REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Tenis: Alexander Zverev va reveni în decembrie în turnee demonstrative

Tenis: Alexander Zverev va reveni în decembrie în turnee demonstrative

A.F. 11 noiembrie 2022 | 00:00 307

Germanul Alexander Zverev, fost număr 2 mondial, accidentat grav în semifinale la Roland Garros, intenţionează să revină pe terenurile de tenis în luna decembrie la turnee demonstrative, a explicat fratele şi managerul său Mischa pentru canalul Eurosport, informează AFP.

Alexander Zverev

"Are nevoie de câteva meciuri până la începutul sezonului. Sesiunile de antrenamente acasă, fără public, înseamnă altceva. Are nevoie să fie pe teren împotriva unui jucător bun, cu băieţi de mingi şi cu arbitri, ca să simtă din nou adrenalina", a declarat Mischa Zverev, care a precizat că fratele său nu mai are dureri, citează Agerpres.

Finalistul de la US Open 2020 vizează un turneu demonstrativ în Arabia Saudită, Diriyah Tennis Cup, între 8 şi 10 decembrie, înainte de a concura, dacă testele sunt concludente, la United Cup, competiţie mixtă pe echipe care va lansa sezonul 2023 la sfârşitul lui decembrie şi începutul lui ianuarie în Australia (Brisbane, Perth, Sydney).

Această competiţie urmează să-i servească lui Zverev drept trambulină pentru Openul Australiei, primul turneu de Mare Şlem, care va avea loc la Melbourne între 16 şi 29 ianuarie.

Tenismanul, în vârstă de 25 de ani, a avut nevoie de operaţie pentru refacerea ligamentelor deteriorate la glezna dreaptă, în urma accidentării pe care a suferit-o în timpul semifinalei de la Roland Garros împotriva spaniolului Rafael Nadal.

El intenţionase să revină la meciurile din faza grupelor Cupei Davis, programate în luna septembrie la Hamburg, însă a renunţat în ultimul moment, recunoscând că a forţat cu recuperarea. Un edem la glezna dreaptă fusese diagnosticat, cu un risc de fractură. "Trebuie să fiu prudent, altfel poate deveni periculos pentru viitor", a explicat el.

Zverev a spus atunci că va relua activitatea competiţională "peste câteva săptămâni" sau "mai degrabă peste câteva luni".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468