REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

TELENOVELĂ de CERNAVODĂ: Și-au convins nevestele să se prostitueze în afară, iar ei se SPĂRGEAU în FIGURI cu Armani și Versace!

TELENOVELĂ de CERNAVODĂ: Și-au convins nevestele să se prostitueze în afară, iar ei se SPĂRGEAU în FIGURI cu Armani și Versace!

Replica API 22 iunie 2019 | 12:30 1740

Nu de puține ori s-a spus că în Cernavodă e ”raiul” prostituției. Iar zvonul este confirmat inclusiv de statistici. Astfel, că prezenta cauza se desprinde tot din categoria amintită. S-a lăsat cu condamnări în prima instanță, câte de 3 ani de fiecare, dar decizia nu este definitivă și urmează ca pe 7.11.2019 să se judece apelul. Este vorba despre doi bărbați, frați, Gheorghe și Constantin Nuțu, care și-au convins nevestele să se prostitueze în străinătate, să ducă și ei un trai fericit, după cum s-au exprimat. Și au dus. Lanțuri Versace din aur, apartamente, mașini de lux..

Analizând materialul probator strâns la urmărire penală, judecătorii au constatat că, în perioada 2008 – 2016, Gheorghe Nuțu a determinat doua femei să practice prostituția, obținând astfel fol oase patrimoniale (transferuri bancare în sumă de 13.450 Euro, 10.870 USD și 8.650 CHF) de pe urma practicării prostituției de către cele două martore pe teritoriul Turciei, Spaniei, Greciei, Germaniei și Elveției. În aceeași perioadă, Constantin a determinat și el o femeie să practice prostituția și a obținut foloase patrimoniale (fiind destinatarul unor transferuri bancare în sumă de 143.380 Euro și respectiv 12.800 CHF) de pe urm a practicării prostituției de către martoră pe teritoriul Spaniei, Greciei, Germaniei și Elveției.

Astfel, fosta soție a lui Constantin a declarat în fața organelor de urmărire penală faptul că după ce s-au căsătorit, în anul 2004, la insistențele inculpatului, a fost de acord să meargă în Istanbul (Turcia) să se prostitueze în scopul oținerii de bani pentru asigurarea unui trai fericit. Fostul său soț l-a dat exemplu pe fratele acestuia, inculpatul Gheorghe, care se ocupa cu proxenetismul și care se afla într-o relație de concubinaj cu o femeie, care se prostitua și obținea sume însemnate de bani în Istanbul, bani pe care îi trimitea lui Gheorghe, care își cumpărase un autoturism marca Renault și un apartament în orașul Cernavodă. S-a lăsat convinsă și a plecat în Turcia împreună cu așa-zisa sa cumnată, care avea rolul de a o iniția în această activitate. Cele două s-au cazat la un hotel și frecventau o discotecă, unde abordau diverși clienți cu care întrețineau relații sexuale, contra cost (obținând și câte 300-400 dolari pe noapte). Întrucât viza temporară de ședere era limitată la o lună, potrivit rolii.ro, revenea periodic în țară pentru reînnoire și apoi se întorcea în Turcia. Deși a vrut să renunțe la această activitate, nu a reușit din pricina insistențelor soțului său (care uneori se manifesta violent, verbal și fizic). Relația s-a încheiat prin formularea de către martoră a unei sesizări la Poliția Orașului Cernavodă. Cealaltă femeie a rămas în Turcia, unde, deși se căsătorise cu un cetățean turc, a continuat să practice prostituția în folosul inculpatului Gheorghe Nuțu. Femeile nu s-au prostituat numai în Turcia, au ajuns inclusiv în bordeluri de prin Germania, dar și în alte țări, unde câștigau din ce în ce mai bine, chiar și câteva zeci de mii de euro în câteva luni. Iar bărbații se lăfăiau în Cernavodă, cumpărau apartament și mașinis scumpe, bijuteii din aur marca Versace, ceasuri de lux și tot felul de lucruri scumpe. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla la apel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In cernavoda , femeile care la aveam la treaba, ne fac frigidere de bani ne achiztionam apartamente de lux terenuri si multe altele ... conducem orasul cu multe femei plecate si multe alte infracriuni , navem frica de nimic in cernavoda noi facem legea , cine intra aici plata trebuie facuta vb aia ... In cernavoda vi cu taxi si pleci cu salvarea. Pentru astia de o sugeti aiurea ... ' Politia nici macar 10 la suta nu are curaj sa intre in cartierul columbia stie ca acolo mafia este prezenta la orice ora. Practic facem ce vrem in oras aici navem frica de nimik avem 75 la suta sageti la toate colturile din oras si 90 la suta femei plecate sa ne faca bani si noi sa ne achizitionam la orice minut tot ce insemna lux . Nu va mai mirati dece politia nu acctioneaza , ei isi iau bani la timp platim bine dela politie pana la diicotul dela bucuresti .
0
0
Am o nevasta meseriasa,o suge din mers!
6
7
Si eu am luato in Cehia pe Miha, nota 7 cam tarancuta, la fel se plangea ca are zile cand are si 20 clienti pe zi
1
0
Esti un cacat anbulant!
5
0
Ce ma te supara adevarul?Gunoiule!
5
6
Fratii aliosa.
2
0
Dragomir , anunta cu extaz ca anca guta de la primarie este o lesbiana focoasa care lucreaza excelent toate curvele din biroul adpp si asteapta noi clienti .
5
1
Daca tot scrieti baliverne de mine si esti asa coscar sau coscara spune cine esti si te rog sa ei legatura cu mine. Pisamasi pe voi astia care scrieti tot felu de prostii de mine si nevastamea. Santeti niste gunoaie. Care nu aveti ce face....
4
5
Ai mare dreptate sa il cotonogim pe Emil
1
2
si noi Rumani unde mai dam moooe.
3
1
Nevasta-mea o suge pe lovele la Nelutu si eu pe unde apuc,doar n-o sa murim de foame!
9
2
ce ma vae ciuda ca va producem femeile, ha ha ha
1
5
Faruk Mutalap isi pune nevasta la produs si el sta la entourage pe terasa trage de o cafea si o apa toata ziua si nevastasa are 20 de clienti pe zi, am luat o si eu o data se plangea de el ca nu i place munca
10
3
Sa ma pis pe voi de gunoaie! Comentati doar din spatele monitorului pisa-m-as pe voi!
6
10
Niste guvidei cu vise apoplexice de rechini... mwu ha ha ha
5
2
Degeaba faceti praduieli dam bani multi unde trebuie si ne doare-n ciocan de voi neauzitiilor
10
4
in Constanta oare exista asa ceva ?
11
2
MOARTE TIGANILOR!
19
4
In Cernavoda e cea mai mare mafie si toti sunt mana in mana cu politia. Banii raman in oras . Situatia de acolo este barometrul Romaniai astfel ca vrajeala cu dreptatea in Romania te face sa razi. Taxi la negru, daca reclami iti ia tot tie atestatul cel cinstit curve barbut pesti , acolo e cancerul Dobrogei dar ... nu se face nimic
24
2
S.a dus de buna voi pe produs. Nu a lasat-o sa se retraga si injosita i.a facut cheie....... corect
11
6
Vedeti ca si anunti politisti au femei la apartamente in mamaia si trimise afata aloooo o ancheta interioara rapid
13
2
Bulangii astia a lui Nuti nu sunt pe lista oficiala a proxenetilor care sponsorizeaza politia,parchetul,judecaoria si mafia din sistem.Din acvariul cu rechini din Cernavoda care sponsorizeaza sunt urmatorii:subsemnatul,Iarntac,Gazanu,None,Giga,Sandulescu,Piron Rusu,Suraj,Closca.Daca am omis vreunul din lista o gasiti la smenarii din sistem care traiesc super bine dupa urma sponsorizarilor acestor indivizi.Politisti traiesc bine mersi iar parinti acestor fete trimise la produs in Europa sufera.Traiasca acvariul este deviza politiei Cernavoda !!!.
17
5
Si eu imi trimit nevasta sa inghita sperma prin europa si ca mine mai sunt multi: Bosoiu, Cretu, Fratii Piron, Tumpi, Lefterica, Pruia si 90% din autointitulatii "proxeneti" din Cernavoda!
28
3
Moraru , de la primaria cernavoda am fost amanta lui gheorghe si el a refuzat sa ma trimita la istambul pe motiv ca sunt prea slinoasa si put ca o scrumbie stricata dar intrebati toti politaii locali pe care i am multumit ca nu e asa !
23
7
Bai sunteti nebuni? Ma lasati fara clienti.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108