REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Joi, 13 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6759
26.4° Constanța Joi, 13 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6759
 

Temutul interlop Rivas, din Constanța, a fost ucis în Malta. Video

Temutul interlop Rivas, din Constanța, a fost ucis în Malta. Video

Mirela PASCAL 8 decembrie 2022 | 00:00 44662

Șoc în lumea interlopă din Constanța! Temutul Joseph Rivas, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de temuți criminali, a fost ucis, zilele trecute, în Malta, după o răfuială în plină stradă, într-un cartier super luxos. Suspecții sunt trei români, care au fost reținuți și audiați de autoritățile din Malta. Rivas a fost unul dintre cei mai temuți interlopi, care a terorizat, în trecut, Constanța.

Liniștea cartierului Paceville, din St. Julian's, considerat centrul petrecerilor pentru turiștii care vin în Malta,  a fost perturbată, zilele trecute, de un scandal sângeros în plină stradă, ale cărui personaje principale sunt români. Unul dintre aceștia este interlopul Joseph Rivas, din Constanța, care a fost ucis după ce a fost înjunghiat în piept cu un cuțit.  După  18 ore de la crima din Paceville, Poliția a arestat trei bărbați, despre care se crede că ar fi implicați indirect în caz. Toți sunt cetățeni români și au vârste de 31, 32 și 35 de ani, fiind arestați marți dimineață, 6 decembrie, și  audiați de polițiști. Crima a avut loc luni, 5 decembrie, în jurul orei 15.20, iar Rivas, în vârstă de 44 de ani, a murit la spital, la două ore. Cazul a fost preluat de autoritățile din Malta, care vor stabili circumstanțele în care s-a produs crima și dacă cei trei români arestați preventiv sunt vinovați.

Video:

Rivas, un cunoscut criminal periculos

Până atunci, haideți să ne reamintim despre Joseph Rivas, cine a fost și ce crime a comis. Rivas avea dublă cetățenie – britanică și română și și-a petrecut viața trăind fie în Londra, fie în România. S-a ”ciocnit” de mai multe ori cu justiția din România și Marea Britanie, fiind cunoscut ca un criminal periculos. Rivas a fost căutat în Regatul Unit în legătură cu două jafuri violente în care a fost implicat. În 2008, la Londra a fost implicat într-un caz de omor din culpă a unui bărbat căruia i s-au fracturat oasele feței. Rivas a scăpat din Anglia în același an.

Parcursul lui Rivas: de la criminal în Londra, la agent de pază în Constanța și jafuri la Năvodari

El a venit pentru prima oară în România în 2006, când a cunoscut o fată din Ciobanu și, în 2008, după ce a săvârșit faptele penale în Anglia, s-a stabilit în Constanța. Acesta locuia într-un apartament pe strada Soveja și s-a angajat ca agent la societatea de pază „Save & Self”, care asigura serviciile în Portul Constanța. A provocat un scandal, și-a bătut un coleg, pe care l-a lăsat infirm și care, după doi ani, a decedat. Rivas a fost săltat de mascaţi și arestat. A fost judecat pentru tentativă de omor și condamnat la 3 ani, în februarie 2013, dar eliberat după câțiva ani pentru bună purtare.  Însă, pe 28 aprilie 2008 el fusese dat în urmărire generală pentru faptele comise în Londra, acolo unde a atacat o persoană pentru a-i fura geanta, care a decedat la scurt timp. În 2013, Rivas a fost prins și arestat la Constanța. Instanțele britanice nu au reușit să obțină extrădarea lui, fiind condamnat la închisoare pe viață după ce a fost găsit vinovat de crima de la Londra.


Doi ani mai târziu, în 2015, Rivas a fost unul dintre cei șase bărbați arestați de Poliția Română și acuzați de un jaf în casă de 100.000 de euro și de torturarea proprietarului și a prietenului său. Cazul s-a petrecut la Năvodari. Joseph Rivas, împreună cu alți complici, purtând mănuşi în mâini, au pătruns prin curtea imobilului vecin şi ulterior prin tăierea gardului în reşedinţa situată în oraş Năvodari, strada D15, județul Constanţa, ocazie cu care, prin violenţe fizice şi ameninţare cu obiecte ce păreau a fi arme de foc, le-au forţat pe persoanele vătămate să le remită suma de aproximativ 286.000 lei, depozitată în locuinţă, iar pentru a nu alerta organele de poliţie, autorii au distrus 2 telefoane mobile aparţinând persoanelor vătămate. În momentul pătrunderii pe proprietate, cei 4 autori au tăiat o porţiune a gardului de separare de curtea imobilului vecin, trântindu-l la sol şi deteriorându-l faţă de starea iniţială. La depistarea lui a contribuit şi faptul că acesta stabilise legături, de când venise în Constanţa, cu diverşi interlopi locali. El intenţiona să devină lider al unei astfel de grupări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedeti daca lasati infractorii in libertate, ei ar fi trebuit sa se afle in puscarie, scosi la munca silnica pana le iese limba afara si batuti cu furtunul noaptea pe ascuns
6
0
Tanase Răzvan Florin cu Bogdan efe sunt responsabili pentru moartea lui a fost plătit de ei sa meargă in Malta sa omoare 3 băieți todica Liviu Victor Rusu și încă 2 au plecat fin România in Malta pe 2decembrie au ajuns in Malta pe 5 iau prins pe cei 3 băieți au sărit pe ei sa-i omoare unul din acei băieți este tăiat este la spital Și acum acest criminal care era condamnat la pe viata in Anglia a făcut rău toată viata lui si când a murit tot rău a făcut sigur arde in flăcările iadului nu înțeleg de ce a acceptat România sa fie îngropat in pământul nostru sfânt ? Asta trebuia sa meargă in Anglia sa își ispășească pedeapsa așa mort am înțeles ca are o fata îmi pare rău de ea dar Dumnezeu nu doarme si păcatele lui o sa cada pe ea …..
6
2
Și ăștia care va dați prieteni cu el, plângeți după el și înjurați pe toți care au o opțiune haideți sa ne vedem fata în fata sa va arat ce înseamnă șmecheria. Dc știu un sport asta nu înseamnă să bat lumea pe strada, dar asta demonstrează cât avea el și ceilalți interprosti mintea de mica.
4
3
Zdrențe ale societății! S-a născut pt a face rău și a murit făcând rău. Asa sa moara toți nenorociți. Eu sunt campion mondial la karate și în 2015 l-am bătut pe John de s-a cacat pe el la propriu. După ce a venit la mine ca a observat ca stau prea batos a încercat sa ma lovească și i-am aplicat câteva lovituri începând de la cap pana la stomac s-a prăbușit și mirosea a cacat. Era un gunoi care cauta bătaie. Felicitări criminalilor!!!
10
2
Sa va fie rusine, Dumenezu sa v-ă ierte și pe voi! Am stat in spatele la toți scmecherii … Mulțumesc celor ce au fost lângă mine pe ultimul drum , celorlalți…ne vedem pe lumea cealaltă! Aveți grija de voi !!!!
2
3
Învață să scrii kakaciosule. Ai auzit și tu niște "povesti" repetentule
3
0
Pt drugalau, vira, viraj droghi.. lui ursoi ia spt ciocanul multi in oras, in fata la rovas prin 2015,la rovas niste pusti din cet lau rupt, lau pus jos p decedatu, . Prin 2013,tot la anda, rovas un luptator ia invitat afara din rovas, unul nu a coborat. Nul mai umflat futva in gat.
5
1
Totii cei ce il jignesc si se bucura de pierderea lui, au încasat bataie de la el! Ursoi a luat-o de fiecaredata când se întâlnea cu el. Victor zis Gogu si el a simtit pe pielea lui pumni lu Jhon. Dumnezeu să-l ierte
6
13
He fucked around and found out
1
1
Toţi aștia care comenați p***t....ce sa zic su teți niște jegurii infecte si tari in gura in spatele tastaturii....punea asta mana pe voi faceații pișulica pe voii si nu știatii cum sa apelați la 112 mai repede :))))toți sunteți baietii aicii...Si Amet Șenol asta care e rupt in c*r de foame cand era in viața de ce nu iai spus asta niciodata ma sclavule acum esti baiat si tuu pișamaș pe morții matii pe copiii matii si pe.toata rasa taa..nu uita ca la parnaie ai fost cambuzier si sageata :))) si de interlopii astia din Constanța ce sa mai zic au toți ecusoane de praduitorii si se cred baietii da ei nu stiu ca la final dupa ce sumt folositi tot la parnaie ajung
7
8
De Dan Moldoveanu de la Ef. Nord, nu spuneti nimic?
1
2
Sau găsit toți ca comenteze acum cand nu mai e cand era nu a mers nimeni săi spună ceva in fata…dar ăștia sunt oamenii din ziua de azi
5
4
Nu mai comentați pi2delor ca fata în fata va spărgea în pumni
9
7
Jumăt**e din msj sunt scrise cu răutatea caracteristica unui "pirci" cu adevărat din naștere. Și anume de S***a Sarafu. Un om care sa crezut tot timpul interlop, dar în realitate el e "piciul" orașului. O zdreanta sifonara de meserie și un bolnav psihic, care și un copil îl bate. Informator al politiei și al ziariștilor, care singur și cu bani își comanda articole despre el.
4
5
Vasilica grigorenco are sida ….ce sa faceti cu a*****a ???ca dat-o la treaba ..
7
2
Se spanzura si vasilica grigorenco si se duce dupa el …ca a*****a s-a saturat de muschi si si-o scapa cu unu la mall in magazie ….slbut cu paru dat pe spate ….in otraveste pe nebun o sa vedeti
8
2
Toti aia care va e dor de el si va faceti tiktok uri cu "ingeru", "sfantu" etc, va doresc sa va duceti dupa gunoiu asta!
21
6
Sa s..gi p…a la copii de la orfelinate bai gunoiule
5
2
Asta manca copii de la orfelinate
3
4
Va bucurați de moartea omului, într-adevăr avea creier mic dar inima destul de mare om cu fapte adevărate nu sifon ca alti "smecheri" colaboratori nu confundați marfa cu ambalaju de prin oras, nu lam cunoscut dar sunt sigur caci avea caracter frumos caci altfel nu stătea cu toata lumea indiferent câte kg aveai era respectos pt cine îl respecta si era drept ca om!
15
16
Ciusca iar ai inceput sa latri aiurea doar cand auzeai ca vine plecai urgent nu stiai cum sa s**i pu. Lile
3
2
Fost pândar la salve &selve a murit ucis
5
4
Asta smecher calificat cu fapte nu toti cacatii vai mortii lor de au batut 2 copii si sifoneaza sa nu intre la parnaie. Era si smecher si asumat,va tremura chilotii numai daca se uita la voi si acum comentatii anonimi. mars
13
11
Sa-si ia toti prietenii si dusmanii cu el. E asa placut acolo, nimeni n-a mai venit inapoi
15
4
Terminați cu parciul asta tot îl umflați ca mare smecher și smardoi nu știu ce interlop. De unde morții lui asta smecher,când el era o foame lunga Cine dracu stătea pe lingă sliga asta când el nu avea bani de semințe sa stea în colt la librăria din 4-5 cu manuta&Co Ce dracu dați articol de zdreanta asta infecta,care-i dădea Lancea(dzeu sa-l ierte),o farfurie de ciorbă Pai asa sunt smecheri?? Uitati-va în ce trening este îmbrăcat, cu asta umbla pe el...era de la benzinăriile Mol Terminați cu zdreanta asta infecta care nu-i făcea pielea doi lei. Ce tot scrieți xa era smecher,ca le era la lume frica de el...un gunoi...sa putrezească xa un cainen
22
12
s-a dus la iad.. la fel cum vor merge toti cei care mor in pacatele lor.. chiar daca n-ai fost criminal si mori neiertat tot in iad te vei duce.. singura cale de mantuire a sufletului tau este pocainta si credinta in Fiul lui Dumnezeu care a purtat si pacatele tale pe crucea de la Golgota!
14
7
sa.l ia drequl pe el si prietenii interlopi!
13
4
O grămadă de "prieteni" pun poze acum cu el, când era la pirnaie doar 2-3 îl cautau. Smardoii din spatele tastaturii înjura și vb urit. A fost de prin 2005 în Cta, nu am auzit o data sa ii comenteze cnv, acum apar toți smecheri cică. DC nu ați comentat când era în viata? Va ngura de smecheri cu posetute.
25
14
dumnezeu sa l ierte
10
12
Bogdane Vasilica hai sa punem bani sa il aducen acasa bine Bogdan poate pune da tu Vasilica sigur o sa zici de ce sa pun ca el sasa nu o sa vina la mine ca si io sant pe ultina 100 de metri si io nu o sa pun ca sa scumpit Gazu Enelu si Cametele le am.la fel din 90 nam crescut nimica
13
10
Sobolani nu stiu sa foloseasca tasatura. Noi intelegem ca te chinui sa ne transmiti o metafora, dar sa sti ca nu ar strica sa mai citesti o carte din cand in cand…
10
5
Un g…i , pi…as pe el
12
4
Eu as putea sa ma pis pe Coșciugul lui
20
5
funny e ca astia de comentam din spatele tastaturii, suntem in viata si bine mersi. deci, ne permitem si o sa ne permitem in continuare. cat despre raposat, dupa fapta si rasplata. poate avea caracter, poate nu. poate a avut ghinion in legatura cu crimele, poate au fost premeditate. faptele sunt consumate, faptuitorul s a dus. sa i fie drumul lin pentru simplul fapt ca l au matrasit proprii lui tovarasi. cu siguranta a fost planificata toata treaba.
19
8
Teau ajuns blestemele mele bulngiule ca mai băgat la parnaie si tu si Paris macar daca il luai cu tine acolo
23
5
L au ajuns blestemele de la Ursoi . Dumnezeu nu doarme
16
4
Sa ne apuci pe toti de oua.sa te duci linga rivas dacă tot îl plângi.Sobolan e tactu care te-a scuipat când te-a făcut
13
6
Dumnezeu sal ierte drum lin sa ai prieten drag
7
16
de ce era in malta! cum a trecut granita?! ne mai miram de shengen, cind noi ii lasam peste granita sa le faca altora probleme!
19
2
SUNT TELECTUAL DE MARKA AL ACESTEI TA-RI MAM LO-VIT DE CARTEA DE GRAMATICA DAM A-M VALOA-RE,DE REGULA REGRETI UN OM CARE A FACUT CEVA BUN IN VIATA, NU SCURSURI DE ASTE-A CA SA RESPECT NORMELE DE PUNCTU-ATIE ALE ANTEVORBITORUL-UI
16
7
Dacă și asta a mai fost interlop și de temut……..
5
10
Salut oameni rai ce sunteți ,invidioși și in acelas timp niște p….zde de ce ma nu ai mers săi Spune-ți in fata ceea ce scrieți acum in spatele unei tastaturi???credeti ca va premiază cineva pentru vorbele pe care le Spune-ți???cine într-adevăr la cunoscut știe cine era și ce putea sa facă ….așa faceți voi ăștia care scoateți capul și bârfiti dar in fata nu aveți curajul sa Spune-ți nimic…a fost un om cu onoare un om cu un suflet de aur și un om drept…ce va interesează pe voi Greșelile lui???ati plătit voi pentru ele???stati ca șobolanii ascunși in spatele unei tastaturi și vati găsit voi sa vorbiți….
14
48
CAT DE INDULGENTE SUNT INSTANTLE DIN ROMANIA . PENTRU O CRIMA A PRIMIT 3 ANI .
40
2
DE CE II TULBURATI CU STIRI BUNA PURTARE LA 3 ANI DE REPAUZARE PT OMOR,OASELE FETEI ZDROBITE CREDETI CA BARBOSUL DOARME SAU CAUTA PE GOAGLE MEZEL MANELIST,
22
2
Cu ce sa-l repatriere ca trebuie bani,iar dacă stai în colt la librărie de a-mi de zile și mănânci covrigi și semințe înseamnă că nu ai,ești sărăcie. Doar cu numele și arfele de smecher nu poți sa-l repatriezi.
15
4
paris vira druga manutza grigorenco repatriati va sageata acasa ca asa v a placut sa va pozati langa el si sa va dati smardoi
31
8
Grigorenco dan (transul) era prieten vu ista, acum are sida si riniki putrezi de la narco, face dializa in max 1 an, va fi langa riva.
22
5
De sabie nori .
17
1
Pe Cristian Zamicenco de la BCCO când îl luați ? Care ii plătește Ramy Mustafa vacantele , hainele de firma și mobila din apartament .
20
9
Omul avea onoare si nu a sifonat pe nimeni. Chiar avea un suflet mare si era un om deosebit. Nu va mai cacati pe voi ca fata in fata nu ziceati nimic.
20
48
Cat îl vedeți de mare în poze,atâta era de p***t,de redus mintal Fraților nimic nu avea în capatana aia de porc,un zero barat al societății Sa născut sa facă rău,raul sa întors împotriva sa Meritai asa ceva de la smecheri la câte ai făcut zdreanta infecta Tu nu meritai sa teaiesti între oameni în societate,locul tău era în pădure sau mormânt.si sa adeverit...ti-a venit rândul.. Au murit adevărați smecheri ,dar un fraier ca tine...
45
7
Interlopii sunt toti criminali se lauda ca au omorat oameni. Ar face oricand crime de placere, violuri etc. Sunt sadisti, trebuie scosi din societate.
36
4
cu parere de rau dar nu a fost nici un interlop doar sageata unora si la altii le placea sa faca poze cu el ca e mare ii dadeau un pahar si un corn si se foloseau de el a batut si el 2 slabi la 60 de kg si a intrat in casa peste niste oameni fapt ce arata ca la cat de mare era avea creierul mic si lumea il folosea ca si sageata ...pacat de el ca avea un copilas Dumnezeu sa l ierte
38
10
Un jeg uman acest rivas,un atarnator,un sărac lipit pamantului,o zdreanta infecta care nu avea nimic în cap,și voi îl scoateți mare interlop,smecher,criminal,tâlhar.. et,Un atarnator aciuat în 4-5,stătea cu toți spărgătorii de semințele colt la librăria din 4-5,Manuta(puță),vira,calu,draga,,. toți sifonarii care se cred smecheri, și nu era în stare de nimic..după o perioada sa aciuat în Eforie Nord ..ai dădea unul și altul o farfurie de ciorbă de mila... Ce-a cautat rivas asta, a găsit acum...ai făcut rău,dzeu nu a dormit,ti-a dat pe masura Din auzite ,prietenul lui bun la înjunghiat,( neamurile lui pian ),l-au tăiat cu 3 lovituri de cutit...
40
4
Asta interlop de temut?, ce fatza de acrit muraturi cu privirea are !
24
2
Karma nu doarme. Un jeg de criminal si-a primit pedeapsa. Ai omorat, mori in plm.restul de talhari de la novodari care au fost la fapta sunt cu gaoazele sparte la beci.easy path to hell rivas
34
3
Asta interlop, cand s-a facut peste noapte, a bagat oameni cu bancomatele la puscarie, era cel mai mare sifon !
26
3
Tot SRI la comanda unora ca la Madrid?Ce s-a intamplat la Madrid cu E?Cum mortii vostri nu mai stiti nimic?Cu cine sau mai bine-zis pe cine a sunat E?Pe Hreb si pe Talp?
14
7
Cum puteti da numere cu EWM adica m**e proxeneților din Cernavodă adica borfașului ii sef Lefterica Daniel un peste cu doua clase primare un analfabet notiriu
24
0
Dar cine sunt cei 3 romanii ,cine l a omorat si dc?? RIP RiVas
5
37
Să fie premiați, că au făcut ce n-a reușit spuma justiției românești...
42
0
Sa intors roata la cat rau a facut.... asta e varule..
31
1
Dupa fapta (faptele pe care le-a facut) si rasplata. Poti sa fi cat un taur, o sula iti ia aerul. Aviz bombardierilor care se cred invicibili. O data e de ajuns sa lasi garda jos, si gata, esti istorie! La modul in care a fost anihilat, cred ca ii adusese la disperare pe faptuitori.
42
2
Daca il inchideati pe viata cum a fost condamnat in Anglia astazi ar fi trait rusine judtitei romane vinovate de aceasta crima . Saracul om
20
30
Din Cernavoda...Noi ne dejectam pe tot ce există poliție,diias,DIICOT,speciale pe justiția română.Noi suntem gangsterii,kilerri României.Ne punem numere cu MUE la masini
23
13
Orice loc de munca are minimul lui de, decenta profesionala, faptul ca dumneavoastra vorbiti despre o persoana indiferent care ar fi calitatea acesteia, si in decurs de minim text ii schimbati numele de 2 ori acest licru denotă amatorismul si lipsa dumneavoastra de interes in raport cu munca ce o prestati
27
5
Deci în Anglia puslamaua asta a fost condamnată la închisoare pe viață iar corupții din justiția română nu lau extrădat, plus că pentru că a lăsat un biet român infirm primește 3 ani, mă justitiabililor chiar nu mai aveți pic de bun simț, chiar nu vă e rușine.
70
6
Chiar nu am auzit de el..o fi fost, ce sa zic acum..rip
8
18
Sa crape toti jegosii astia in chinuri daca se poate!
64
6

REPLICA

LOTO

6/49
384941263327
5/49
2412375216
joker
133128322918