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Teddy Quinlivan, primul model transsexual al firmei Chanel

Teddy Quinlivan, primul model transsexual al firmei Chanel

Replica API 3 septembrie 2019 | 00:00 490

Teddy Quinlivan, foto Facebook

Prestigioasa casă de modă franceză Chanel l-a angajat pe modelul transsexual american Teddy Quinlivan pentru una dintre liniile sale cosmetice, relatează online ABC.

Industria modei face încă un pas spre diversificare. Săptămâna trecută firma de lux de lenjerie Victoria's Secret a anunţat că a angajat primul său model transsexual, Valentina Sampaio, iar acum o altă casă de modă cunoscută la nivel internaţional a anunţat numele modelului care va fi imaginea uneia din liniile sale de frumuseţe.

Theodora Quinlivan, care s-a supus unei operaţii de schimbare de sex când avea 18 ani, a devenit primul model transsexual la Chanel. Manechinul american a participat la campanie pentru linia de costemtice "Summer Look" a casei Chanel.

Tânăra nu s-a putut abţine şi a scris pe pagina sa de Instagram emoţia resimţită: "Mi se pare că nu mai plâng atunci când lucrurile sunt triste, nu este însă interesant să verşi lacrimi în momente de victorie? A fost unul dintre aceste momente. Toată viaţa mea a fost o luptă", a scris tânăra.

"Am defilat pentru Chanel în două ocazii, însă atunci trăiam ascuns (mă refer la faptul că nu dezvăluisem identitatea mea trans). Ştiam că atunci când voi face public acest lucru, multe firme vor renunţa să mai colaboreze cu mine. Şi iată-mă aici realizând o campanie pentru Chanel Beauty. Sunt prima persoană transgender care pozează pentru Chanel şi sunt foarte mândră să-mi reprezintă comunitatea", a spus ea.

Nu este prima dată când Teddy defilează pentru o marcă importantă, având în vedere că ea a mai colaborat cu Louis Vuitton şi Gucci. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce lepadatura, ce anormal !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272